2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

inşallah canım iyiler şükür burun akıntısı var oda mevsim değişiminden dolayı sanırım........yarında ben gidiyorum doktora kadın hast. dan 8 kg vermiştim birden aldım 65 kg çıktım son zamanlarda hormanlara baktırıcam tatlı sevmezdim gece kalkıp resmen çikolata arıyorum... kg ler fazla ilerlemeden önlem alayım....
AA çok güzel inşallah sorunsuz bir şekilde halledersinizçbu arada çok geçmiş olsun şimdi iyidirler inşallah

önlem almakta fayda var bende fazlasıyla baş ağrısı çekiyorum son zamanlarda nörolojiye gittim tomografi çektirdi bakalım ne çıkıcak

bandag sanada geçmiş olsun bende hormon tah. vericem adetliyken başka bişeyde demedi diyetisyene gönderdi hareket et dedi bol bol sallamadım zaten yeterince ev içi dışında hareket ediyorum ......anaokul başlangıcında sık sık hast. beklenen bişey zaten üzülmeyin okuldan bir arakadaşım var 3 çüzleri var tüp bebek 2 erkek 1 kız erkeklerden bir tanesi otizm o sebeble geliyor 3,5 yaşındalar üstüne 4 numara olmuş tedavisiz mutfak tezgahının üstünde abartmadan 20 şişe ilaçım var dedi dün 3 tane çocuğunu eşine bırakıp 1 taanesiyle uğraşıyor onun üstünede nöbetleri başlamış oğlunun kahroluyor ne diyeceğimi şaşırdım ....bende geçen sene hast. yattım 25 günde 1 hep boğaz enf. kız evde kaldı çok zor ve yıpratıcı zamanlardı ALLAH bir daha o günleri göstermesin bize bu kış antibiyotik kullanmadım ...bugün oğlum ameliyat olalı 1 yıl oldu.....

İnşallah ilaçsız hastalıksız günler hepimize anneler ve çocuklar hep iyi olsun.kreş mevsim değişikliği hep etken. Kan şekerini ve tiriod hormonuna baktır mutlaka moonternet.
Bandag tomografi sonucun temiz çıkması dileği ile,kuzularına geçmiş olsun.

Moonternet; bahsettiğin bayana ALlah sabır versin ve çektiği çilelerin karşılığında oğlunun sağlığına kavustuğunu görür ve hepsini unutur inşallah.

Kızlar selamlar
Nasılsınız çocuklar nasıl
Benim kız antibiytk kullanııyor oğlum bugun yalnız okula gitti..

çok zormuş işi, canım allah yardımcızı olsun

bol stressli günler kızımın tuvalet eğitimi çok zor muş ben çok sıktım kendimi 3. gün çişim var dedi hamdolsun.......bandag geç kalma çıkartmak istemedi ilk baş okadar ben büyüdüm tuvalete yapıcam beze değil derken....oğlum yine biz çişe giderken ağlıyor ne hikmetse iyiki kızdan başlamışım.........

off haftasonu bende kızımda denedim fakat başarılı olamadık maalesef tekrar pazar akşamı bez bağladım bir kere bile söylemedi belki 50 kere wc ye gittik yapmadı tam çıktık wcden altına yaptı hep ben şuan için biraz bekleme kararı aldım.bakalım bi kaç hafta sonra tekrar başlıcam

sen en azında kız atlatmıssın canım çok zor bu iş nasıl olucak hiç bilmiyorum(

Kızlar selamlar
Nasılsınız çocuklar nasıl
Benim kız antibiytk kullanııyor oğlum bugun yalnız okula gitti..

( off bu antibiyotiklerden bıktık iyice valla.

benimde bugün oğlan yalnız gitti okula kızım gözünde kızarıklı oldu doktora götürdük bi kaç gün okula götürmeyin dediler başka çocuklarada geçebilir dedi

keşke takmasaydın tekrar bez zaten benimkide söylemedi ilk zamanlar ben hep 45 dk bir oturttum lazımlığa denk gelen oldu olmayan oldu 10 dk içinde 4 kere külot tayt giydirdim çişini bölük yapıyordu 1 kere lazımlığa denk gelirse 4 tanesi altına anladınmı çok korktum açıkcası....kakasınıda küloda yaptı ilk..bilmiyorlar çünkü beze bağımlı oluyorlar gittikçe........havaların ısınmasını bekledim hep ama keşke erken başlasaymışım diyorum neyse sağlık olsun kızımdan korkuyordum tırnak yemesi var çünkü yürümeyide bırakmıştı ilk zamanlar ya doktorlar hep psikolojik demişti oğlumda yapacak ALLAH ın izniyle...fizik tedaviye bile gitmedim gerekirse haftayada kızımı götürürüm yanımda rayına oturmadanda gitmem eve bırakıpta...

Kolay gelsin kızlar hadi iyi de şu erkekler beni düşündürüyor.hepsi mi tembel olur hiç ilgilenmiyor benim oğlum ben küçüğüm bezime yapacağım diyor .
Bandag kızına geçmiş olsun bol bol su ile temizleyip,havlusunu yastık kılıfını gün aşırı 60 derecedr yıkamak gerekiyor diye biliyorum

Moonternet kızını tebrik ederim.

sağol rudi bugün 4.gün 2 kere çişinin kaçırdı kalanı lazımlığa 1 kerede direk altını ıslattı kendisi gelip çişim kakam var demiyor hala zor çocuk olsa demez diyorum söylemesi gerek bence

rudi kızın kaçıncı gün dedi kendisi.....her çocuk bir olmaz ama sorayım dedim çok canım sıkılıyor ben oğlumdan korkmuyorum gerçekten...gündüz uykusundada bez bağlamıyorum kızımın yapmıyor süt içiyor yatmadan önce tutuyor.... gecede takmayacağım bu akşam teretdütte mi kalıyor acaba diyorum....üfff çok sıkıntılı bir aşamaymış...gerçekten korktum ben....

şimdi oğlumun fizyoterapistini aradım çok bilinçli bayan fikrini almak için bence gayet iyi gidiyorsun dedi...böyle başlanırmış...

Canım dediğin gibi kardeş bile olsalar her çocuk farklı.benimkinin sabah bezini takmadan okula gönderdm,öğretmeni öğlene kadar götürmüş wc ye.ben öğle alıp eve geldm. Uyurken takmdm.sonra da bir şeyler içtikten 20-30dak sonra götürdüm yaptırana kadar çıkmadım wc den bez gece bile takmadım alıştırma külodu 2-3gece giydirdim.sonra onuda çıkardım ve sabaha kadar tutuyor.bazı geceler bana sesleniyor çok geldi dio götürüyrm.yani ilk günden hep wc ye yaptı 3-4kez kaçırmısdır ama o da hissettiği an çok utandı hırçınlaştı.ben hiç kızmadım ama o kendine kızdı.mükemmelliyetçi bir çocuk çünki huy aynı ben oldugu için biliyrm.

Oğlum da bugun gelmiş dio ki anne ben bezini çok seviyorum[emoji16][emoji16][emoji16]

Sagol rudi ogled sonra cisini hep soyledi bilincli bir sekilde ama kakayi kuloda yapti 2 kere uzuldum inşallah onuda soyleyecek 1kere yapti lazimliga kakayi oglum da ayni seninki gibi valla

Canım çiş çok sık tekrarlandığı için biliyorlar ama kaka durumu bizimki 2gün hiç bilmiyordu ve tuttu yapmadı ben kayısı yedirip ılık su içirdim ve götürdüm wc ye öyle öğrendi birde bye bye falan yapıp sifonu çekioz çok hoşuna gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…