kızlar yenigeldim doktorlar geçmişi daha okuyamadım çokşürük iki pıtpıtıda duyduk aa doktor kanama alanın var hep yat dedi
gözün aydın aman doktoru dinle yat hiç kalkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yenigeldim doktorlar geçmişi daha okuyamadım çokşürük iki pıtpıtıda duyduk aa doktor kanama alanın var hep yat dedi
Selam kızlar... Sürpriz bir Aralık 2012 anne adayıyım.. Gelecek ay planlıyorduk ama ufaklık sürpriz yapmış... 26 aylık bir kızım var... Bu arada yaş 37... Hepinize sevgiler...
evet canım iyi bir doktor ama beni hastanede çalışmaması endişelendiriyo biraz onun gibi bi doktor da bulamadım :18:
selam kızlar benim keseyi de ekledim :) geçen ctesi çekildi. umarım ekleyebilmişmdir bu arada: )
Eki Görüntüle 400583
selam kızlar benim keseyi de ekledim :) geçen ctesi çekildi. umarım ekleyebilmişmdir bu arada: )
Eki Görüntüle 400583
maşallah bebek mi görüyorum ben içinde :))
maşallahpıtpıtları duymak nasip olur inşallah
bende de bu testleri hepsi yapıldı.Tsh değerleri zaman zaman değişiklik gösterebiliyor .Bende 10 sene mevcut olan tiroid problemi son bir senede tamamen kayboldu.Mucize gibi
Eki Görüntüle 400583
Eki Görüntüle 400583
gözün aydın aman doktoru dinle yat hiç kalkma
cumadan beri yatıyorum cnm dahada çok yatıcam kaliba
Arkadaşlar merhabalar, bizimde bebiş aralık doğumluu, annesi gibi :))
Bi sorum olucak size, bana doktorum bu ilk aylarda cinsel ilişki hakkında herhangi bi kısıtlama veya bilgi vermedi.
Geçen gün ilişki sırasında kan geldi, ve çok korktuk, bu konuda bilgisi olan var mı ?
Arkadaşlar merhabalar, bizimde bebiş aralık doğumluu, annesi gibi :))
Bi sorum olucak size, bana doktorum bu ilk aylarda cinsel ilişki hakkında herhangi bi kısıtlama veya bilgi vermedi.
Geçen gün ilişki sırasında kan geldi, ve çok korktuk, bu konuda bilgisi olan var mı ?
Eki Görüntüle 400583
hımmm bize 4+6'da yasak geldi geçtiğimiz c.tesi yasak kalktı ama ben yasağa devam ediyorum
benim kanamalarım akıntı şeklindeydi ilk zamanlar. ilişki yasağı vardı bizdede. ama artık yasakta yok kanamada yok.