2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

Ne guzel ayni saatlerde yikamisiz çocuklar yikaninca cok mutlu oluyorum mis mis uyumayinca kizim gündüzleri fazla akşamüstü sebepsiz ağlama krizleri oluyor benimde sinirlerim alt ust tabi. Bandag saglik olsun. calismakta gerekli dimi ama.
Bizim uyku bugun arabada oldu yarım saat kadar şimdi yıkadım ama uyutmamak için zor duruyorlar.uyumayıncada huysuz oluyorlar.bizimkilerin sakin olmasının sebebi düzenli uykuymus simdi anladım😉

Günaydın kızlar öksürük gece çok zorladı bir uyudu bir uyandı😔
Benimkiler uykusuz olunca hiç çekilmiyorlar o nedenle uyku düzeni çok önemli.
Birde kız için öğretmen bu sabah ec eğitimine hazır neden bıraktırmıyorsun bezi dedi bende ben hazır değilim dedim .gerçekten gözümde çok büyüyor😳

Pardon wc eğitimine hazır oldugunu söyledi.yanlış yazmışım

Evet canım mayıs diyordum bende ama içim bir garip oldu nzaman büyüdü dedim içimden..oğlan hazır değil ama görerek o da yapabilirmiş.
Kolay alıştırabilmek ümidi ile

Evet canım mayıs diyordum bende ama içim bir garip oldu nzaman büyüdü dedim içimden..oğlan hazır değil ama görerek o da yapabilirmiş.
Kolay alıştırabilmek ümidi ile

zaman çabucak geçti heleki 1,5 yaşlarından sonra insan düşündükçe garip oluyo zamanla herşeyi kendileri yapıyorlar bize ihtiyaçları kalmıyor.inşallah kolay alışırlar

inşallah iyi geçer wc eğitimi sen yine iyisin rudi yalnız olunca komutları yerine rahat getiriyorlar bizde baba varken güç ondan alınıyor altları baba alcak sen alma gibi.....wc eğitimindede dışarı çıkılcak off ki offf FİZİK TED. gidicez kızı baanneye bırakmak zorunda kalıcam benim davranışım farklı kayınv. farklı zaten eşime sırt çantası alıcam wc eğitimi yüzünden dışarı çıkınca 1 saat durup gelmiyoruzki.....kıyafet mecbur fazla alınacak yanımıza...

baya bi oldu kayınv memleketten eltinin oğluna balık hapı getirmiş ki onun bu tarz haplara ihtiyacı yok kg iyi hemde baya 4,5 yaşında ama 7 yaş kıyafet giyiyor...neyse balık hapını yutmayı becerememiş kayınv.dede kızıma veriyormuş benim haberim yok bi tuhaf oldum laf arası ağzından kaçırdı üstelik bende çocuk doktorumuz bağışıklıkları güçlensin diye ilaç takviyesi bile yaptırmıyor ki balık hapı değil bu yaşta şurubunu almaları gerekli...bende bidaha verme ilaçları doktor kontrolü olmadan kullanmıyorum dedim...kızardı yüzü kulaklarını deldirdi saçlarını habersiz kestiler ki hala saçlar kendine gelemedi nasıl kesmekse oooo.....saygı denen bişey var yanlış mıyım ne kadar önemsiyor gelinlerini hep kendi dediğim çaldığım düdük misali ...

bunu yazma sebebimde wc eğitiminde nasıl yöntemler yapar kendince bilemiyorum...

kızlar bişey sorucam bim marketteki ürünleri takip ediyormusunuz ben ediyorum özellikle oyuncaklar uyguna geliyor toys shop larda tam 2 katı oluyor aynı oyuncaklar.....geçen haftalarda yelek aldım şişme değildi büyük aldım 5-6 yaş okadar çok beğendimki lcw bile 45 tl fiyatı kumaşıda kaliteli değil 2 gün önce spor ayakkabı gelmiş parka çıkarken giyerler diye aldım içe basmaları var ama aldım yinede 16 tl ydi ama inanın kaliteli duruyor....primayı bıraktım 2 aydır bimdekinin alıyoruz bazıları sevmiyor market olarak ama ..adem güneş wc eğitimine başlamadan önce şuanki kullandığınız bezden daha düşük bez kullanın diyor çocuk rahatsız olsun diye...ama bimdeki bezler bana göre daha kaliteliymiş primadan.....

Son düzenleme:
Off canım ya seninki fazla müdahaleci karışmaları tabi ki hoş değil saç kulak özel duygular her anne bunu kendi istediği zamanda yapar..özeniyorsa sana söylemesi gerekli idi.
Hapı nasıl yutmus ki bildiğim 7yaşına kadar çocullar hap yutamaz ki..
BiZde dışarda oluyoruz saatlerce ama bugun konustugum müdür yardımcısydı 2haftada halledersiniz tek tek öğretmel daha iyi olur dedi çok zorlanmazsınız bir de geceleri uyandırıp cisini yapmasını isteyin falan dedi.ben de akşam uyuturken süt içiriyordum ama diyorki uyımadan önce sıvı vermeyin..vay halimize.

çok fazla karışıyor sorma eşimin başının etini yiyor daha doğrusu sorsun dimi en azından.... oda yokki birde üstüne eşimden sen neden anlıyorsun lafı yok mu beni öldürüyor....neyse çok sorunluyuz biz...ama sabır edemiyorum artık........zor zor çok zor işim......neyse...
sabrın sonu selamet miş.

bende ilk önce kızıma alıştırmayı planlıyorum nasip olursa..kızım herşeyi ben yapıcam edasında çünkü...artık süt içmiyorlar benimkiler uyanmadıkları sürece yatmadan öncede vermiyorum ama istedikleri zaman oluyor ozaman ancak oda sık sık olmuyor....mesala kızım su istedi dün gece sonrada meyvesuyu diye tutturdu bende verdim.....sabahta bezi nden taşmıştı kıyafetleri ıslanmış..çok içti gece uyusunda sonra mecbur kalınca veriyor....insan

Son düzenleme:
gerçektende çok müdahale ediyorlar canım bu ne bu kadarya saç kulak deldirme bi derece dicem ama kendi başına hap vermekte ne demek oluyorya nasıl bu kadarına cesaret ediyor hayret.eşin ne diyor bu durumlarda onlarımı savunuyor.gerçekten işin zor canım
geçenlerde benim kayınvalidemde kızıma küpe almış artık kulağını deldirirsiniz diyor bende teşekkür ederiz şuan deldirmeyi düşünmüyoruz deldirince takarız artık dedim bozuldu biraz ama sonuçta bu gibi konular annelerin alması gereken bi karar diye düşünüyorum ben.bizimkiler şimdi çocuklara baktıkları için bazı konularda müdale etmek istiyorlar bende hemen siz çocukları büyütmüssünüz zamanında öyle yapsaydınız keşke torunları sevin onlarla zaman geçirdiğiniz için mutlu olun diyorum bırakın haklarındaki kararları biz veririz diyorum eşimde benden yana olunca sorun çıkmıyor.

sanırım kızlar daha cadı oluyorlarya:)) bizde durum aynı kızım hep ben yaparım ben bilirim edasında bazen hadi pantalonları çıkarın pijamaları giyelim diyorum kızım hemen kendi çıkarıyor oğlanda kendi çıkarmaya çalışıyo ayaklarından çıkaramayınca kıza sesleniyo kız çıkartıyo:))oğlanlar daha temebel sanırım
bizde hala yatarken süt içiyoruz artık vermesek olucak demekki ama bu seferde sütü ne zaman içicekler offf çok zormuş tam dışarıya çıkarken bir sürü yedek almayı bırakmıştık şimdi tekrar başlıcaz bu yaz işimiz zor allah yardımcımız olsun.

bende netten bakıyorum kampanyalarına ama gün içinde bitiyor güzel şeyler ben anca işten çıkınca gidebiliyorum.
bezinden alıp deneyelim bakalım zaten artık kötü beze geçmek gerekiyor rahatsız olsunlarki daha çabuk söylesinlerr

Canım bilmiyordum bez durumunu deneyebiliriz ama moonternet daha iyi bez oldugunu söylemiş. Deneyebilirim ua ama bu kez de pişik olmasınlar😉

Evet ya süt olayına bir el çözüm bulmamız lazım kahvaltıda içse yemek yemezler bu kez.

Maalesef esim benden yana degil hatta her tartışma mizda sen ne yapıyorsun ki diye soylenir benim yanımda degil önceden böyle değil di degisti çocuklardan sonra onunda psikolojisi bozuldu bimdekiler bence iyi ilk aldigim da kaka yaptıkları ni anlamadım cünkü bezler kremli kokusu guzel deneyin çocukta n cocuga degisebilir .

Ben sut meyve suyu cay gibi şeyleri bardaklarina az koyuyorum sirayla yiyeceksiniz dedigimde yapıyor lar en sonda bardaktakini iciyorlar isterlerse tekrardan döküyor um az az

arkadaşlar 2 saattir internette wc eğitimi ile ilgili yazılar okuyorum fikir edinmek adına.
link ekledim orada yapılmaması gerekenler var bilgi edindiğim iyi oldu.
4-6 hafta zamana şartlandıracağım kendimi
bol bol iç çamaşırı
gece uykusunda altlarına sermek için hasta bezi alacağım, en kısa zamanda ( gaza geldim)
ve hazır olan kızım oldugundan ondan başlayacağım.diğeri de özenir belki..

http://www.annenotlari.com/oku/7100/tuvalet-egitiminde-yapilmamasi-gerekenler

Rudi ne yaptınız.? 23 Nisan şenliklerine katıldınız mı.? Nasıl gecti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…