AA çok güzel inşallah sorunsuz bir şekilde halledersinizçbu arada çok geçmiş olsun şimdi iyidirler inşallah
her zaman ki gibi boğaz enfeksiyonu,kreş başladgndan sanırım
inşallah canım iyiler şükür burun akıntısı var oda mevsim değişiminden dolayı sanırım........yarında ben gidiyorum doktora kadın hast. Dan 8 kg vermiştim birden aldım 65 kg çıktım son zamanlarda hormanlara baktırıcam tatlı sevmezdim gece kalkıp resmen çikolata arıyorum... Kg ler fazla ilerlemeden önlem alayım....
bandag sanada geçmiş olsun bende hormon tah. Vericem adetliyken başka bişeyde demedi diyetisyene gönderdi hareket et dedi bol bol sallamadım zaten yeterince ev içi dışında hareket ediyorum ......anaokul başlangıcında sık sık hast. Beklenen bişey zaten üzülmeyin okuldan bir arakadaşım var 3 çüzleri var tüp bebek 2 erkek 1 kız erkeklerden bir tanesi otizm o sebeble geliyor 3,5 yaşındalar üstüne 4 numara olmuş tedavisiz mutfak tezgahının üstünde abartmadan 20 şişe ilaçım var dedi dün 3 tane çocuğunu eşine bırakıp 1 taanesiyle uğraşıyor onun üstünede nöbetleri başlamış oğlunun kahroluyor ne diyeceğimi şaşırdım ....bende geçen sene hast. Yattım 25 günde 1 hep boğaz enf. Kız evde kaldı çok zor ve yıpratıcı zamanlardı allah bir daha o günleri göstermesin bize bu kış antibiyotik kullanmadım ...bugün oğlum ameliyat olalı 1 yıl oldu.....
bol stressli günler kızımın tuvalet eğitimi çok zor muş ben çok sıktım kendimi 3. gün çişim var dedi hamdolsun.......bandag geç kalma çıkartmak istemedi ilk baş okadar ben büyüdüm tuvalete yapıcam beze değil derken....oğlum yine biz çişe giderken ağlıyor ne hikmetse iyiki kızdan başlamışım.........
Kızlar selamlar
Nasılsınız çocuklar nasıl
Benim kız antibiytk kullanııyor oğlum bugun yalnız okula gitti..
off haftasonu bende kızımda denedim fakat başarılı olamadık maalesef tekrar pazar akşamı bez bağladım bir kere bile söylemedi belki 50 kere wc ye gittik yapmadı tam çıktık wcden altına yaptı hep ben şuan için biraz bekleme kararı aldım.bakalım bi kaç hafta sonra tekrar başlıcam
sen en azında kız atlatmıssın canım çok zor bu iş nasıl olucak hiç bilmiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?