Serap hanım bu konuda bilgi sahibi değilim maalesef benimkiler etken doğdukları icin emziremedim sağarak vermiştim.
Buarada kızlar beni soran yok muuuuu?
Ben mı kaçırmışım :))
Benimkiler hasta hele biri öksürükten uykusuzluktan mahvoluyor yavrum
ben gelddiiimmm
cok guzel bi tatil yapik cok sukur yavrularimin hic zarari olmadi bana onun icin kizlar korkmayin
ben son gun uyuyamamistim korkudan
bugunde kontrolumuz vardi
kizlardan biri 10700 digeri 9400 falan
dokor gelisimi biraz az dedi 9400 olana moralim bozuldu
mamayi birak artik normal sut daha iyi dedi
arik normal su veriyorum
acaba balda vermeye baslasammi acaba nerdeyse 1 yasindalar artik
sizler neler yapiniz herseyi okuyamadim
maşallah canım bi< aynı yoğun yoğun kilo olarak iyiler benimkiler hiç almıyo hele yeni bir diş patlatmada....canım çok sıkılıyo ama napalım....
Kardelen yanlış hatırlıyorsam kusura bakma.. Sen mı geceleri bebeklerini yedirmedin? Yurtdidinda oturuyordu annemiz aklımda sen kalmissin? Geçerli hic mı beslemedin yavruları?(null)
Kardelen yanlış hatırlıyorsam kusura bakma.. Sen mı geceleri bebeklerini yedirmedin? Yurtdidinda oturuyordu annemiz aklımda sen kalmissin? Geçerli hic mı beslemedin yavruları?
selam kızlar bu aralar herkes ya hasta yada çok yoğun
kızım hiç yemiyo ağzının içi komple yara gece ağlıyo boğazları yüzünden uyumuyo valla dişlerde üstüne tuz biber....hafifte ateş var tabi
oğlumun raporu çıktı çok şükür % 60 oran verdiler sağ eli için şimdi özel eğitim merkezi seçmeye gidicez inşallah......rapor için hastaneye gitdiğimizde çocuk nörolojisi ilk mr ını aldı eline ve oğlum için eğer bebeği görmeyipte mr ı görseyddim çok kötü şeyler söylerdim dedi beyin kanamasına göre oğlumun böle olması mucizeymiş çok şanşlıymışız....çok şükür çok zeki bir oğlum var..ALLAH büyük hep dualarla bugünlere geldik doktorlara göre imkansız ama...
kızlar benimkiler hala günde 2 kez 1,5 saat toplam 3 saat uyuyorlar.
akşam da 8:30 da yatırıyoruz. sabah 7 ye kadar .
gece beslenme olayını devam ediyoruz 12 de biberon ile devam sütü veriyorum.
günde 500 ml diyorlar ya.
biz 200 * 2 defa 400 ml veriyoruz.
pınar,aptamil,hero ,sek hepsinide kullanıyorum
siz hangi sütleri tavsiye edersiniz.
merhabalar,
ben de yoktum epeydir ama siz de pek yazmamışsınız.
nurum çocuklar iyileşt mi?
moonternet oğlun için çok sevindim umarım tamamıyla kısa sürede düzelecek,
kardelen tatilinizin sorunsuz geçmesi ne kadar güzel.
biz de 1 yaş olduk.aile arasında fazla kalabalık değildik doğumgünü yaptık.
ben de biraz kendimi toparladım bir ara ruh gibiydim yorgunluktan.
1 yaş aşılarımızı da olduk Allah a şükür ateş falan yapmadı.
günlük süt bir kez denedim beğenmediler.biraz zaman geçsin yeniden deneyeceğim.Merhaba rudicim dogum gunünüz kutlu olsun, nice yıllara. Pasta fotografı keske falan paylassaydin olmaz mı bizde gorurduk.
Siz 1 yas aşılarınızı bizde 1,5(18aylik) aşılarımizi olduk. Bi oglum fena ateslendi sabaha kdr nöbet tuttum.
Ben de hala aptamil veriyorum. Ama günlük taze süt Alman'ı tavsiye ederim SEK alıyorum ben .
Ayrıca neden hala gece besliyorsun. Uyandıklarında su ver Yada emziklerini ver geri yatir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?