- 10 Nisan 2012
- 225
- 12
Eki Görüntüle 400437 Eki Görüntüle 400438
İşte buda resmimiz maşallah diyin teyzeleri
ters olmuş ama idare edelim artık :))
kızlar az önce yemek yedim üstünede 1 bardak su içtim ve göbeğim o kadar kocaman oldu ki aslında çokta yemedim. benim mide hemen fırtlıyor dışarı doğru. :18:
ha bir de dün şöyle bişey duydum ne kadar mantıklı ne kadar doğru tartışılır...erkek bebeklerin kalbi 45.günde kız bebeklerin kalbi 60.günde atmaya başlarmışş..yani ondan kimisi erken kimisii geç duyuyomuş pıtpıtı
benim de aynı şekilde...tuvalete çıkınca da dümdüz oluyoçözemedim ben bu sıpayı
ha bir de dün şöyle bişey duydum ne kadar mantıklı ne kadar doğru tartışılır...erkek bebeklerin kalbi 45.günde kız bebeklerin kalbi 60.günde atmaya başlarmışş..yani ondan kimisi erken kimisii geç duyuyomuş pıtpıtı
kızlarrr selam..
yaptırmanız gereken ilk kan tahlillerini yaptırdınız mı ??
benim canım sıkıldı biraz tsh yine yüksek çıkıyor.
yarın doktora gidicem yine..
dua edin olur mu :)
kızlarrr selam..
yaptırmanız gereken ilk kan tahlillerini yaptırdınız mı ??
benim canım sıkıldı biraz tsh yine yüksek çıkıyor.
yarın doktora gidicem yine..
dua edin olur mu :)
tshcanım sıkma canını herşeyin hayırlısı gönlünü ferah tut dualarımız seninle sağ salim gör bebeişini inşallah
kan değerlerine bakılan kan tahlili dimi ben yaptırdım onu ilk öğrendiğimde yapmışlardı tam idrar tahlili de yapıldı progesteron tahlilide yapıldı bakalım önümüzde neler var
keseyi gördüğümüz zaman yaptırmıştı ilk gittiğim doktor...tsh üst sınıra yakındı benim bu kez gittiğimde asıl doktoruma sordum şimdilik sorun yok zaten ara ara tekrarlıcaz dedi ve yine rahatlatıp gönderdi :)
Selam kızlar... Sürpriz bir Aralık 2012 anne adayıyım.. Gelecek ay planlıyorduk ama ufaklık sürpriz yapmış... 26 aylık bir kızım var... Bu arada yaş 37... Hepinize sevgiler...
Eki Görüntüle 400437 Eki Görüntüle 400438
İşte buda resmimiz maşallah diyin teyzeleri
ters olmuş ama idare edelim artık :))
kızlar bakın doktor benden bu tahlilleri istedi.
açlık kan şekeri
hemogram
kan gurubu
Tam İdrar Tahlili
Tsh
t3
t4
HBsAG
Rubella IgG
Rubella IgM