2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

saol canım inşallah herkes biraz daha rahatlıcak inşallah çocuklarda memnun hayatından.
Zavallı çamasır makinaları bende sadece bizimki bu durumda sanardım:))

Kesinlikle canım.. Sen nasılsın bandag miniler nasıl?

kesinlikle canım.. Sen nasılsın bandag miniler nasıl?

sağol canım iyiyim ben işteyim çocuklar okulda sabah kız yine ağlamış ama susmuş sonra aslında gitmek istiyorlar ama nedense sabah oraya gidince illaki ağlıyor gerçi daha çok yeni bugün 4. Günleri

Bizden ayrılmak zor geliyor canım kardeşimin çocuğu 5yaşında 3yıldır aynı kreşe gidiyor olmasına rapmen zaman zaman o da sorun çıkartıyormus sabah bırakırken.
Aslına bakarsak evde olmaktan daha faydaşı okulda olmaları tek sorum anne yi görmemeleri 😞

haklısın yola dayanamazlar ben yıldırımdan nilüfer e gidiyorum fizik ted. ve yol 1 saat sürüyor sırf fizyoterapist için yoksa yol çekilmiyor oğlum arabada gezmeyi dışarısını izlemeyi çok sevdiği için fazla problem yok ama şu sıralar sınıfa derse girmek istemiyor beni deniyor ağlıyor ilk önce sonra oyuncaklarla kanıyor bizde anaokuluna gitmiyoruz ama eğitmen oyuncaklar kitaplarla ders yapıyor 45 dk sadece 1 kişi ilgileniyor çok faydalı iananılmaz derecede ama ağlıyor işte fizyoterapistinide çok seviyor halbuki bende yanındayım....ama oraya gidip kafasına takılmak istiyor gezicek kimse karışmayacak böyle yani
yok canım merkezde değil eve yakın bi yer şuan merkezde bir yere gönderemem alıp bırakmak sorun olur servis içinde küçükler şimdilik

Son düzenleme:

sanırım süreklki kontrol altına alınmak istemiyor o yüzdende sıkılıyor orda .sabır etcaksin canım naplım iyi olsunlarda.siz gittiğinizde kızın evdemı kalıyor canım

Bizim kız wc eğitiminde iyi gidiyor sadece gece alıştırma külodu giydiriyorum.oğlanda heves yok hiç bezini pek bi seviyor😙

haklısın kesinlikle emir altına girmek istemiyor zaten 32 aylık özellliği tam evet kızım evde kalıyor eşim in vardiyası uygun old. ilgileniyor yokken kayınv. bırakıyorum....
sanırım süreklki kontrol altına alınmak istemiyor o yüzdende sıkılıyor orda .sabır etcaksin canım naplım iyi olsunlarda.siz gittiğinizde kızın evdemı kalıyor canım

maşallahh diyeyim oğlun da inşallah heveslenir....rudi külotlu çorap giydiriyormusun ben çıkartamadım daha ama pişik gibi bişeyler çıkmaya başladı kollarında bacaklarında terden sanırım...
Bizim kız wc eğitiminde iyi gidiyor sadece gece alıştırma külodu giydiriyorum.oğlanda heves yok hiç bezini pek bi seviyor😙

İnşallah canım darısı sizinkilere olur.canın ben 20 gündür falan giydirmiyorum külotlu çorap.önceden hep altta olurdu üzerinde eşofman veya pantolon.kız da atlete geçtik,oğlan hala çıt çıtlı badi ye dvm ediyor.

Tüm annelerin anneler gününü kutlarım💐💐💐

Günaydın bandag nasılsın?
Yorucu bir hsonu idi bizim için yağışlı oldgndan pazar günü sabahdan avm ye gittik öğle uykusuna eve yetiştik..
Avm lerin çoğunda çocuk kolozeti yok sanırım çocugun wc durumu dışarda çok zor😗😗

günaydın rudicim biz bu haftasonu biraz dinlendik cumartesi dışarıdaydık pazarda çocuklar öğleuykusundayken ben mezarlığa anneciğimi ziyarete gittim.dün benim için zor bi gündü pek keyfim yoktu ilkkez annesiz bi anneler günü geçirdim allahım kimseyi annesi zbırakmasın

Amin canım .Mekanı cennet olsun,çok yeniymiş annelerin hakkı hiç bir şekilde ödenmez bol bol dua etmek kalıyor bizlere. Sen çok iyi bir annesin 2 tane meleğin var ve onlar için çırpınıyorsun,çırpınıyoruz..

saol canım benim evet daha çok yeni 22 mayısta 1 yıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…