Bizim uyku bugun arabada oldu yarım saat kadar şimdi yıkadım ama uyutmamak için zor duruyorlar.uyumayıncada huysuz oluyorlar.bizimkilerin sakin olmasının sebebi düzenli uykuymus simdi anladım😉
Pardon wc eğitimine hazır oldugunu söyledi.yanlış yazmışım
Evet canım mayıs diyordum bende ama içim bir garip oldu nzaman büyüdü dedim içimden..oğlan hazır değil ama görerek o da yapabilirmiş.
Kolay alıştırabilmek ümidi ile
Off canım ya seninki fazla müdahaleci karışmaları tabi ki hoş değil saç kulak özel duygular her anne bunu kendi istediği zamanda yapar..özeniyorsa sana söylemesi gerekli idi.
Hapı nasıl yutmus ki bildiğim 7yaşına kadar çocullar hap yutamaz ki..
BiZde dışarda oluyoruz saatlerce ama bugun konustugum müdür yardımcısydı 2haftada halledersiniz tek tek öğretmel daha iyi olur dedi çok zorlanmazsınız bir de geceleri uyandırıp cisini yapmasını isteyin falan dedi.ben de akşam uyuturken süt içiriyordum ama diyorki uyımadan önce sıvı vermeyin..vay halimize.
kızlar bişey sorucam bim marketteki ürünleri takip ediyormusunuz ben ediyorum özellikle oyuncaklar uyguna geliyor toys shop larda tam 2 katı oluyor aynı oyuncaklar.....geçen haftalarda yelek aldım şişme değildi büyük aldım 5-6 yaş okadar çok beğendimki lcw bile 45 tl fiyatı kumaşıda kaliteli değil 2 gün önce spor ayakkabı gelmiş parka çıkarken giyerler diye aldım içe basmaları var ama aldım yinede 16 tl ydi ama inanın kaliteli duruyor....primayı bıraktım 2 aydır bimdekinin alıyoruz bazıları sevmiyor market olarak ama ..adem güneş wc eğitimine başlamadan önce şuanki kullandığınız bezden daha düşük bez kullanın diyor çocuk rahatsız olsun diye...ama bimdeki bezler bana göre daha kaliteliymiş primadan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?