• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

ayy baya zayıfmışsın cnm yaa hamile kaldığımdan bu yana 5 kg fazlam kaldı işte ben kaşlarımı almıyorum alınırsa kaş kalmayack çünkü....
hiç sorma kuaför yüzünü kaç ay sonra bir ay önce gördüm.bugün gittim kapalıydı evde hallettim kaşları :ssz: 48 kilo oldum ya böyle giderse iyice ericem zayıflık hastalığına yakalancam diye korkuyorum.

bünem alıştı bu tempoya ama bazen dinlenemiyorum ruh gibi dolanıyorum :53: en son benim bebekler 8 kg yi geçmişlerdi ama asıl kontorlümüz ay ın 20 sinden sonra.yazarım o zaman öğrendiğimde boyunu kilosunu.

benim oğlan boylu ama kızım boysuz ama sağlık ocağındaki doktorumuza göre boyu iyi ama bana göre bacakları kısa :emir_bebek::nazar:

benimkiler
kız 10,5 aylık 75 cm , 9 500 kg
erkek 10,5 aylık 77 cm 10 400 kg
evde kendim tarttım yaklaşık olarak doğrudur sanırım.

bu arada ben 10 yıl çalışmış bir anne olaraktan son 1,5 yıl evdeyim hamilelik ve bebekler dolayısı ile ama hiç bu kadar zor meslek görmedim.
şu an kilom aç iken 54 sabah ilk uyandığımda
tok ve giyinikken 55 kg.
tartı ile kafayı bozdum gece gündüz tartılıyorum.
3 kg fazlam kaldı inşallah dogumgünlerine kadar eski halime döneceğim.
bir de bayram alışverişi yaptım sayılır bu sabah.
kot,ve üzerlerine şık badiler aldım.
elbise de almıştım hem normal günlerde de giyerler.pek bir yere gittiğimiz yok ama işte özeniyorum ve alıyorum.
süslü püslü elbiselerden almadım maglum bir kez dışında nerede giydireceğim diye.

kendimi o kadar boş vermişim ki dışarıda sadece çocuk mağazalarına giriyorum markettede mama reyonu müdavimi ldum.
3 yaşına gelmelerini sabırsızlıkla bekliyorum nispeten bizim yükümüz azalacak..

ayy baya zayıfmışsın cnm yaa hamile kaldığımdan bu yana 5 kg fazlam kaldı işte ben kaşlarımı almıyorum alınırsa kaş kalmayack çünkü....

soorma moontorrent imkan olsa o 5 kg yi alırdım senden.çünkü çok ihtiyacım var.

bugün tanışma daveti çok güzel geçti.dün açık kuaför bulamadığım için akşam kaşları evde hallettim.davette birkaç bayan kaşlarımı nerede aldırdığımı sordu bende kendim aldım dedim.harika olmuş dediler.içim rahatladı :21::23:

senin çok iyi benimde ince olsa kaşlar hayatta aldırmam ama kaşlarım siyah ve haliyle gür ama alındığında da kalemle çizilmiş gibi görünüyor ve çok kavisli.beren saatte aldırmıyor kaşlarını çok hoş görünüyor.

Son düzenleme:
benimkiler
kız 10,5 aylık 75 cm , 9 500 kg
erkek 10,5 aylık 77 cm 10 400 kg
evde kendim tarttım yaklaşık olarak doğrudur sanırım.

bu arada ben 10 yıl çalışmış bir anne olaraktan son 1,5 yıl evdeyim hamilelik ve bebekler dolayısı ile ama hiç bu kadar zor meslek görmedim.
şu an kilom aç iken 54 sabah ilk uyandığımda
tok ve giyinikken 55 kg.
tartı ile kafayı bozdum gece gündüz tartılıyorum.
3 kg fazlam kaldı inşallah dogumgünlerine kadar eski halime döneceğim.
bir de bayram alışverişi yaptım sayılır bu sabah.
kot,ve üzerlerine şık badiler aldım.
elbise de almıştım hem normal günlerde de giyerler.pek bir yere gittiğimiz yok ama işte özeniyorum ve alıyorum.
süslü püslü elbiselerden almadım maglum bir kez dışında nerede giydireceğim diye.

kendimi o kadar boş vermişim ki dışarıda sadece çocuk mağazalarına giriyorum markettede mama reyonu müdavimi ldum.
3 yaşına gelmelerini sabırsızlıkla bekliyorum nispeten bizim yükümüz azalacak..

çok haklısın bazen anneler bu yoğun tempodan kurtulmak için iş hayatına geri dönüyorlar.gerçekten çok zor bir meslek ev hanımlığı.

bende tartıyla bozdum kafayı.aç karnına daha da az kilo çıkıyor acayip moralim bozuluyortok karnına bazen 49 u görüyorum .oh be iyi hayat var bende diyorum.doğumdan önce de çocuk reyonundan giyiniyordum şimdide değişen birşey olmadı.gebelikten önceki bütün giysilerimi giyiyorum hatta üstümde oynuyorlar birde s nin bir altı:50::ssz:

bende az önce alışverişten geldim kendime hiçbişey almadan eşime de çorap la badi alabildim :1::1: benim için bişey bulamadım mevsim geçisi diye hep tuhaf şeyler var...çocuklara bolca alışveriş yaptım çok güzel şeyler aldım ...zaten tüm zamanım onlara bişeyler bakmakla geçti.....rudi ben elbise almak çok istiyodum çok ta özeniyodum ama zaten hiçbiyere gidmiyoruz almışken devalı kullanabileceği eşya olmasına dikkat ederek aldım kıyafetlerini..mont almadım daha ayaklanmadık diye kalın içi tüylü hırkalardan aldım....triko ve badi kadife pant.ayakkabı yerine yine içi tüylü patiklerden aldım ....inşallah giydirmek nasip olur.....

merhabalar

ayın 13 ünde 10 ayımızı bitirdik Allah'a şükürler olsun :emir_bebek:

ben işe başladım ve şimdi kuzucuklarım yuvadalar.

Biraz büyüme sorunumuz var sanırım hala boyumuz 65 cm lerde :)

kilomuzda 7 kg civarı..

Ama sağlık problemimiz yok çok şüküt. Doktoru büyürler endişe etme her çocuk bir olmaz diyor.

Haklı aslında ama insan başka boy ve kg okuyunca endişeleniyor bazen.

Yemek konusunda hiç sıkıntı yaşamıyoruz taze fasulyeye kadar yiyoruz fakat tek sıkıntımız metabolizmamız biraz hızlı çalışıyor ve çabuk dışarı atıyoruz.

10 aydır bir çözüm bulamadık bu işe :)

Bizde haberler böyle. Tüm ikiz bebeklerimize ve annelerimize selam olsun:3:

erken mi doğmuşlardı cnm
yemede problem yoksa sıkma canını birden toparlarlar inşallah.................................
merhabalar

kilomuzda 7 kg civarı..

Ama sağlık problemimiz yok çok şüküt. Doktoru büyürler endişe etme her çocuk bir olmaz diyor.

Yemek konusunda hiç sıkıntı yaşamıyoruz taze fasulyeye kadar yiyoruz fakat tek sıkıntımız metabolizmamız biraz hızlı çalışıyor ve çabuk dışarı atıyoruz.

çok haklısın bazen anneler bu yoğun tempodan kurtulmak için iş hayatına geri dönüyorlar.gerçekten çok zor bir meslek ev hanımlığı.

bende tartıyla bozdum kafayı.aç karnına daha da az kilo çıkıyor acayip moralim bozuluyortok karnına bazen 49 u görüyorum .oh be iyi hayat var bende diyorum.doğumdan önce de çocuk reyonundan giyiniyordum şimdide değişen birşey olmadı.gebelikten önceki bütün giysilerimi giyiyorum hatta üstümde oynuyorlar birde s nin bir altı:50::ssz:

canım sık sık ye ve hamur işi yemeye çalış alırsın inş. ben de bekarken ve yeni evliyken çok ama çok zayıftım 43 ü bile görmüştüm düşün. şimdi 54 üm.kilomdan memnunum ama işte göbeğim 3 aylık hamile gibi. onun içinde spor şart.

merhabalar

kilomuzda 7 kg civarı..

merhabalar,
yuva ya verdiniz nasıl izleme imkanınız oluyor mu bir de hangi ildesiniz?
yemeleri iyi ise kiloyu kafaya takmayın

Kızlar sonunda mama yı azaltmayı başardım.
sabah uyanunca vermiyorum 6,30 da en geç ayaktalar.
08:30 kahvaltı hem de normal bizim yediğimiz gibi bulamaçtan kurtuldum.
12:30 çorba
17:00 kuskus,makarna.. yoğurt eşliğinde
arada da meyve ellerine veriyorum
20:00 200 cc mama
24:00 200 cc mama
şimdilik yedikleri bu kadar.

kiloları iyi, fındık,ceviz,badem,dönüşümlü kahvaltıda veriyorum
tahin pekmez de 2 günde bir neredeyse.
blendır denen cihazı sebze çorbaları dışında kullanmıyorum.
böyle bir düzen oturttuk maşallah diyeyim,bozulmasın.
kızım 2-3 adım atıyor,kendi başlarına ayaga kalkıyorlar çok yaramaz ve enerJi dolular.
10 kiloyu geçti her 2 si de.
her 2 sinin de 2 dişi var,
Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok mutluyum iyiki varlar.o kadar yoruyorlar ki bazen diyorum doya doya sevemeden mi büyüyorlar..
ALLAH İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN.

Son düzenleme:
Arkadaşlar size demiştim haftada bir bebeleri bırakıp 4-5 saat alışveriş modunda takılıyorum diye. nedense nereye gitsem kimse benim ikiz annesi olduguma inanmıyor bebeler yanımda yok diye sanırım,bir de merak ettim ikiz anası nasıl olur ki?
saç baş dağılmış desem zaten evde sürekli öyle sayılırım, maglum dışarı çıkınca ak pak düzenli çıkıyorum.

yaa ben artık aştım galiba bebeleri yeniden düzene koyunca kendime de bakmaya başladım,ben ne kadar mutlu olursam bebişlerime de yansır dimi ama?
size tavsiyem kendinizi salmayın bebişlerde büyür ama önemli olan bu anları güzel hatırlamak sonradan.
fazlaca konustum bu akşam ama benden başka kimse yok.

MAŞALLAH cnm benim kahvaltı daha bulamaç hepsini karıştırıp vermek bana kolay geliyor vallahi....
benim menüde aynı :nazar:
Kızlar sonunda mama yı azaltmayı başardım.
sabah uyanunca vermiyorum 6,30 da en geç ayaktalar.
08:30 kahvaltı hem de normal bizim yediğimiz gibi bulamaçtan kurtuldum.
12:30 çorba
17:00 kuskus,makarna.. yoğurt eşliğinde
arada da meyve ellerine veriyorum
20:00 200 cc mama
24:00 200 cc mama
şimdilik yedikleri bu kadar.

kiloları iyi, fındık,ceviz,badem,dönüşümlü kahvaltıda veriyorum
tahin pekmez de 2 günde bir neredeyse.
blendır denen cihazı sebze çorbaları dışında kullanmıyorum.
böyle bir düzen oturttuk maşallah diyeyim,bozulmasın.
kızım 2-3 adım atıyor,kendi başlarına ayaga kalkıyorlar çok yaramaz ve enerJi dolular.
10 kiloyu geçti her 2 si de.
her 2 sinin de 2 dişi var,
Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok mutluyum iyiki varlar.o kadar yoruyorlar ki bazen diyorum doya doya sevemeden mi büyüyorlar..
ALLAH İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN.

banada inamıyolar rudi hem ben daha 63 kg yim en son arkadaşıma gittik annemlerdeyken metroyla çocuklar içinde değişşiklik olur diye beni çocukların ablası sanmışlar ki ben fazla bakamıyorum kendime süslü püslü değilim ama giyimime dikkat ederim zaten kapalıyım saçla işim yok...:3:
Arkadaşlar size demiştim haftada bir bebeleri bırakıp 4-5 saat alışveriş modunda takılıyorum diye. nedense nereye gitsem kimse benim ikiz annesi olduguma inanmıyor bebeler yanımda yok diye sanırım,bir de merak ettim ikiz anası nasıl olur ki?
saç baş dağılmış desem zaten evde sürekli öyle sayılırım, maglum dışarı çıkınca ak pak düzenli çıkıyorum.

banada inamıyolar rudi hem ben daha 63 kg yim en son arkadaşıma gittik annemlerdeyken metroyla çocuklar içinde değişşiklik olur diye beni çocukların ablası sanmışlar ki ben fazla bakamıyorum kendime süslü püslü değilim ama giyimime dikkat ederim zaten kapalıyım saçla işim yok...:3:

arkadaşlar bende 47.700 ü gördüm psilokojim alt üst oldu.beni de ablaları sanıyorlar bebeklerimin.hep anneme diyorlar çok zor allah yardım etsin diye.annem de bana değil ona deyin diyor.bozuluyorum yaaa.

tamam kız gibi görünmek hoş ama bu kadar da olmaz bi de anne gibi görüneyim.hele ikiz doğurduğma inanmayan lar var.bu bebekler bu göbekten mi çıktı diyorlar.allah tan iki üç foto çekinmiştim.belgem var yani :1:

ama cidden kilo almalıyım gidişatım iyi değil.

erken mi doğmuşlardı cnm
yemede problem yoksa sıkma canını birden toparlarlar inşallah.................................

34. haftada doğdular canım. Yemede problemimiz yok çok şükür benim kadar yiyorlar neredeyse :)

merhabalar,
yuva ya verdiniz nasıl izleme imkanınız oluyor mu bir de hangi ildesiniz?
yemeleri iyi ise kiloyu kafaya takmayın

İstanbuldayız, yuvayı izleme imkanımız yok ama bulunduğumuz yerin en eski yuvası 28 yıllık. Hocalarımızda hep orta yaşta olgun insanlar. Referanslarını da çok sağlam aldık, çok şükür içimiz rahat o yüzden.:emir_bebek:

34. haftada doğdular canım. Yemede problemimiz yok çok şükür benim kadar yiyorlar neredeyse :)

İstanbuldayız, yuvayı izleme imkanımız yok ama bulunduğumuz yerin en eski yuvası 28 yıllık. Hocalarımızda hep orta yaşta olgun insanlar. Referanslarını da çok sağlam aldık, çok şükür içimiz rahat o yüzden.:emir_bebek:

Cok sevindim onemli olan memnun olmaniz

ARKADAŞLAR DOĞACAK OLAN İKİZLERİME RÜZGAR-POYRAZ MI, YOKSA KUZEY-POYRAZ MI KOYMALIYIM? YADA BAŞKA İSİM ÖNERİLERİNİZ VAR MI? :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

sıkma canını benimkiler bi ara hiç yemediler çilekli süt içtiler aptamili bile istemediler diş çıkarma döneminde oldu hep bunlar şimdi çok şükür düzeldiler...benimkiler 30 haftalık 1 er kilo doğdu ayrıca

bende 45 kg dim eşimle çıkmaya başladığımda kot pantolunun altına eşofman giyerdim düzgün gözüksün diye ne kadar komik geliyo şimdi anlıyorum canım seni aşırı zayıftım bende ama yemiyodum yemek evlendikten sonra değiştim malum hep öle derlerya şimdi çocuklara yemezsem yetişemem gibi geliyo halsiz kalıyorum çok..yemek ile aran yoksa kg alamazsın...
arkadaşlar bende 47.700 ü gördüm psilokojim alt üst oldu.beni de ablaları sanıyorlar bebeklerimin.hep anneme diyorlar çok zor allah yardım etsin diye.annem de bana değil ona deyin diyor.bozuluyorum yaaa.

tamam kız gibi görünmek hoş ama bu kadar da olmaz bi de anne gibi görüneyim.hele ikiz doğurduğma inanmayan lar var.bu bebekler bu göbekten mi çıktı diyorlar.allah tan iki üç foto çekinmiştim.belgem var yani :1:

ama cidden kilo almalıyım gidişatım iyi değil.

Back