Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese hayırlı akşamlar gene durgunlasmis.. Anneleri Bayram temizliği bayram telaşı mı sardı? Hoş iki çocukla ne kdr cok şey yapılacaksa artık.. Nasılsinuz ne var ne yok? Bebeklerinize bayramlik ciciler aldınız
Almazmiyim hic tam 4 sene bu ani bekledim
Ablam kizinin bayramliklarini hazirlarken gizli gizli aglardim hep
İcimden hep bayram gelmis neyimeyi soyler dururdum
Nasil sukretsem simdi rabbime...
Ay ama sorma simdi Cok telasim var tumgun gezcez insallah
Onun icin kizlarin esyalarini eksiksiz almaliim
Kizlarin saclarini nasil yapcam hangi tokalarini takicam onuda bilmiyom
Ay en kotusude benimkiler uyumaya aliskin bide baska insanlardan hic hoslanmiyolar
Kesin tum gun agliycaklar
Bide her goren hemen ustune geliyo ayyy cok tatlilar diye benimkiler tabi iyice bagirmaya basliyo
Temizlik meselesine gelince kizlar dogali ayda bir anca yapiyom inanki
Yaparsam onlarla ilgilenmeyi canim istemiyo cunku
Bidaha bu anlari hic yasamayacagim icin bende istifa ettim temizlik isinden
Zaman ucuyo resmen iyi degerlendirmeliyim bu anlarini
Herkese hayırlı akşamlar gene durgunlasmis.. Anneleri Bayram temizliği bayram telaşı mı sardı? Hoş iki çocukla ne kdr cok şey yapılacaksa artık.. Nasılsinuz ne var ne yok? Bebeklerinize bayramlik ciciler aldınız mı :)
Herkese hayırlı akşamlar gene durgunlasmis.. Anneleri Bayram temizliği bayram telaşı mı sardı? Hoş iki çocukla ne kdr cok şey yapılacaksa artık.. Nasılsinuz ne var ne yok? Bebeklerinize bayramlik ciciler aldınız
Almazmiyim hic tam 4 sene bu ani bekledim
Ablam kizinin bayramliklarini hazirlarken gizli gizli aglardim hep
İcimden hep bayram gelmis neyimeyi soyler dururdum
Nasil sukretsem simdi rabbime...
Ay ama sorma simdi Cok telasim var tumgun gezcez insallah
Onun icin kizlarin esyalarini eksiksiz almaliim
Kizlarin saclarini nasil yapcam hangi tokalarini takicam onuda bilmiyom
Ay en kotusude benimkiler uyumaya aliskin bide baska insanlardan hic hoslanmiyolar
Kesin tum gun agliycaklar
Bide her goren hemen ustune geliyo ayyy cok tatlilar diye benimkiler tabi iyice bagirmaya basliyo
Temizlik meselesine gelince kizlar dogali ayda bir anca yapiyom inanki
Yaparsam onlarla ilgilenmeyi canim istemiyo cunku
Bidaha bu anlari hic yasamayacagim icin bende istifa ettim temizlik isinden
Zaman ucuyo resmen iyi degerlendirmeliyim bu anlarini
doğru düşünüyorsun kardelen. ahh bir bende öyle düşünebilsem,resmen temizlik ve düzen diye tutturmaktan bebeklerimle yarım yamalak ilgilenmekten sıkıldım. sonradan vicdanım sızlarsa çok kızacağım kendime ama işte iş işten geçmiş olacak..
ölumsuz düşünme dışarıda olacaklar gezecekler bence keyifli olurlar,amlseninkiler saçlı ne güzel benim kızımda saç çok az o nedenle toka değilde sadece saç bandı ile idare ediyoruz.
Şimdiden sağlıklı huzurlu bayramlar tüm ikiz annelerine.
Herkese hayırlı akşamlar gene durgunlasmis.. Anneleri Bayram temizliği bayram telaşı mı sardı? Hoş iki çocukla ne kdr cok şey yapılacaksa artık.. Nasılsinuz ne var ne yok? Bebeklerinize bayramlik ciciler aldınız mı :)
nurum bayram temizliği inşallah bugün yapacağım toz alıp silmekten başka bişey yapmama imkan yok bebeklerin gece uykusu kalmadığı için bu sefer böle kaldı sağlık olsun.....bebeklerime ananesi aldı cici sağolsun....lcw baya indirim vardı ....bugün temizlik bebeklere banyo ütü falan acayip iş var babaları öğlen gelecek inşallah baş edebilir eşimin gezdirdiğini bildikleri için hep kucak istiyolar onu görünce ellerini bile yıkayamıyo düşünün yani çığlık çığlığa ikiside....
geçen sene arife günü doğumum olmuştu tarif edilemez acılar içindeydim....çok şükür o günlerimizi atlattık ALLAH IN izniyle bu bayram farklı bi telaşımız var tabiki ilk bayrammımız....herkesin herşey gönlünce olsun rabbim hiç kimseyi evlatlarıyla sınamasın....
nurum ben ütü hastasıyım cins im ya ondan seviyorum ütü yapmayı bizde azcık ta olsa gezsek iyi olacak anane ilk ziyaret tabiki daha sonra zaten eşimin babaannesinde toplanılıyo bayramın ilk akşamı...öle işte ilk gün gezdik okadar araba yok diğer günler anlayacağın sıra yine gelmedi bize eşimin abisi denize gidecek eşi oğluyla birlikte kayınvalide kayınpeder memlekette zaten diğer günler evdeyiz..... sağlık olsun diyorum.........herkesin bayramı kutlu olsun....bol gezmeler
merhaba bende 2012 annesiyim montorrent seni hatırlıyorum ben :) çok dua etmiştim sana :):)
benim cadı kızımda biliyor babasını görünce el ayak başlıyor tepinmeye kucağa alındığı anda gülücükler atıp kikirdemeye başlıyor :)
benimde yavrularımla ilk bayramım :) inşallah seneye de yürüyor olurlar :)
bende ütü yapmasını seviyorum :)
herkesin bayramı mübarek olsun ben yazıları görünce yorum yapmadan geçemedim :)
Hayırlı günler Bayramı'nı z nasıl gecti?
Cocuklar durdu mu güzel gezmeler yaptınız mı? Ne var ne yokk
yarında üniversitede fizik tedavi kontrololümüz var denver testide yaptıracam inşallah iyi geçer....nurum sen bu sünnet işini ne zaman yapmayı düşünüyosun ben geçkaldık deyip duruyorum....
Evet gündüz uykuları gecikince baya bı huysuz oluyorlar ben akşamları çıkarıyorum zaten bu sıcakta nasıl çıkayım.
Cook Cook şükür benim iki oglandads dış problemi yasamadık olsaydı ne yapardım bilmem
Sünneti evet haklısınız Sağlıklı suan hem bezliyken daha çabuk iyilesiiyormus. Ama benim varsa yoksa iki oglum onlara sünnet düğünü düşündüğüm için suan yaptırmıyorum. Şimdi kestirip ılerde yalnız düğünlerini yapmaksa banada saçma geliyor yani nezmn kesilirse ozmnda sünnet düğünleri olur:) hem büyürler akıllıları erer ılerde herseyi hatırlarlar ama sen tut bebekken kestir yaşıtları olurken özenecekler bizde su net kıyafeti giyelim vs der durur yavrular...
Bı sorununuz bı probleminiz olmadıktan sonra neden şimdi kestirmeyi düşünüyorsun ki?
Evet gündüz uykuları gecikince baya bı huysuz oluyorlar ben akşamları çıkarıyorum zaten bu sıcakta nasıl çıkayım.
Cook Cook şükür benim iki oglandads dış problemi yasamadık olsaydı ne yapardım bilmem
Sünneti evet haklısınız Sağlıklı suan hem bezliyken daha çabuk iyilesiiyormus. Ama benim varsa yoksa iki oglum onlara sünnet düğünü düşündüğüm için suan yaptırmıyorum. Şimdi kestirip ılerde yalnız düğünlerini yapmaksa banada saçma geliyor yani nezmn kesilirse ozmnda sünnet düğünleri olur:) hem büyürler akıllıları erer ılerde herseyi hatırlarlar ama sen tut bebekken kestir yaşıtları olurken özenecekler bizde su net kıyafeti giyelim vs der durur yavrular...
Bı sorununuz bı probleminiz olmadıktan sonra neden şimdi kestirmeyi düşünüyorsun ki?