• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

Mesajım yarım gitti kusura bakmayın ateş düştü boğaz da daha iyi bugun biraz da olda yedi ama öksürmekten içi dışına çıktı yavrumun😪
Sizinkiler daha iyidir inşallah

Merhaba Rudi, senin ismini gorunce sasirdim acaba ayni Rudi mi oldum ama tedavi gorunce 2011 kesin dedim sensin. MASALLAH ikizleri buyutun, benimde oglum 28 aylik oldu simdi 4 aylik tekrar ikizlere hmileyim... O zamanlaran birini gormen8n sevinci ile yazmak ist
Tedim

sabah 6 30 kalktılar üff akşam 22 00 geçti uyuyuncaya kadar oğlum moralimi bozdu oyuncaklarıyla oynarken başım ağrıyo dedi anakucağına yatmak istedi bu çocuk paranoyak yaptı bizi başım ağrıyo deyince hertarafım titremeye başladı.....

Merhaba sılanaz seni yıllar sonra burada görmek ne güzel canım.iyiki yazmıssın buraya😀
Evet canım ikizler büyüyor yeniden ikizlere hamile olmama sevindim çok üzülmüştüm o zaman senin için sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım arkadaşım . Cinsiyetleri belli oldu mu ?
Oğlum nasıl kardeşler gelecek diye mutlu mu?
Yine yaz olur mu

Moonternet sbh bizimkilerde aynı saatte kalkıyorlar ama akşam en geç 9da uyutuyorum. Koca bir gün oyalamak sorularına yanıt vermek sabır işi. Acaba ilgi beklediği için mi öyle dedi yada uyumak için mi başım ağrıyor diyor? Aklına kötü şey getirme lütfen bazen benimkilerde durduk yere ayağım kolun ağrıyor o sırada ben orayı öpüyorum geçti diyoruz anlıyorum ki naz yapıyor..

durup dururken dedi anlamadım oyun oynarken daha sonrada dedi "kusura bakmayın hep sağlık problemi yazıyorum ama konuşacak başka biri yok şu sıralar arkadaşlarımda çalışıyor zaten yakın değiller telefonda bile görüşemiyoruz....psikolojim gerçekten bozuldu antideprasan kullanıyorum zaten ama tekrar gitmedim doktora hapım bitince zamansızlıktan...ihmalde yok ama olmuyor inan akşamda eşim annesine indirmiş 22 ye doğru geldiler kızım hemen uyudu oğlumda yatağa koydum 15 dk sonra hala şarkı söylüyordu.....sabahta genelde 7 30 da kalkarlardı bu sabah 1 saat erken oldu neyse....şant görevini iyi yapmadığındada baş ağrısı oluyor illaki kusma gerekmiyor bu alet için kusunca ya tıkalı yada pompası bozulmuştur böyle yani........
Moonternet sbh bizimkilerde aynı saatte kalkıyorlar ama akşam en geç 9da uyutuyorum. Koca bir gün oyalamak sorularına yanıt vermek sabır işi. Acaba ilgi beklediği için mi öyle dedi yada uyumak için mi başım ağrıyor diyor? Aklına kötü şey getirme lütfen bazen benimkilerde durduk yere ayağım kolun ağrıyor o sırada ben orayı öpüyorum geçti diyoruz anlıyorum ki naz yapıyor..

Canım kusuru olur mu tabiki yazıcaksın paylaşacaksın ki rahatlayasın hepimiz öyle.
Bence dr kontrolu olmadan antidepresan a dvm etme bir vakit ayarla ve mutlaka görün canım.

Uyku saati kaçınca yeniden uykuya dalması zor oluyordur ama işte erkekler pek dikkat etmiyor böyle şeylere.
Canım baş ağrısı dvm ederse normal bir kontrolde töntgen çekerek mi görüyor doktor şantı yoksa farklı mı ?

:72:
durup dururken dedi anlamadım oyun oynarken daha sonrada dedi "kusura bakmayın hep sağlık problemi yazıyorum ama konuşacak başka biri yok şu sıralar arkadaşlarımda çalışıyor zaten yakın değiller telefonda bile görüşemiyoruz....psikolojim gerçekten bozuldu antideprasan kullanıyorum zaten ama tekrar gitmedim doktora hapım bitince zamansızlıktan...ihmalde yok ama olmuyor inan akşamda eşim annesine indirmiş 22 ye doğru geldiler kızım hemen uyudu oğlumda yatağa koydum 15 dk sonra hala şarkı söylüyordu.....sabahta genelde 7 30 da kalkarlardı bu sabah 1 saat erken oldu neyse....şant görevini iyi yapmadığındada baş ağrısı oluyor illaki kusma gerekmiyor bu alet için kusunca ya tıkalı yada pompası bozulmuştur böyle yani........

Canım allah yardımcın olsun gerçekten çok zor yaşadıkların insan dediğin gibi paranoyak olur ama soğuk kanlı olmaya çalış biraz biliyorum söylemesi kolay ama birde kendin içinde doktor işini aksatma canım şimdi anlamıyosun ama sonra hepsi çıkar bu yaşadıklarının zamanında tedbir almak gerek
bizimkilerde 7,30 da kalkıyorlar sabah akşamda en geç 8,30 9 arası yatmış oluyorlar.başağrısınıda size naz yapmak için kullanıyo olabilir durumu anlıyodur çünkü kendiside

Mesajım yarım gitti kusura bakmayın ateş düştü boğaz da daha iyi bugun biraz da olda yedi ama öksürmekten içi dışına çıktı yavrumun😪
Sizinkiler daha iyidir inşallah

kıyamam kuzuma ya ateşi düşmesine sevindim boğazı zamanla iyileşir ateş çok zorluyor insanı.çocukta maf oluyor
Bizimkilerde daha iyi ikisindende antibiyotiği kestim iştahlarıda biraz daha açıldı inşallah atlatmışızdır

Canım ama antibiyotik de 5günü en az tamamlamak gerekmiyor mu?

Bende iyileşince 3 günde bırakıyordum ama dr uyardı 5yada 7gün tamamlamak gerekli diye.sonra aynı antibiyotiki kullansa bile fayda etmez dedi.

Evet canım düzeliyor seninkilerde daha iyimiş çok şükür.
İnşallah yarın dağlıklarına kavusmus olurlar ve hava da güzel olur güzel bir gün geçiririz hep beraber

23 nisan kutlamalrına katıldık bizde ilk defa şükür bugün başım ağrıyor demedi dün akşam babaannesinede söylemiş banada tekrar yatağa yatırdığmda söyledi numara gibi gelmedi bana ama takip edicem .....siz neler yaptınız bugün çok yoruldular hala uyuyorlar şu saatte.......

Bizde etkinliğe katıldık fuar gibiydi çok eğlendiler ama uzaga gittik hava çok sıcaktı 2kez üst baş değiştirdim burun da akıyor oğlanın hala..
Eğlendiler epey yoruldum bende..

evet çok terlediler bizde harap olduk banyo yapıcaz birazdan uykudan seme kalkar kalmaz yıkayınca çok ağlıyorlar bizimde terleyince burunlar tıkanıyor....
Bizde etkinliğe katıldık fuar gibiydi çok eğlendiler ama uzaga gittik hava çok sıcaktı 2kez üst baş değiştirdim burun da akıyor oğlanın hala..
Eğlendiler epey yoruldum bende..

Bizim uyku bugun arabada oldu yarım saat kadar şimdi yıkadım ama uyutmamak için zor duruyorlar.uyumayıncada huysuz oluyorlar.bizimkilerin sakin olmasının sebebi düzenli uykuymus simdi anladım😉

Eğlenmenize çok sevindim ben ve eşim maalesef bugün çalıştık benim kuzularım sıradan bi gün geçirdiler:((

Canım ya çalılıyor olmana üzüldüm.aman hsonuna az kaldı😉

Back