Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moonternet sbh bizimkilerde aynı saatte kalkıyorlar ama akşam en geç 9da uyutuyorum. Koca bir gün oyalamak sorularına yanıt vermek sabır işi. Acaba ilgi beklediği için mi öyle dedi yada uyumak için mi başım ağrıyor diyor? Aklına kötü şey getirme lütfen bazen benimkilerde durduk yere ayağım kolun ağrıyor o sırada ben orayı öpüyorum geçti diyoruz anlıyorum ki naz yapıyor..
durup dururken dedi anlamadım oyun oynarken daha sonrada dedi "kusura bakmayın hep sağlık problemi yazıyorum ama konuşacak başka biri yok şu sıralar arkadaşlarımda çalışıyor zaten yakın değiller telefonda bile görüşemiyoruz....psikolojim gerçekten bozuldu antideprasan kullanıyorum zaten ama tekrar gitmedim doktora hapım bitince zamansızlıktan...ihmalde yok ama olmuyor inan akşamda eşim annesine indirmiş 22 ye doğru geldiler kızım hemen uyudu oğlumda yatağa koydum 15 dk sonra hala şarkı söylüyordu.....sabahta genelde 7 30 da kalkarlardı bu sabah 1 saat erken oldu neyse....şant görevini iyi yapmadığındada baş ağrısı oluyor illaki kusma gerekmiyor bu alet için kusunca ya tıkalı yada pompası bozulmuştur böyle yani........
Mesajım yarım gitti kusura bakmayın ateş düştü boğaz da daha iyi bugun biraz da olda yedi ama öksürmekten içi dışına çıktı yavrumun😪
Sizinkiler daha iyidir inşallah
evet canım düzeliyor seninkilerde daha iyimiş çok şükür.
Inşallah yarın dağlıklarına kavusmus olurlar ve hava da güzel olur güzel bir gün geçiririz hep beraber
Bizde etkinliğe katıldık fuar gibiydi çok eğlendiler ama uzaga gittik hava çok sıcaktı 2kez üst baş değiştirdim burun da akıyor oğlanın hala..
Eğlendiler epey yoruldum bende..