• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

kızlar merabalar buraya ilk defa yazıyorum 2012 nisan ikiz annesiyim sizler daha tecrübelisiniz benim bebişler 4 buçuk aylıkken memeyi bıraktılar geceleri emiyorlardı oğlan tamamen gece emmeyi bıraktı ben de kıza devam ediyorum gündüz de uyumadan önce ya da uykudan kalktığı zaman emzirmeye çalışıyorum sütüm kesilmesin diye belki sonra oğlan da görüp emer diye düşündüm emmeyi bırakıp da tekrar emzirmeyi başaran var mı aramızda bana önerisi olan sağarak verdim 3 aya yakın ama sütüm yüzde 80 civarı azaldı emzirmek hem daha kolay çalışıyorum çünkü

Serap hanım bu konuda bilgi sahibi değilim maalesef benimkiler etken doğdukları icin emziremedim sağarak vermiştim.

Buarada kızlar beni soran yok muuuuu?

ben gelddiiimmm
cok guzel bi tatil yapik cok sukur yavrularimin hic zarari olmadi bana onun icin kizlar korkmayin
ben son gun uyuyamamistim korkudan
bugunde kontrolumuz vardi
kizlardan biri 10700 digeri 9400 falan
dokor gelisimi biraz az dedi 9400 olana moralim bozuldu
mamayi birak artik normal sut daha iyi dedi
arik normal su veriyorum
acaba balda vermeye baslasammi acaba nerdeyse 1 yasindalar artik
sizler neler yapiniz herseyi okuyamadim

maşallah canım bi< aynı yoğun yoğun kilo olarak iyiler benimkiler hiç almıyo hele yeni bir diş patlatmada....canım çok sıkılıyo ama napalım....
ben gelddiiimmm
cok guzel bi tatil yapik cok sukur yavrularimin hic zarari olmadi bana onun icin kizlar korkmayin
ben son gun uyuyamamistim korkudan
bugunde kontrolumuz vardi
kizlardan biri 10700 digeri 9400 falan
dokor gelisimi biraz az dedi 9400 olana moralim bozuldu
mamayi birak artik normal sut daha iyi dedi
arik normal su veriyorum
acaba balda vermeye baslasammi acaba nerdeyse 1 yasindalar artik
sizler neler yapiniz herseyi okuyamadim

maşallah canım bi< aynı yoğun yoğun kilo olarak iyiler benimkiler hiç almıyo hele yeni bir diş patlatmada....canım çok sıkılıyo ama napalım....

benim minik kizabiraz fazla yemek verincede kusuyo hemen herseyi ne yapicam bilmiiyom gicik oldum yaaaaaa
kizlar ya ilk dogumgunlerine hediye ne aldiniz?neler yaptiniz akil verin bana malum bizimkisde yaklasti

selam kızlar bu aralar herkes ya hasta yada çok yoğun

kızım hiç yemiyo ağzının içi komple yara gece ağlıyo boğazları yüzünden uyumuyo valla dişlerde üstüne tuz biber....hafifte ateş var tabi

oğlumun raporu çıktı çok şükür % 60 oran verdiler sağ eli için şimdi özel eğitim merkezi seçmeye gidicez inşallah......rapor için hastaneye gitdiğimizde çocuk nörolojisi ilk mr ını aldı eline ve oğlum için eğer bebeği görmeyipte mr ı görseyddim çok kötü şeyler söylerdim dedi beyin kanamasına göre oğlumun böle olması mucizeymiş çok şanşlıymışız....çok şükür çok zeki bir oğlum var..ALLAH büyük hep dualarla bugünlere geldik doktorlara göre imkansız ama...

Kardelen yanlış hatırlıyorsam kusura bakma.. Sen mı geceleri bebeklerini yedirmedin? Yurtdidinda oturuyordu annemiz aklımda sen kalmissin? Geçerli hic mı beslemedin yavruları?

evet canim o benim
ilk 3 ay falan kalktilar ozaman besliyodum ama sonra geceleri uyanmadilar doktorda uyanmazlarsa kaldirma demisti
ama gercekten azmi ya 11 aylik bi kizbebek icin 9400?
yemek istemiyo hic couk ya

selam kızlar bu aralar herkes ya hasta yada çok yoğun

kızım hiç yemiyo ağzının içi komple yara gece ağlıyo boğazları yüzünden uyumuyo valla dişlerde üstüne tuz biber....hafifte ateş var tabi

oğlumun raporu çıktı çok şükür % 60 oran verdiler sağ eli için şimdi özel eğitim merkezi seçmeye gidicez inşallah......rapor için hastaneye gitdiğimizde çocuk nörolojisi ilk mr ını aldı eline ve oğlum için eğer bebeği görmeyipte mr ı görseyddim çok kötü şeyler söylerdim dedi beyin kanamasına göre oğlumun böle olması mucizeymiş çok şanşlıymışız....çok şükür çok zeki bir oğlum var..ALLAH büyük hep dualarla bugünlere geldik doktorlara göre imkansız ama...

rabbime cok sukur gercekten cok sevindim
banada dogum yapican demislerdi 39 haftada doktorun masajiyla dogum basladi
allah ne derse o oluyo

merhabalar,
ben de yoktum epeydir ama siz de pek yazmamışsınız.
nurum çocuklar iyileşt mi?
moonternet oğlun için çok sevindim umarım tamamıyla kısa sürede düzelecek,
kardelen tatilinizin sorunsuz geçmesi ne kadar güzel.
biz de 1 yaş olduk.aile arasında fazla kalabalık değildik doğumgünü yaptık.
ben de biraz kendimi toparladım bir ara ruh gibiydim yorgunluktan.
1 yaş aşılarımızı da olduk Allah a şükür ateş falan yapmadı.

kızlar benimkiler hala günde 2 kez 1,5 saat toplam 3 saat uyuyorlar.
akşam da 8:30 da yatırıyoruz. sabah 7 ye kadar .
gece beslenme olayını devam ediyoruz 12 de biberon ile devam sütü veriyorum.
günde 500 ml diyorlar ya.
biz 200 * 2 defa 400 ml veriyoruz.
pınar,aptamil,hero ,sek hepsinide kullanıyorum
siz hangi sütleri tavsiye edersiniz.

iyiz canım çok şükür benimkilerde aynı 2 kez 1,5 saat uyuyolar akşamda 20.30 yatış sabah 6,30 kalkış valla ben hepsini denedim bim markette satılan dost çocuk sütünden başka bişey içiyolar ağızlarına bile almıyolar tadı çok güzel normal kutu süt kullanayayım dedim sütleri bitmişti acil olarak vermem lazımdı şeker bile katttım ama içmediler anlıyolar herşeyi...

ayrıca geçen hafta kızım bu haftada oğlum diş çıkarma modundalar ama öyle böyle değil ağzımın içi dışı yara gece ağlama krizleri doktor bile aynı yerden patlatmışlar dedi ikiside aynı yerde yaralar ikiz olmak böle bişey heral diyolar...bizim diş çıkarma çok sıkıntılı geçiyo vallahi ateş var uyku yok yemek yok tam düzen e girdi yedikleri içtikleri belli hop aynen geriye herşey...böyle olmasının sebebide aynı anda 4 veya 5 dişin patlamaya çalışmasıymış....sağlık olsun moralim çok bozuluyo yemediklerinde gece ağlama krizlerine girdiklerinde ama napalım canları sağolsun...
kızlar benimkiler hala günde 2 kez 1,5 saat toplam 3 saat uyuyorlar.
akşam da 8:30 da yatırıyoruz. sabah 7 ye kadar .
gece beslenme olayını devam ediyoruz 12 de biberon ile devam sütü veriyorum.
günde 500 ml diyorlar ya.
biz 200 * 2 defa 400 ml veriyoruz.
pınar,aptamil,hero ,sek hepsinide kullanıyorum
siz hangi sütleri tavsiye edersiniz.

Son düzenleme:
doğum gününüz kutlu olsun rudicim......
merhabalar,
ben de yoktum epeydir ama siz de pek yazmamışsınız.
nurum çocuklar iyileşt mi?
moonternet oğlun için çok sevindim umarım tamamıyla kısa sürede düzelecek,
kardelen tatilinizin sorunsuz geçmesi ne kadar güzel.
biz de 1 yaş olduk.aile arasında fazla kalabalık değildik doğumgünü yaptık.
ben de biraz kendimi toparladım bir ara ruh gibiydim yorgunluktan.
1 yaş aşılarımızı da olduk Allah a şükür ateş falan yapmadı.

Merhaba rudicim dogum gunünüz kutlu olsun, nice yıllara. Pasta fotografı keske falan paylassaydin olmaz mı bizde gorurduk.
Siz 1 yas aşılarınızı bizde 1,5(18aylik) aşılarımizi olduk. Bi oglum fena ateslendi sabaha kdr nöbet tuttum.
Ben de hala aptamil veriyorum. Ama günlük taze süt Alman'ı tavsiye ederim SEK alıyorum ben .
Ayrıca neden hala gece besliyorsun. Uyandıklarında su ver Yada emziklerini ver geri yatir.

Merhaba rudicim dogum gunünüz kutlu olsun, nice yıllara. Pasta fotografı keske falan paylassaydin olmaz mı bizde gorurduk.
Siz 1 yas aşılarınızı bizde 1,5(18aylik) aşılarımizi olduk. Bi oglum fena ateslendi sabaha kdr nöbet tuttum.
Ben de hala aptamil veriyorum. Ama günlük taze süt Alman'ı tavsiye ederim SEK alıyorum ben .
Ayrıca neden hala gece besliyorsun. Uyandıklarında su ver Yada emziklerini ver geri yatir.
günlük süt bir kez denedim beğenmediler.biraz zaman geçsin yeniden deneyeceğim.
gece beslemeyi bende bırakmaya başlamayı düşünüyorum fakat 500 ml süt günlük içmesi gerekli gün içinde
kahvaltı,öğle yemeği ve akşam yemek uyurken 200 cc süt veriyorum
kalan 200 ü de gece 12 de veriyorum böylece 400 ml süt içmiş oluyorlar.
gün içinde süt içirsem yemek yemezler. siz nasıl yapıyorsunuz. ben çıkamadım bu hesabın içinden

Back