2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım çok üzüldüm allah sabır versin gerçekten zor daha öncede aynı şeyi yaşadığın için her seferinde bu endişeyle bebeğinin büyümesini beklemek dahada zordur. ama üzülmemeye çalışın yinede rabbimden gelen birşey tosun gibi bebeğini kucağına alacağın günde mutlaka kadarinde yazılıdır. ozamana kadar bazı zorluklar yaşıyorsun ama beterinde beteri var 9 ay bir anne bebeğini taşıyor doğuma gidiyor ve çocuğu doğumda ölüyor allahım kimsenin başına vermesin. umarım en güzel anda en güzel en sağlıklı bebek seninle olur canım

canım çok üzüldüm kolay değil bu da senin imtihanın rabbim inşallah tekrar nasip etsin sağlıkla kucağına alabileceğin hayırlı evlatlar
keşke iğne başlasalarmış bendede yok sorun ama tedbir amaçlı oluyorum kan sulandırıcı
olacağın önüne geçilmiyor işte Rabbim sana sabır versin güzel haberlerle inşallah birgün gelir yine yazarsın bize

seni okadar iyi anlıyorum ki...o belirsizlik sancılarını...3 kez yaşadım ben...sonuncuyu aralıkta boş gebelik tanısıyla kürtaj olarak kaybettim ve öncesindeki iki hafta kabustu...belirsizlikle yaşamak çok zor...ben de bir an önce ne olduğumu bilsem ve yoluma devam etsem diyordum...şimdi en kısa zamanda toparlanıp hiç beklemeden, umudunu kaybetmeden yoluna devam et ve tarmbofoliyi de iyice araştır...

...........................

obsesif22 canım benim çok üzüldüm allah sabır versin allahım hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin canım.bi arkadaşımda 3 düşükten sonra kan sulandırıcı kulladı ve 6 aylık bebeği var sağlıklı.herşey allahtan allah uygun ve hayırlı zamanını biliyor canım.dualarım seninle canım...

canımm çok üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin size saglık sabır huzur güç kuvvet versin inşallah kolayca üstesinden gelip yeni meleginiizi arayıp bulmanızı nasip etsin inan bende eli kulagında bekliyorum kanamam vardı bugün yok ama sancım var rabbim neylerse güzel eyler deyip yatıyorum

KIZLAR ÇOK SAĞOLUN rABBİM BÖYLE NASİP ETTİ HAYIRLISI OLSUN ..lİVAZA CANIM AMAN YAT AMA SANCIYI HAFİFE ALMA SAKIN BEN NORMALDİR DEDİM KASIK BATMALARIM AMA DEĞİLMİŞ..

bugün belim çok ağrıyo.sabah pantolonumun içine giremedim :)) düğme açık gezdim :) dün akşam kuzey ve güneydeki poğaçaları görünce krizim tuttu.ve 3 4 pastane gezdik ama kalmamıştı :KK43:( yemeyin kardeşim yemeyin yaaa

canım yaa çok üzüldüm inan :KK43: nasıl fark ettiniz ya mayısa gidecektin?Allah senin de yardımcın olsun.sabır arkadaşım hayırlısıyla olur inşallah.
CANIM BATMALARIM ÇOK OLUYODU VE KANAMANIN RENGİ DEĞİŞTİ ÖYLE FARKETTİM aLLAH'TAN GİTMİŞİM 12 SAAT SONRA ANNEYİ ZEHİRLİYOMUŞ BİZİMKİ 8 SAATİ GEÇMİŞTİ
obsesif cnm çok üzüldüm tatlım geçmiş olsun ne desem boş . inş en kısa süreden yeniden hamile kalır ve sağlıklı bibebek olur tatlım
SAĞOL CANIM HAYIRLISI BÖYLEMİŞ
canım şok oldum çok üzüldüm ne diyeceğimi inan bilemiyorum çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanıp sağlıklı hamilelikler geçirirsin öpüyorum çok

SAĞOL CANM HAYIRLISI BAKALIM

maşallah tatlım alahım nazarlardan korusun:nazar:
bizde yarın gidiyoruz inşallah banada buraya bu güzel resimden koymayı nasip etsin rabbim dua edin kızlar:KK16:

sağol canım benim hadi darısı başınıza güzel haberlerle ve resimlerle gel inşallah dualarımız seninle :KK16::KK16:

CANIM BATMALARIM ÇOK OLUYODU VE KANAMANIN RENGİ DEĞİŞTİ ÖYLE FARKETTİM aLLAH'TAN GİTMİŞİM 12 SAAT SONRA ANNEYİ ZEHİRLİYOMUŞ BİZİMKİ 8 SAATİ GEÇMİŞTİ

allah korumuş canım.kendine dikkat et sıcak tut ayaklarını.üşütme sakın.göreceksin en yakın zamanda yine olacak.üzülme diyemicem çünkü üzülüyo insan.genetiğe metaryel verseydiniz keşke.kanda pıhtılaşmayıda hafife alma.çok çok geçmiş olsun

tekrar geçmiş olsun canım...ben 1 hafta taşımışım ölü bebeği...12 saatte bişey olmazdı o kısmını düşünme çok....

Maşallah :nazar: bebeğine.canım nokta gibi gözüken beyaz mı bebisss acaba?

sağol canım benim ben ters koymuşumda o beyaz noktanın yanında dikkatli bakınca çizdi zaten doktor en alt uçta o beyaz kısım ne bilmiyorum hihih ama orda net görülüyodu miniğim kalbide atıyodu darısı görmeyenlerin başına allah herkese nasip etsin :KK16::KK16:

iğnenin ne için olduğunu yazdım kızlar okudunuzmu

anladım canım hayırlısı bir sorun olmasın da rahim damarlarının ince olması sanırım büyük br sorun değil...hayırlısı ile inşallah..
ben bu akşam anama gidicem gece gelirim artık sayfalarla boğuşurum :KK3::KK49::KK3::KK49::KK3::KK49:

Maşallah :nazar: bebeğine.canım nokta gibi gözüken beyaz mı bebisss acaba?

sağol canım benim ben ters koymuşumda o beyaz noktanın yanında dikkatli bakınca çizdi zaten doktor en alt uçta o beyaz kısım ne bilmiyorum hihih ama orda net görülüyodu miniğim kalbide atıyodu darısı görmeyenlerin başına allah herkese nasip etsin :KK16::KK16:

iğnenin ne için olduğunu yazdım kızlar okudunuzmu

anladım canım hayırlısı bir sorun olmasın da rahim damarlarının ince olması sanırım büyük br sorun değil...hayırlısı ile inşallah..
ben bu akşam anama gidicem gece gelirim artık sayfalarla boğuşurum :KK3::KK49::KK3::KK49::KK3::KK49:

ben kendi doktorumdan şüphelenmeye başladım.Bana 4+6da gittiğimizde elevit vermişti.O dokundu.7+0 gittiğimizde elevit değişti solgar folik asit verdi.
kahve ve çaya kısıtlama sigaraya komple yasak geldi ama onun harici birşey demedi.dün sucukluyumurta doktorun söylediklerini yazmış inanılmaz güzel yönlendirmeler vardı.
bu doktor milletini anlamak mümkün değil:KK50::KK50::KK50:

Folbiol, benexol ve balık yağı kan pıhtılaşması için. Kalsiyumu da 3. aydan sonra başlarız dedi ama ben şimdi başlamak istedim doktor da olur dedi çünkü kan sulandırıcı iğnelerin kemik erimesi gibi bir yan etkisi var ve yine kan pıhtılaşması nedeniyle özel bir diyet yapmam gerekiyor ve istediğim kadar peynir, süt, yoğurt yiyemiyorum. Muhtemelen normal sorunsuz bir gebe olsam sadece elevitle işi çözerdik :) Bana da çiğ etten uzak dur ve faydalı beslen dedi, az ve sık ye dedi başka bir öneride de bulunmadı.
Bu arada her doktorun yaklaşımı farklı, bir kısmı tarlada kadınlar nasıl doğuruyorlardı özel birşey yapmana gerek yok takma kafana diyor, bazıları diyetisyene yönlendirip yüzlerce yasak ve zorunlu yenecekler listesi veriyor, kimi kasıyor kimi de çok rahat bırakıyor. Hangisi doğru bilmiyorum.
Yarın gittiğimde, eğer herşey yolunda olursa soracağım başka diyeceği birşey var mı diye. Ama bugün öyle bir korku var ki içimde, geçen sefer yaşadığım hayal kırıklığını yaşayacağımı düşünüyorum nedense. O kadar çok isterdim ki şu hamileliğimin tadını çıkarabilmeyi, birçok kişi gibi oynaya oynaya yaşasın hamileyim diye dolaşabilmeyi...Kısmetten öte birşey yok.

Folbiol, benexol ve balık yağı kan pıhtılaşması için. Kalsiyumu da 3. aydan sonra başlarız dedi ama ben şimdi başlamak istedim doktor da olur dedi çünkü kan sulandırıcı iğnelerin kemik erimesi gibi bir yan etkisi var ve yine kan pıhtılaşması nedeniyle özel bir diyet yapmam gerekiyor ve istediğim kadar peynir, süt, yoğurt yiyemiyorum. Muhtemelen normal sorunsuz bir gebe olsam sadece elevitle işi çözerdik :) Bana da çiğ etten uzak dur ve faydalı beslen dedi, az ve sık ye dedi başka bir öneride de bulunmadı.
Bu arada her doktorun yaklaşımı farklı, bir kısmı tarlada kadınlar nasıl doğuruyorlardı özel birşey yapmana gerek yok takma kafana diyor, bazıları diyetisyene yönlendirip yüzlerce yasak ve zorunlu yenecekler listesi veriyor, kimi kasıyor kimi de çok rahat bırakıyor. Hangisi doğru bilmiyorum.
Yarın gittiğimde, eğer herşey yolunda olursa soracağım başka diyeceği birşey var mı diye. Ama bugün öyle bir korku var ki içimde, geçen sefer yaşadığım hayal kırıklığını yaşayacağımı düşünüyorum nedense. O kadar çok isterdim ki şu hamileliğimin tadını çıkarabilmeyi, birçok kişi gibi oynaya oynaya yaşasın hamileyim diye dolaşabilmeyi...Kısmetten öte birşey yok.

ayy canım senin işin bizden daha zor gibi gözüküyor. Allah yardımcın olsun umarım hiç bir sorun olmadan su gibi akar gder zaman.

slm kızlar malesef aranızdan ayrılıyorum üzülerek gece kürtaj oldum ben bebeğim malesef canlandıktan hemen sonra ölmüş :KK43::KK43: Ama hayırlısı böyleymiş Beta hcg 63e kadar düştü Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
tatlım çok üzüldüm çok geçmiş olsun...hep diyordun hayırlısı olsun diye demek ki böyleymiş hayırlısı..ben senin tosun gibi çocuklarına olacağına o kadar içten inanıyorum ki...3ay kafanızı dinleyin tatilinizi yapın..ondan sonra güzelce olursun iğneni tedavini her ne gerekliyse alırsın bebeğini kucağına inşallah...içini ferah tut emi teyzemiz :KK16:
mrb mrb :KK52: bnde varm bendee geldmmm:21::KK49:
hoşgeldin aramızaaaaaa
:nazar::nazar:Eki Görüntüle 399986

bizde geldiikkkk....teyzoşlara kendimizi bir gösterelim uzak kalıp unutturmayalım....:nazar:

normalde cuma gidecektik doktora ama hafif lekeler canımızı sıkınca doktor teyzemizi azcık erken ziyaret ettik iyikide gitmişiz şimdilik sorunsuz büyüdüğümüzü öğrendik...hatta hesaplarımdan 1 hafta önde gidiyormuşuz...(benim hesabıma göre 4+4 tük amma velakin tosunun kesesi 5+4 müş) haftaya çarşamba da pıtpıtları görmeye gideceğiz...darısı hevesle bekleyen herkese...ha bu arada kesemiz 7.7mm

"şimdilik kesenin içinde beyaz bir beneğim ama hızla büyüyorummmmm"
tipini yerim seninnnnnnnnn küçüğüm benim maişallah sana :nazar:
ben öyle yapsam ölürüm heralde saat başı bişeyler atıştırıyorum ceviz badem elma muz armut leblebı tuzlu fıstık gibi bi sürü şey. ama çalışıyoruz değilmi sürekli atıştır atıştır arada kaynıyor diyelim hemen başlıyor öğürmeler cücük sinyal veriyor ben burdayım diye haydiii başla atıştırmaya ama ağzıma tek lokmayı isteyerek koymuyorum zorla yemek kadar kötü bişey yokmuş :KK43:
melos aynıyım ben de canım hiç bişey istemiyor..yediğim kuş kadar.herşey itici geliyor.çok çok mu bulanıyo midem hayır ama öyle tuhaf ki...yemesem açlıktan fena oluyorum yesem yediğimden iğreniyorum :KK1: az kaldı 1 ay sonra normale döneriz heralde inşallah sanırsam :KK1:
merhaba güzel anneler.bugün doktora gittik bebişimide kesesinide gördüm Allahıma şükürler olsun haftaya da kalp atışlarını duymaya gidicem. birde iğne verdi 3 günde 1 vurdurcam
oyy gözün aydın maşallah kuzucuğa :nazar:
ben kendi doktorumdan şüphelenmeye başladım.Bana 4+6da gittiğimizde elevit vermişti.O dokundu.7+0 gittiğimizde elevit değişti solgar folik asit verdi.
kahve ve çaya kısıtlama sigaraya komple yasak geldi ama onun harici birşey demedi.dün sucukluyumurta doktorun söylediklerini yazmış inanılmaz güzel yönlendirmeler vardı.
bu doktor milletini anlamak mümkün değil:KK50::KK50::KK50:
tamarixcim ben keseyi görmeye gittiğimde herhangi bi doktora gitmiştim heyecan ve hemen görme isteğindenn..o da hiç bişey dememişti ağzını bıçak açmamıştı :KK1: ama bu dr tam istediğim gibi maşallah..inşallah hep böyle olur...
ben de 2 aydır kendim yapıyorum harika oluyo hazır yoğurt ne kötüyüş yahuu :KK3:
adam oldu da yoğurt seçiyor sıpam :KK1:
Eki Görüntüle 400437 Eki Görüntüle 400438

İşte buda resmimiz maşallah diyin teyzeleri :nazar::nazar::KK52:

ters olmuş ama idare edelim artık :))
yavlum benimmmmmmmm maşallah sana 41 kere :nazar:
bugün belim çok ağrıyo.sabah pantolonumun içine giremedim :)) düğme açık gezdim :) dün akşam kuzey ve güneydeki poğaçaları görünce krizim tuttu.ve 3 4 pastane gezdik ama kalmamıştı :KK43:( yemeyin kardeşim yemeyin yaaa

çocuk daha ne yapsın annesi:KK1: tüm belirtileri yaşatıyo yarın gidince isyanını da gerçekleştiricek :KK1:

X