• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

inşallah iyi olur hava bizde oğlumun okuluna gideceğiz inşallah orda eğlence olucakmış çocuklar için...anaokulu nasıl gidiyor ?
anneler 23 nisan da miniklerle çocuk şenliklerine katılacağız tabi ki bu yıl izleyici olarak
inşallah hava iyi olur ve gün boyu çocuklarla eğleneceğiz.

sizler de düşünüyor musunuz? resmi tatil zaten anne baba beraber ilgilenebileceğiz.

Son düzenleme:
Şimdilik iyi canım günden güne alışıyorlar sabah 8:45 bırakıp 12:45de alıyorum. Eve getirip uyutuyorum.
Hava durumuna baktım iyi gözüküyor inşallah eğlendiririz minikleri😊

iyi geceler kızlar nasılsınız?

2 gündür oğlum hasta boğaz enfeksiyonu antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyoruz..:(
antibiyotik 48 saat sonra etki gösteriyormus umarım sabaha daha rahat uyanır yavrum.

iyi geceler kızlar nasılsınız?

2 gündür oğlum hasta boğaz enfeksiyonu antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyoruz..:(
antibiyotik 48 saat sonra etki gösteriyormus umarım sabaha daha rahat uyanır yavrum.

off canım çok geçmiş olsun inşallah daha rahatlamıştır şimdi.
Bizdede durum aynı oğlan hastaydı biliyosun zaten cumartesi kızda aynı şekilde onuda götürdük doktora antibiyotik verdi kullanıyoruz bakalım inşallah çabucak geçer.hiç bişey yiyemiyorlar su içerken bile anne acıyor diyolar

Canım ya nasıl acıyordur boğazları bizimkide sadece çorba ve su içiyor.süt versem kusuyor biZimkiler boğaz enfeksiyonu olunca düzelene kadar süt malesef içemiyorlar birde geceleri acaip öksürüyor.

çok geçmiş olsun canım boğaz enf. olduğunda süt ve süt ürünleri tüketmek sakıncalı bakteri yapıyormuş daha çok boğazlarda süt özellikle o yüzden kusuyordur bizde okula gitmedik ikisinde burunlar akıyor oğlum dün kustu çikolatayı fazla kaçırmış ama korktum açıkcası gecede mıkırdandı kusma bizim için korkulcak bi durum o yüzden.......
Canım ya nasıl acıyordur boğazları bizimkide sadece çorba ve su içiyor.süt versem kusuyor biZimkiler boğaz enfeksiyonu olunca düzelene kadar süt malesef içemiyorlar birde geceleri acaip öksürüyor.

rudi mail attım sana bak bi...

kızlar ben face deki premitüre bebek foto yarışması var küvez fotoları sadece ona katılıcam inşallah....

canım ya nasıl acıyordur boğazları bizimkide sadece çorba ve su içiyor.süt versem kusuyor bizimkiler boğaz enfeksiyonu olunca düzelene kadar süt malesef içemiyorlar birde geceleri acaip öksürüyor.

zorla çorba vermeye çalışıyorum ama 2 kaşık alıp bırakıyorlar karpuz aldım onu severek yediler karpuzla doyurdular karınlarını kuzularım hiç yememekten iyidir diye düşündüm bende

öksürük yok bizde ama çok halsizler süt ürünleri daha çok tokunurmuş boğaz enfeksyonlarında zaten elimden geldiğince vermiyorum bende
kızına dikkat et canım onada geçmesin ikisi birden çok daha zor oluyor

Moonternet cevap yazdım.Allah bir daha göstermesin ameliyat ve hastane.yarışmada destek olayım adresi verirsen.

kızlar merhaba hepinizin evlatları sağlıkla büyür insallah.. size birşey soracağım benım aılemde cogul gebelık var ve bende cok ıstıyorum ıkız bebeklerım olsun yaptıgınız extra birşey varmı doktorla falan görüştünüzmü bana akıl verirmisiniz:)

cok cok saolun Allaha emanet olun

Karpuzu kolay yutarlar canım aç olmasındansa iyi yapmıssın vermekle bugun.ben dr ye götürmedim bu kez bığazına baktım beyaz iltihap ve kendim başladım antibiyotik vermeye.çünki götürsem boğazına bakıo ateşini ölçüyor gönderiyor.bazen de kan ve idrar tahlili yapıyor tabi.Bİr an önce toparlansa iyi olur diğerini korumak çok zor , oğlanın bağışıklıpı bizde düşük daha sık hastalanıyor.

Süt ürünleri için verdiğiniz bilgi için teşekkürler kızlar vallahi bir şey yemeyince brmde bari süt içsin diye veriyordm ama kusunca malesef.
2çocuk hasta olunca perişan oluyor annede Allah yardımcımız olsun.
Moonternet sen burunlarını temizlesen ve sprey sıksan atlatmanız kolay olur inşallah

burunlarını temizliyorum ilk işim o yoksa geniz akıntısı balgama kadar gidiyor bizde durum ama iyiler şükür burunları açılınca

eşimin face den katılıcam maalesef benim yok size link atarım foto yükleyince ....

rudi ben en çok kızımın elini uzatması foto sunu koymak istiyorum sana gönderdiklerimin en iç açıcı fotolarıydı diğerleri hep üzücü benim için.....

hayırlısını iste inşallah olur benim ailemdede ikiz var ayrıca ben klomen kullandım tek yumurtam 2 ye bölünmüştü doktor haptan olmayabilir diye söyledi ailemdede olduğu için hapı da pko lu old için kullandım....
kızlar merhaba hepinizin evlatları sağlıkla büyür insallah.. size birşey soracağım benım aılemde cogul gebelık var ve bende cok ıstıyorum ıkız bebeklerım olsun yaptıgınız extra birşey varmı doktorla falan görüştünüzmü bana akıl verirmisiniz:)

cok cok saolun Allaha emanet olun

Benim ikizler tedavi ile oldu tüp bebek yöntemiyle.hayırlısını isteyin bence .dışardan her gören özeniyor birde farklı cinsiyetler olunca ohh çok şanslısın falan diye konusuyorlar ama gerçekten zor iş,büyütene kadar bizde unuttuk kendimizi hayatımıx tamamen değişti .her şey onlara göre biz onlara uyuyoruz.tek çocuk gibi hayatımıza devam edemiyoruz...

hayırlısını iste inşallah olur benim ailemdede ikiz var ayrıca ben klomen kullandım tek yumurtam 2 ye bölünmüştü doktor haptan olmayabilir diye söyledi ailemdede olduğu için hapı da pko lu old için kullandım....

amin canım benımde halam ve amcamın ıkız bebıslerı var ınsallah benımde hayırlısıyla olur olursa ılk bebeklerım olacak:)

Benim ikizler tedavi ile oldu tüp bebek yöntemiyle.hayırlısını isteyin bence .dışardan her gören özeniyor birde farklı cinsiyetler olunca ohh çok şanslısın falan diye konusuyorlar ama gerçekten zor iş,büyütene kadar bizde unuttuk kendimizi hayatımıx tamamen değişti .her şey onlara göre biz onlara uyuyoruz.tek çocuk gibi hayatımıza devam edemiyoruz...

tabıkı oncelıkle hayırlısı olsun canım benım ama bak tuple olmus birde Allaha şükürler olsun evlatsız kimse kalmasın inşallah bende istiyorum ama evlendiğimden beri olmadı sorunda yok diyorlar olsunda tek çift farketmeaz ama seviyorumda ikizleri:49:

Gerçekten çok sevimliler ama bazen onlara yetememek o kadar üzüyor ki beni..Umarım en kısa zamanda sizde hamile kalırsnz ve çifter çifter kucağınıza alırsnz😊😊
Şunu anladım ben kafaya takmayacaksın bebeğim neden olmuyor diye rahat olunca geliyor kendinden.

Back