2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ha bir de dün şöyle bişey duydum ne kadar mantıklı ne kadar doğru tartışılır...erkek bebeklerin kalbi 45.günde kız bebeklerin kalbi 60.günde atmaya başlarmışş..yani ondan kimisi erken kimisii geç duyuyomuş pıtpıtı

kızlar az önce yemek yedim üstünede 1 bardak su içtim ve göbeğim o kadar kocaman oldu ki aslında çokta yemedim. benim mide hemen fırtlıyor dışarı doğru. :18:

ilk kez duydum bende.. 6 haftadan sonra duyuluyor aslında kalp atışları. dolayısıyla 60 değil 36 güne denk geliyor 6 hafta :) yuvarlak hesap

kızlarrr selam..
yaptırmanız gereken ilk kan tahlillerini yaptırdınız mı ??
benim canım sıkıldı biraz tsh yine yüksek çıkıyor.
yarın doktora gidicem yine..
dua edin olur mu :)

atsında Allah ım.o güzel duyguyu bizde yaşayalım :))

kızlarrr selam..

canım sıkma canını herşeyin hayırlısı gönlünü ferah tut dualarımız seninle sağ salim gör bebeişini inşallah

kan değerlerine bakılan kan tahlili dimi ben yaptırdım onu ilk öğrendiğimde yapmışlardı tam idrar tahlili de yapıldı progesteron tahlilide yapıldı bakalım önümüzde neler var

kızlarrr selam..

keseyi gördüğümüz zaman yaptırmıştı ilk gittiğim doktor...tsh üst sınıra yakındı benim bu kez gittiğimde asıl doktoruma sordum şimdilik sorun yok zaten ara ara tekrarlıcaz dedi ve yine rahatlatıp gönderdi :)

tsh
t3
t4
hemogram.
tam idrar tahlili.
açlık kan şekeri.
rubella ıgG
rubella Igm
kan grubu

bunlar canım benim tsh ta sorun var zaten on gün önce baktırdım 5.75 idi.
ilaç kullanıyorum zaten.
bugün 10.25 çıktı.
ama yarın özelde tekrarlatıcam.
bakalım ilacın dozu artılacak sanırım.

öyle deme sınırda değil gebelikte 2 olması gerekiyor.
benim 2.85 çıktığında gebelik istiyordum ve doktor ilaca devam etmemi söyledi.
gebelik ilerledikçe artacak dedi.
kaç çıkmıştı senin.

Hemen yalanlayayım. Geçen sefer 5+6 da kızımın kalp atışını duymuştuk, sonra devamı gelmedi ama yine de 60 günden önce attığı kesin.

Selam kızlar... Sürpriz bir Aralık 2012 anne adayıyım.. Gelecek ay planlıyorduk ama ufaklık sürpriz yapmış... 26 aylık bir kızım var... Bu arada yaş 37... Hepinize sevgiler...

bende bebeğimin kalbini 5+5 te duydum.
bebeğin kendisi tabi 5+5 idi :)
sata göre 6+2 idik.

kızlar bakın doktor benden bu tahlilleri istedi.

açlık kan şekeri
hemogram
kan gurubu
Tam İdrar Tahlili
Tsh
t3
t4
HBsAG
Rubella IgG
Rubella IgM

Selam kızlar... Sürpriz bir Aralık 2012 anne adayıyım.. Gelecek ay planlıyorduk ama ufaklık sürpriz yapmış... 26 aylık bir kızım var... Bu arada yaş 37... Hepinize sevgiler...

hoşgeldin sağlıkla kucağına al inşallah :)
ALLAH kızınla birlikte doğacak evladına da beraberce uzun ömürler nasp etsin.

aslında senin doktorunada gidebilirim.Eşim eskişehirli hemen hemen her ay geliyoruz nasıl olsa

kızlar yenigeldim doktorlar geçmişi daha okuyamadım çokşürük iki pıtpıtıda duyduk aa doktor kanama alanın var hep yat dedi

kızlar bakın doktor benden bu tahlilleri istedi.

açlık kan şekeri
hemogram
kan gurubu
Tam İdrar Tahlili
Tsh
t3
t4
HBsAG
Rubella IgG
Rubella IgM

bende de bu testleri hepsi yapıldı.Tsh değerleri zaman zaman değişiklik gösterebiliyor .Bende 10 sene mevcut olan tiroid problemi son bir senede tamamen kayboldu.Mucize gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…