2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

karın şişmesi özellikle akşamları bende de var.göğüslerimde hassasiyet başladı.ağrıyo bazen.
boş gebelikten korkma bence.daha erkendir ondan görünmemiştir.bu bekleyişler çok zor.insan ister istemez böyle olumsuz düşüncelere kapılabiliyo.bide böyle bir sürü örneği görünce daha da korkuyoruz.her bebeğin gelişimi bir olmuyo.ikiz bebekler bile aynı annenin karnında oluyo ama onlar bile farklı zamanlarda belli olabiliyo.kendimizi kötü örneklerle değerlendirmeyelim.hem kendimizi hem bebeğimizi boş yere üzmeyelim bence.hakkımızda hayırlısı olsun.allah nasıl ol dediyse öyle olur bizim yapacağımız tek şey bol bol dua edip zamanını beklemek bence.

dogru söylüyorsun tatlim hersey allahtan. ben yarin gidecem tekrar doktora bekliyemiyecem haftaya kadar. insallah görürüm bebegimi.

karin sismesi öyle bi oluyorki sanki 4-5 aylik hamis gibiyim vallaa :)) ilk baslarda gaz cok oluyordu afedersiniz :))))allaha s ükür o gitti simdi

ay kızlar gaz konusu benmde sorunm kendimi cok tuhaf hissetyorum bundan dolayı6aylık gibi karnım var:KK53:diş agrımda basladı gargara felan kullanıyorum ama hade hayırlısı

ay kızlar gaz konusu benmde sorunm kendimi cok tuhaf hissetyorum bundan dolayı6aylık gibi karnım var:KK53:diş agrımda basladı gargara felan kullanıyorum ama hade hayırlısı

gaz sorunu malesef bende de var.aslında bende ilk hamilelik belirtisi buydu.adetim daha gelmeden 1-2 gün önce başlamıştı.bende adet geçsin devam ederse doktora gitmeyi düşünüyodum.adet gecikince anladıkki sebebi minik bebeğimizmiş.

EGEMM44 sen kaç haftalık hamilesin.?

ay biliyorum cok kötüüü kiz öyle bi olmustumki ilk baslarda yürürken bile yani tempolu yürüyordum bide istemiyerek allahtan evdeydim hep

ay biliyorum cok kötüüü kiz öyle bi olmustumki ilk baslarda yürürken bile yani tempolu yürüyordum bide istemiyerek allahtan evdeydim hep

hamilelik döneminde evde olmak büyük rahatlık gerçekten.ben öğretmenim.okul yarım gün ama okula gitmek bana işkence gibi geliyo.

gaz sorunu malesef bende de var.aslında bende ilk hamilelik belirtisi buydu.adetim daha gelmeden 1-2 gün önce başlamıştı.bende adet geçsin devam ederse doktora gitmeyi düşünüyodum.adet gecikince anladıkki sebebi minik bebeğimizmiş.

EGEMM44 sen kaç haftalık hamilesin.?
7+1 canım galiba

kızlar ben kafanızı şişirmiyim demiştim ama benim daha kontrolümm çarşamba günü nerdeyse 1 hafta var çatlarım sanırım bilginiz var değerlerimi yazsam fikir verirmisiniz herşey yolunda gibi mi?=

SONUÇ MİN. MAX.
Tsh 1,58 0,27 4,20
t3 4,05 2,00 4,40
t4 1,33 0,93 1,70
HBsAG 0,52 0,01 0,89
Rubella IgG 239,00 10,00
Rubella IgM 0,287 0,79
toksoplazma (ıgG) 0,17 4,00
toksoplazma(ıgM) 0,30 0,79
BUN 8,99 5,00 25,00
B-HCG 776,00 0,00 5,30
DAHA 2 SAYFA DOLUSU SONUÇ TABİKİ BEN SİZİN YAZDIKLARInıza göre doldurdum :26:

sonuçların tertemiz bir sıkıntı yok canım. gözün aydın.

X