• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

Yazamadım kızlar bugun 4e kadar okulda kaldılar,ilk kez uyudular bakalım alışırlarsa 4:30 gibi alacağım artık

Biraz sıkılmıslar uzun geldi sanırım..ben temizliğe başladım 2gündür yardımcı bayan aldım dip köşe hallettik

Çocuklar eve geldiğinde yerde basacakları halı kalmadı yıkamada diyorum o zaman kapıdan içeri girmiyorlar dün,,çok şirin ev ayakkabısı aldım sonra da okulda giyerler

Biraz sıkılmıslar uzun geldi sanırım..ben temizliğe başladım 2gündür yardımcı bayan aldım dip köşe hallettik

Çocuklar eve geldiğinde yerde basacakları halı kalmadı yıkamada diyorum o zaman kapıdan içeri girmiyorlar dün,,çok şirin ev ayakkabısı aldım sonra da okulda giyerler

Alışırlar canım herhalde şimdi çok yeni.

Temizlik işi çok iyi olmuş bende yapıcam bi r türlü cesaret edemiyorum çok zor geliyor.yazziçin uygunmu aldığın ev ayakkabıları ben bir türlü bulamadım kreş için yazlık bişeyler hala panduflarını giymek zorunda kalıyorlar

Ben cok yogunum kızlar sadece uyku icin evdeyiz o arada aksam yemegi ni hallediyorum kalkinca tekrar dışarı musait olunca cevap yazarim yazdiklariniza.hoscakalin

Ben cok yogunum kızlar sadece uyku icin evdeyiz o arada aksam yemegi ni hallediyorum kalkinca tekrar dışarı musait olunca cevap yazarim yazdiklariniza.hoscakalind

Evet rudi gezme yogun lugu Artik parka da yalniz çıkıyorum markete gittim dolmuş la böyle olunca ev işleri aksiyor aksamlarida esimle disardayiZ YORULDUM SON GUNLERDE

Ooo güzel havaların tadını çıkartıyorsunuz desene..çocuklar da mutludur bu durumdan..

Wc eğitimine başladıktan sonra ben her dışarı çıktığımda en temiz nerenin tuvaleti neresi yakın falan..

Kizim dun aksam uykuya yatarken artik tuvalete cis yapicam birdaha bez baglama dedi kismetse pers basliyacam yarın okul var siz nasılsınız kızlar ?

Süper canım kendi demesi çok iyi.kolay alışır böylece.bizimkiler 3gün hastaydı bugun daha iyiler okula gittiler

Aferin hiç kullanmadık biz ateş düşürücü ve antibiyotik ile tedavi

Her zaman ki gibi boğaz enfeksiyonu,kreş başladgndan sanırım

Back