Çocuklar eve geldiğinde yerde basacakları halı kalmadı yıkamada diyorum o zaman kapıdan içeri girmiyorlar dün,,çok şirin ev ayakkabısı aldım sonra da okulda giyerler
Çocuklar eve geldiğinde yerde basacakları halı kalmadı yıkamada diyorum o zaman kapıdan içeri girmiyorlar dün,,çok şirin ev ayakkabısı aldım sonra da okulda giyerler
Temizlik işi çok iyi olmuş bende yapıcam bi r türlü cesaret edemiyorum çok zor geliyor.yazziçin uygunmu aldığın ev ayakkabıları ben bir türlü bulamadım kreş için yazlık bişeyler hala panduflarını giymek zorunda kalıyorlar
Ben cok yogunum kızlar sadece uyku icin evdeyiz o arada aksam yemegi ni hallediyorum kalkinca tekrar dışarı musait olunca cevap yazarim yazdiklariniza.hoscakalin
Ben cok yogunum kızlar sadece uyku icin evdeyiz o arada aksam yemegi ni hallediyorum kalkinca tekrar dışarı musait olunca cevap yazarim yazdiklariniza.hoscakalind
Evet rudi gezme yogun lugu Artik parka da yalniz çıkıyorum markete gittim dolmuş la böyle olunca ev işleri aksiyor aksamlarida esimle disardayiZ YORULDUM SON GUNLERDE
Evet rudi gezme yogun lugu Artik parka da yalniz çıkıyorum markete gittim dolmuş la böyle olunca ev işleri aksiyor aksamlarida esimle disardayiZ YORULDUM SON GUNLERDE