2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bugün belim çok ağrıyo.sabah pantolonumun içine giremedim :)) düğme açık gezdim :) dün akşam kuzey ve güneydeki poğaçaları görünce krizim tuttu.ve 3 4 pastane gezdik ama kalmamıştı ( yemeyin kardeşim yemeyin yaaa

canım yaa çok üzüldüm inan nasıl fark ettiniz ya mayısa gidecektin?Allah senin de yardımcın olsun.sabır arkadaşım hayırlısıyla olur inşallah.
CANIM BATMALARIM ÇOK OLUYODU VE KANAMANIN RENGİ DEĞİŞTİ ÖYLE FARKETTİM aLLAH'TAN GİTMİŞİM 12 SAAT SONRA ANNEYİ ZEHİRLİYOMUŞ BİZİMKİ 8 SAATİ GEÇMİŞTİ
obsesif cnm çok üzüldüm tatlım geçmiş olsun ne desem boş . inş en kısa süreden yeniden hamile kalır ve sağlıklı bibebek olur tatlım
SAĞOL CANIM HAYIRLISI BÖYLEMİŞ
canım şok oldum çok üzüldüm ne diyeceğimi inan bilemiyorum çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanıp sağlıklı hamilelikler geçirirsin öpüyorum çok

SAĞOL CANM HAYIRLISI BAKALIM

maşallah tatlım alahım nazarlardan korusun
bizde yarın gidiyoruz inşallah banada buraya bu güzel resimden koymayı nasip etsin rabbim dua edin kızlar

sağol canım benim hadi darısı başınıza güzel haberlerle ve resimlerle gel inşallah dualarımız seninle

allah korumuş canım.kendine dikkat et sıcak tut ayaklarını.üşütme sakın.göreceksin en yakın zamanda yine olacak.üzülme diyemicem çünkü üzülüyo insan.genetiğe metaryel verseydiniz keşke.kanda pıhtılaşmayıda hafife alma.çok çok geçmiş olsun

tekrar geçmiş olsun canım...ben 1 hafta taşımışım ölü bebeği...12 saatte bişey olmazdı o kısmını düşünme çok....

Maşallah bebeğine.canım nokta gibi gözüken beyaz mı bebisss acaba?

sağol canım benim ben ters koymuşumda o beyaz noktanın yanında dikkatli bakınca çizdi zaten doktor en alt uçta o beyaz kısım ne bilmiyorum hihih ama orda net görülüyodu miniğim kalbide atıyodu darısı görmeyenlerin başına allah herkese nasip etsin

iğnenin ne için olduğunu yazdım kızlar okudunuzmu

anladım canım hayırlısı bir sorun olmasın da rahim damarlarının ince olması sanırım büyük br sorun değil...hayırlısı ile inşallah..
ben bu akşam anama gidicem gece gelirim artık sayfalarla boğuşurum

Maşallah bebeğine.canım nokta gibi gözüken beyaz mı bebisss acaba?

sağol canım benim ben ters koymuşumda o beyaz noktanın yanında dikkatli bakınca çizdi zaten doktor en alt uçta o beyaz kısım ne bilmiyorum hihih ama orda net görülüyodu miniğim kalbide atıyodu darısı görmeyenlerin başına allah herkese nasip etsin

iğnenin ne için olduğunu yazdım kızlar okudunuzmu

anladım canım hayırlısı bir sorun olmasın da rahim damarlarının ince olması sanırım büyük br sorun değil...hayırlısı ile inşallah..
ben bu akşam anama gidicem gece gelirim artık sayfalarla boğuşurum

Folbiol, benexol ve balık yağı kan pıhtılaşması için. Kalsiyumu da 3. aydan sonra başlarız dedi ama ben şimdi başlamak istedim doktor da olur dedi çünkü kan sulandırıcı iğnelerin kemik erimesi gibi bir yan etkisi var ve yine kan pıhtılaşması nedeniyle özel bir diyet yapmam gerekiyor ve istediğim kadar peynir, süt, yoğurt yiyemiyorum. Muhtemelen normal sorunsuz bir gebe olsam sadece elevitle işi çözerdik :) Bana da çiğ etten uzak dur ve faydalı beslen dedi, az ve sık ye dedi başka bir öneride de bulunmadı.
Bu arada her doktorun yaklaşımı farklı, bir kısmı tarlada kadınlar nasıl doğuruyorlardı özel birşey yapmana gerek yok takma kafana diyor, bazıları diyetisyene yönlendirip yüzlerce yasak ve zorunlu yenecekler listesi veriyor, kimi kasıyor kimi de çok rahat bırakıyor. Hangisi doğru bilmiyorum.
Yarın gittiğimde, eğer herşey yolunda olursa soracağım başka diyeceği birşey var mı diye. Ama bugün öyle bir korku var ki içimde, geçen sefer yaşadığım hayal kırıklığını yaşayacağımı düşünüyorum nedense. O kadar çok isterdim ki şu hamileliğimin tadını çıkarabilmeyi, birçok kişi gibi oynaya oynaya yaşasın hamileyim diye dolaşabilmeyi...Kısmetten öte birşey yok.

ayy canım senin işin bizden daha zor gibi gözüküyor. Allah yardımcın olsun umarım hiç bir sorun olmadan su gibi akar gder zaman.

tatlım çok üzüldüm çok geçmiş olsun...hep diyordun hayırlısı olsun diye demek ki böyleymiş hayırlısı..ben senin tosun gibi çocuklarına olacağına o kadar içten inanıyorum ki...3ay kafanızı dinleyin tatilinizi yapın..ondan sonra güzelce olursun iğneni tedavini her ne gerekliyse alırsın bebeğini kucağına inşallah...içini ferah tut emi teyzemiz
mrb mrb bnde varm bendee geldmmm
hoşgeldin aramızaaaaaa
tipini yerim seninnnnnnnnn küçüğüm benim maişallah sana
melos aynıyım ben de canım hiç bişey istemiyor..yediğim kuş kadar.herşey itici geliyor.çok çok mu bulanıyo midem hayır ama öyle tuhaf ki...yemesem açlıktan fena oluyorum yesem yediğimden iğreniyorum az kaldı 1 ay sonra normale döneriz heralde inşallah sanırsam
merhaba güzel anneler.bugün doktora gittik bebişimide kesesinide gördüm Allahıma şükürler olsun haftaya da kalp atışlarını duymaya gidicem. birde iğne verdi 3 günde 1 vurdurcam
oyy gözün aydın maşallah kuzucuğa
tamarixcim ben keseyi görmeye gittiğimde herhangi bi doktora gitmiştim heyecan ve hemen görme isteğindenn..o da hiç bişey dememişti ağzını bıçak açmamıştı ama bu dr tam istediğim gibi maşallah..inşallah hep böyle olur...
ben de 2 aydır kendim yapıyorum harika oluyo hazır yoğurt ne kötüyüş yahuu
adam oldu da yoğurt seçiyor sıpam
Eki Görüntüle 400437 Eki Görüntüle 400438

İşte buda resmimiz maşallah diyin teyzeleri

ters olmuş ama idare edelim artık :))
yavlum benimmmmmmmm maşallah sana 41 kere

çocuk daha ne yapsın annesi tüm belirtileri yaşatıyo yarın gidince isyanını da gerçekleştiricek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…