Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar 2 saattir internette wc eğitimi ile ilgili yazılar okuyorum fikir edinmek adına.
link ekledim orada yapılmaması gerekenler var bilgi edindiğim iyi oldu.
4-6 hafta zamana şartlandıracağım kendimi
bol bol iç çamaşırı
gece uykusunda altlarına sermek için hasta bezi alacağım, en kısa zamanda ( gaza geldim)
ve hazır olan kızım oldugundan ondan başlayacağım.diğeri de özenir belki..
http://www.annenotlari.com/oku/7100/tuvalet-egitiminde-yapilmamasi-gerekenler
Canım ben kız da başladım,ara sıra söylüyor adaptore oturuyoruz bazen de yaptıktan sonra söylüyor ama altına kaçırsa bile az yapıo sadece külot ve taytı ıslanıo hani bir yere oturup yapmadı hiç yani havalardan dolayı öteleme.gece uyandırıp yaptırmayı denedim ama çok uykulu ya ağlıyor bende kıyamadım gece külodu giydiriyorum.çok disiplin uygulamıyorum bu konuda ters tepmesin diye..normalde çok katıyomdır yemek uyku oyun düzeninde ama bunda çok rahatım..
Ve külot giymek çok hoşuna gidiyor bezleri bebekler takar diyor.
☺️☺️ inşallah canım.
Sizinkiler nasıl sen nasılsın?
selam kızlar nasılsınız ses yok bu hafta kimseden ...
Rudi tuvalet eğitimine başladın mı havalardan dolayı ben vazgeçtim mayıs 20 den sonra kısmetse......
Oo bahar havası değişiklik yapmaya itiyor dimi canım..ne güzel heveslisin masa üZeine ayna gayet uyumlu bir ikili ama raf da hoş olur.kolay gelsin keyifli uğraşlar..
Eşine Allah kolaylıgını versin be Allah kabul etsin.
4 yaş bitene kadar çocuklar koşturuyor ben tüm yenilikleri beklettim 1,5sene sonra yapacağım inşallah.
merhaba canım şimdilik wc eğitimini bende beklemeye aldım 2 gündür kreşe başladık bakalım bizde şimdilik herşey yolunda inşallah böyle devam eder.
Sen nasılsın çocuklar nasıl