- 5 Haziran 2010
- 1.728
- 9
- 358
amin canım.darısı başınıza sizin de az kaldı 1 yaşınıza.rudicim dogumgununuz kutlu olsun canim allahim daha nicelerini gostersin
planın var mı?
demek çift yumurta ikizleri de birbirine bazı yönlerden benzeyebiliyorlarmış.benim oğlum sürekli kızımın yüzüne kafasına vuruyor ısırıyor. onları kollamaktan yoruldum desem yeridir. bir anda beş diş Allah yardımcınız olsun canım. bizim her ikisinde 4 er tane var. henüz yeni bir şeyler yok.kimbilir canları ne kadar acıyordur.iyiz canım çok şükür benimkilerde aynı 2 kez 1,5 saat uyuyolar akşamda 20.30 yatış sabah 6,30 kalkış valla ben hepsini denedim bim markette satılan dost çocuk sütünden başka bişey içiyolar ağızlarına bile almıyolar tadı çok güzel normal kutu süt kullanayayım dedim sütleri bitmişti acil olarak vermem lazımdı şeker bile katttım ama içmediler anlıyolar herşeyi...
ayrıca geçen hafta kızım bu haftada oğlum diş çıkarma modundalar ama öyle böyle değil ağzımın içi dışı yara gece ağlama krizleri doktor bile aynı yerden patlatmışlar dedi ikiside aynı yerde yaralar ikiz olmak böle bişey heral diyolar...bizim diş çıkarma çok sıkıntılı geçiyo vallahi ateş var uyku yok yemek yok tam düzen e girdi yedikleri içtikleri belli hop aynen geriye herşey...böyle olmasının sebebide aynı anda 4 veya 5 dişin patlamaya çalışmasıymış....sağlık olsun moralim çok bozuluyo yemediklerinde gece ağlama krizlerine girdiklerinde ama napalım canları sağolsun...
akşam 9 da yatırayım sabah belki geç kalkarlar dedim 2 gün denedim ama nafile sabah en geç 7 ye kadar başarılı olabildim.