Bu ' da benim canım kızımın dünyaya gelişi
muhtemelen doğum tarihim olan 17 ağustos 2012 cuma günü doktora gittik. Ramazan arifesinden 1 gün önce doktorum muayene etti bir sıkıntı olmadığını 1 cm açılmam olduğunu acil bir durum olmazsa bayramdan sonra görüşmemiz gerektiğini soyledi. Bayramımızı ufak tefek sıkıntılarla geçiyorduk ki bayrmamın 3 günü eşim işten beri telefon açtı (arkadaşının hanımıda geç doğum yapmıştı kaka yeme durumu olmuştu ) hazırlan doktora gidiyoruz dedi.hazırlandım eşimi bekledim neyse hastahaneye ulaştık 40+4 olmuştum o gün nöbetçi doktor muayene etti ve bana dedi ki yatışını yapalım senin durumun normal doğuma musait deil geceden alalım sezeryana dedim kendi doktorum normal olur dedi ben onu beklicem dr tamam dedi o zaman bu gece yat hastahaneye dedi dışarda gezinme eşime dedim götür beni burdan diye bişeyler imzaladık çıktık. Eşimle annemi ziyaret ettik bize gelmesi gerektiğini soyledik evimize geldik bende bir heyecan kalbim duracak. Annem geldi yemek felan derken saat 9 oldu benim yatağımı ve bebeğin yatağını hazırladık odanın kapısını kapattık eşim annemi bırakacağını soyledi dedim bende gelicem beraber gitttik anne mi bıraktık birazcık daha gezdik saat 12 de evimize geri döndük eşim yatmaya gitmişti ki bende meyve atıştırıyordum mıdeme bir ağrı girdi ama oyle boyle değil sırtlarım felan ağrıyor
saat 2:00 suları hastahanedeyiz gene o nöbetçi doktor dedi sen mi geldin bekliyordum zaten diye gene kontrol etti dedim benim sancım doğum sancısı deil başka bişey beni duyan kım mide yanması agrı kesici verelim sabah doktorun sancı takıcakmış dedi serumu taktı gitti benim agrım bitti 1 saat sonra hastahaneye duyan geldi ben hala gülüyorum boşuna geldiniz doğurmuyorum dıye
sabah oldu dr hanım geldi sabah 9 da suni sancı taktılar 2 saate bir kontrol ediyorlar ama açılmayaa yok dr eşime 16 ya kadar beklicez olmazsa sezeryan sancıları duymuyorum agrı eşiğim yuksek ama kontrollerde inliyorum resmen ögle böyle derken saat 15 30 doktor geldi alttan kontrol oldum.açılma ilerlemiyor hala bir cm dedi karar vericez bu aarada ağrıdan inliyorum dr eşinle karar verin bana haber verin dedi gitti
eşim geldi dedim bu byle olmaz yok bir ilerleme ikide bir konrolde rahmimi aşagı çekmeye çalışıor canım çok yanıyor hiç istemiyorum ama ferim kalmadı sezryana alsın yada desin ki bir saat daha bekleyelim dr dediği kelime :ben allah değilim ne zaman doğacak bilemem 2 günde verebilirim suni sancı isterlerse sezeryana alayım ama istege bağlı sezeryan olur demiş eşim benim ağlamalarıma dayanamadı oda annemde ablamda herkes ağlıyor odada ablam yarım yaparsın kendini diyor istemiyor sezeryann korkuyorum ama yapıcak bişey yok ağrılarım çok fazla eşim sedye ile geldi sonda takıldı yattım sedyeye ağlıyorum eşim elime yapıştım bırakma beni diye başhekimden izin alındı doğuma girecek benimle ama ikimzde ağlıyoruz ameliyathaneye geldik doktor eşin giremez burda ayrılın dedi ben tek girdim çok soğuktu ağlamam devam ediyordu sonrasını hatırlamaıyorum .asansorde açtım gözümü başımdaki hemşire uyan artık güzel anne kızında senin ki gibi çok güzel ve çok iyi görüceksin dedi odama geldik. Yatağıma yatar yatmaz meleğim geldi sıcacık verdiler kucağıma işte boyle kavuştum kızıma 22 ağustos 2012 saat 17:09 3160 gr ve 49,5 cm
çok uzun oldu ama inşallah sıkılmazsınız okurken
doğum sancısı diye gittiğim o sancı safra kesemdeki taşlardan birini kanala düşürmüşüm cigerime zarar vermeye başlamış taki doüumdan sonra 25 gün agrı kesiciyi bırakınca anlaşıldı agrının sebebi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?