2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

Evet canım katıldık hem okulda hem de harikalar sahili piknik sonrasında izmit çocuk fuarı epey yorucu oldu ama eğlendiler..ya siz neler yaptınız.

Meraba guzel anneler,
Wc egıtımıne bende taktım daha erken benımkıler ıcın 2 2 bucuk yas olsunlar oyle baslayalım dıyordum ama.?. Oglumun bırı resmen kaka yapmadan once kaka dıyor.dıgerının heberı yok.ne yapacagım bılmem,
Sızı takıp edıyorum dırek wc mı yoksa lazımlık mı dusunuyorsunuz, lazımlık alsam benımkıler basına takar gezer valla.benımkıler aksam 7 bucuk gıbı sut ıcıp 9 da uyurlar kupkuru kalktıkları zamanda oluyor ama genelde bezlerı dolu oluyor.cocugu uyandırıp cıse kaldırmak bana cok sacma gelıyor gece bez baglasak oda olmaz dıyorlar,hıc bıtmıyo bunların derdı be ya

Merhaba ouzi bizim de kız hazır ondan başlayacağım bakalım bii neler bekliyor.
Bugun yataga sermek için hasta bezi aldım gece kaçırmasına karşın ve gece külotu da aldım onun dışında penye külotlar aldım yıkadım astım. İlk günler geldi aklıma doğumdan önce ki hazırlık aşamaları her aldığımı yıkayıp ütülerdim giyecekleri günü düşünüp.sanırım kendimi hazırlamk için aldım bu külotları çünki çocuk kadar annenin de hazır olması gerekli imiş.çok tatlılar minicik minicik giyecekleri günü hayal edip motive ediyorum kendimi😊
Haftaya kısmetse kızda başlayacağım aşamalrı yazarım.zaten benimkiler yarım gün de okuldalar.
Hazır olandan başlardın sende hazırsan😉

Canım ya ınıtmadan tuvaletlerini ben 1yıl olmustur alalı klozet ikisininde aynı müZikli bir şey.ama müziğini iptal ettim oyun sanıyorlardı

hayırlısı olsun canım bende alez aldım ve külot bol bol onları bimden aldım iç çamaşırı olarak güzel bence desenli falan böyle yani bende kızdan başlayacağım hayırlsıyla müzikli lazımlıktan almıştım önceden...hasta bezide alacağım 4 paket 1 kere çıkardımmı bez koymak iyi değil diyorlar o yüzden tekrar bağlamayı düşünmüyorum inşallah tabi.....

Alez biZ de hep var ama korumaz diye bir de hasta bezi aldım.inşallah başaracağız moontornet

Bizimkiler çok oynadı ve otur kalk yaptılar bende pilleri çıkardım.mail attım canım sana

selam kızlar nasılsınız ses yok bu hafta kimseden ...

rudi tuvalet eğitimine başladın mı havalardan dolayı ben vazgeçtim mayıs 20 den sonra kısmetse......

Canım ben kız da başladım,ara sıra söylüyor adaptore oturuyoruz bazen de yaptıktan sonra söylüyor ama altına kaçırsa bile az yapıo sadece külot ve taytı ıslanıo hani bir yere oturup yapmadı hiç yani havalardan dolayı öteleme.gece uyandırıp yaptırmayı denedim ama çok uykulu ya ağlıyor bende kıyamadım gece külodu giydiriyorum.çok disiplin uygulamıyorum bu konuda ters tepmesin diye..normalde çok katıyomdır yemek uyku oyun düzeninde ama bunda çok rahatım..
Ve külot giymek çok hoşuna gidiyor bezleri bebekler takar diyor.

maşallah canım darısı bize inşallah aynen bezleri bebekler takar........

☺️☺️ inşallah canım.
Sizinkiler nasıl sen nasılsın?

iyiz hamdolsun uyuyyorlar..bende eşime yemek yaptım şimdiden oruç tutuyor sonra çocuklar yatınca halim kalmıyor.....mutfak dolaplarını düzenliyorum....böyle evin duvarını kırdırmaktan vazgeçtim buzdolabı çıkıntısını tavana kadar bitirticem zaten baca duvarıda var havada bir görüntü kalmayacak yani komple duvar kağıdıyla kaplancak vazgeçtim çünkü çocuklar koştururken holde olacak sandalyelere çarparlar diye geçen gün kız duvara girdi remen ayağı şişti nasıl becerdiyse ilerleyen zamanda hareketleri dahada fazlalaşır dedim .....duvara yemek masamı koyucam şimdide 2 tane raf mı yaptırsam ayna mı koysam onun için karar aşamasındayım çok düşünüyorum 1 kere yapıldı öyle kalıyor iyi karar vermem lazım o yüzden ikea dan aynam var holde 4 parça dalgalı o boy aynası birde 2 parçalısı var ama takmadım bir yere doğum yapınca kalmıştı acaba onumu taksam 2 tane raf mı attırsa masanın üstüne bilemedim.....
☺️☺️ inşallah canım.
Sizinkiler nasıl sen nasılsın?

Oo bahar havası değişiklik yapmaya itiyor dimi canım..ne güzel heveslisin masa üZeine ayna gayet uyumlu bir ikili ama raf da hoş olur.kolay gelsin keyifli uğraşlar..
Eşine Allah kolaylıgını versin be Allah kabul etsin.
4 yaş bitene kadar çocuklar koşturuyor ben tüm yenilikleri beklettim 1,5sene sonra yapacağım inşallah.

Be değil ve Allah kolaylığını versin olacaktı canım.tel den yazıyorum değiştiremiyorum kusura bakma.

selam kızlar nasılsınız ses yok bu hafta kimseden ...

Rudi tuvalet eğitimine başladın mı havalardan dolayı ben vazgeçtim mayıs 20 den sonra kısmetse......

merhaba canım şimdilik wc eğitimini bende beklemeye aldım 2 gündür kreşe başladık bakalım bizde şimdilik herşey yolunda inşallah böyle devam eder.

Sen nasılsın çocuklar nasıl

aynen insan kıpır kıpır oluyor ayrıca çocuklar iyi olunca geçen sene bu zamanlar hast. yatıyorduk ALLAH o günleri bir daha yaşatmasın bize çok zordu....hem evin işi bana bakıyor yardımcı tutmam imkansız bende uygun zamanlarda boya oluncaya kadar kaba işleri hallediyorum hem boya olupta hem dolap içi düzenlemem imkansız...

sizede hayırlı olsun ne güzel kayınv. rahatlamıştır azcık : ))))iyiz hamdolsun..ev ve çocuklar bitmeyecek benim işlerim günde 4 mak. çamaşır yıkıyorum..çamaşır mak. bozulmak üzere : ))))) wc için 20 mayıstan sonra evin içi iyice ısınsın diyorum....
merhaba canım şimdilik wc eğitimini bende beklemeye aldım 2 gündür kreşe başladık bakalım bizde şimdilik herşey yolunda inşallah böyle devam eder.

Sen nasılsın çocuklar nasıl

Günaydın yağmurlu ve kapalı bir istanbul sabahından,çocukları okula bıraktım, yürüyüş bile yaptım bu sabah bomba gibiyim 😚

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…