• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

nurum tv izlemiyorum ki....o konudada zaten söylediğimde herkes şaşırıyo nasıl yani diyolar ama interneti çok iyi kullanıyorum tv bakmaktan nefret ediyorum sesi bile başımı ağrıtıyo sevmediğimden heralde........
Kardelen senin kızlar tüp bebek mı? Tutacak mı vs. yazmışsın ya ondan soruyorum.. B
Buarada yA şimdi reklamı gecti de umutsuz ev kadınlarını izliyormusunuz? Oradaki hangi karakteri kendinize yakın hissediyorsunuz :-)) ben Ceyda düvencinin ikiz ogluslari birde benimkilerle yaşıt kızı var ya esiyle problemleri olmuyor vs..... ondan herhalde :-)) komik bı dizi güzel :))

Belki inanmayacaksın ama bende sevmiyorum ama arada bu sezonluk dizi oluyor böyle:-) Ramazan boyunca sabahları tekrarlarını verdi bende devamlı kaçırdığım için netten izlerdim.
Pc e gelince onu bile acamiyorum en iyisi tlf herseye buradan gozatiyor bakıyorum. Zaten her iki
laptopunda tuşlarını çıkardılar boş bı anım olmuyor ki onları tek tek takayım:) bu yavrular yaramaz yaw:))))

ben umutsuz ev kadınlarının yabancı versiyonunu izledim ama bu son sezonu doğumdan sonra hiç izlemedim.yabancı versiyonu daha güzel.tam sinema tadında.ama muhteşem yüzyıl ı izliyorum :9:

Bak şimdi merak ettim. Adı ne dizinin?
English mı turkish mı :-)
Ayrıca muhteşem yüzyıl kadar tarihimizi karalayan igrenclestiten bı film olmamıştır herhalde

nurum kusura bakma kaç gündür nete giremedim.

desperate houeswıves yabancı :) altyazılı ama haftaiçi e2 de türkçe dublajlı da oynuyor.cnbc de ise altyazılı.

türkçe adı da umutsuz ev kadınları....

Önemli değilde way be adı bile aynı
Çakma umutsuz ev kadinlari bilmiyordum hatta 2. Yıla girdiler reyting nasıl aldı dedim ki tekrardan yeni sezona başlıyorlar
Neyse CNm TSK ederim sag ol

niye benim yorumlarımda (null) diye bir yazı çıkıyor ??

ne 2. yıla girdi.yabancı versiyonu uzun süredir var.türk versiyonu daha yeni çıktı.2.sezona girdiler.

türk versiyonunu diyorsan çakma dediğin gibi o yüzden tutuldu.

Slm kizlar
Siz bebeklerinize kendinize yapttiginiz yemeklerden cekipmi veriyosunuz yoksa onlara ozelmi yapiyosunuz
Bide bebekler gunduz ne kadar uyuyo
Tesekkurlerrrrr

Slm kizlar
Siz bebeklerinize kendinize yapttiginiz yemeklerden cekipmi veriyosunuz yoksa onlara ozelmi yapiyosunuz
Tesekkurlerrrrr

benim bebeklerim kendiliğinden oynarlarken uyuyorlar 3-4 saat uyuyorlar.sonra bi ara bi daha uyuyorlar.uyandıklarında da mama yiyip oynamak istiyorlar.ondan sonra da akşama kadar uyanıklar.şu anda da olduğu gibi.

bebeklerime özel yoğurt ve çorba yapıyorum ben.

Slm kizlar
Tesekkurlerrrrr
TABİKİ onlara ozel yemekler hergün taze kalmış isitilmis zaten yemiyorlar
14 aylıklar yeni yeni başladım kendi yemeklerimizden yedirmeye hoş eskisi gibi artık güzel yemiyorlar

merhaba kızlar cok uzun zaman oldu girmeyeli takip edemez oldum o kadar yoğun geciyo ki günlerim bebeklerim 1 yaşına girdiler cok şükür eski huysuzlukları kalmadı ama şimdi de her tarafı karıştırmakla meşguller ee tabi bende arkalarından toplamaya calışıyorum :) bi oğlumda sadece 2 diş var alttan diğerinde ise altlarla birlikte üsteki dişleri de gelmeye başladı azı dişi ve ortada ki dişleri 3 diş aynı anda geliyo o cok sıkıntı yapıyo uykusu yemesi zorlaştı.
Hergün attamız vardır cıkarmadığım zaman kapıya vuruyolar :1:kıyamıyorum yaaa hiç bir yeere gitmesek kapının önüne cıkarıyorum 5 dakka hala yalnızım bebeklerimle bütün gün uğraşıyorum yemesi banyosu uykusu onlar uyurken ev temizliği yemek derken kendime zaman ayıramıyorum nete cok zor girebiliyorum görüşmeyeli umarım herkez iii dir yadıktan sonra yorumları okucam sonra bıdıklar uyanınca yazamıyorum herkezi cok öpüyorum kolaygelsin yavrularınızla :3:

çok önceden izliyordum cnbc e de okul zamanımda yabancı dil okudumda meraktan bakıyordum alt yazılı ya...
nurum kusura bakma kaç gündür nete giremedim.

desperate houeswıves yabancı :) altyazılı ama haftaiçi e2 de türkçe dublajlı da oynuyor.cnbc de ise altyazılı.

türkçe adı da umutsuz ev kadınları....

öğleden önce ve sonra olmak üzere 2 defa en fazla 1,5 saat uyuyolar akşamda 21 00 de istesende durmuyolar uyku saatleri belli özel yapıyorum ama kendimize ait yemeklerdende veriyorum yiyolar çok şükür zaman zaman krizlere girsemde ....oğlum dönmeye başladı çok şükür çok hoşuna gitti kahkahalar atıyo kızım bile dönmüyo çok tembel valla eller hep havada kucaktan inmiyor ayrıca ateşlendik kat kat mız mız dişlerden çok çektim kızlar ben ya kızın 5 tane birden geliyomuş
Slm kizlar
Tesekkurlerrrrr

nurum sanki yemek seçecekler gibi hergün taze maşallah onlar nasıl isterse öle şimdiden dediklerini yaptırıyolar hayret bişeyyyyyy...
TABİKİ onlara ozel yemekler hergün taze kalmış isitilmis zaten yemiyorlar
14 aylıklar yeni yeni başladım kendi yemeklerimizden yedirmeye hoş eskisi gibi artık güzel yemiyorlar

şimd, benimkiler kucak çocuğu inşallah ayaklanırlarda ozaman arkalarını toplamakla geçer heralde varsın öle geçsin iyiz canım çok şükür bizde dün 1 yaşımıza girdik doğum günümüz 2 hafta sonra ailelerden şehir dışında olcaklar var o yğzden kısmetse haftaya pazar ama benimkilerde tık yok oturuyolar çok şükür oğlum dönüyo yuvarlanıyo ama kızım oturmaya bile üşeniyo yanıdaki oyuncağı almak için bile çığlık çığlığa ....bugün fizik tedavi merkezine gittik oğlum için yarın başlıyoruz el için dengesi için daha öncede evimize geliyodu ama oğlum istemedi doktoru bakalım nasıl geçicek
merhaba kızlar cok uzun zaman oldu girmeyeli takip edemez oldum o kadar yoğun geciyo ki günlerim bebeklerim 1 yaşına girdiler cok şükür eski huysuzlukları kalmadı ama şimdi de her tarafı karıştırmakla meşguller ee tabi bende arkalarından toplamaya calışıyorum :) bi oğlumda sadece 2 diş var alttan diğerinde ise altlarla birlikte üsteki dişleri de gelmeye başladı azı dişi ve ortada ki dişleri 3 diş aynı anda geliyo o cok sıkıntı yapıyo uykusu yemesi zorlaştı.
Hergün attamız vardır cıkarmadığım zaman kapıya vuruyolar :1:kıyamıyorum yaaa hiç bir yeere gitmesek kapının önüne cıkarıyorum 5 dakka hala yalnızım bebeklerimle bütün gün uğraşıyorum yemesi banyosu uykusu onlar uyurken ev temizliği yemek derken kendime zaman ayıramıyorum nete cok zor girebiliyorum görüşmeyeli umarım herkez iii dir yadıktan sonra yorumları okucam sonra bıdıklar uyanınca yazamıyorum herkezi cok öpüyorum kolaygelsin yavrularınızla :3:

Son düzenleme:
moontornet 1 yaşınız kutlu olsun. sağlıkla huzurla hep birlikte nice yıllar geçirmeniz dileği ile.
5 diş birden mi geliyor yanlış okumadım dimi maşallah zor olur ama işte tek tek çekmektense bir anda çıkarlar.
Benimkilerde 9 ay doldu doktora gitik kız 9 erkek 9.600 kg olmuş boylar 73 cm.
oğlan artık kucağımızda bile durmuyor.atlıyor zıplıyor zaptedemiyoruz dışarıda. evdede sürekli emekleme durumunda.
kız daha sakin ve mızmız bugunlerde

tv den konu açılmış iken ben hiç tv izlemem kendimi bildiğimden bu yana.
sadece hamile iken herkes gezip dolaşırken ikiz diye bana fazla gezme evde dinlen diyen doktorum sayesinde 3-4 ay kadar tv izledim.sabahtan neredeyse akşama kadar oyalanmak için.
ama internetsiz bir yaşam düşünemiyorum her şey elimin altında bir film izlesem bile tercihim netten izlemek olur.arada da kitap okuyorum tabi..

Merhaba muge nasilsin? Geçenlerde gene aklıma geldin. Uzun zamandır görünmüyorlar demiştim. Arayı bukadar acmayalım ama cocuklarının senin iyi olmana herseyin yolunda gitmesine sevindim. Evet benimkilerde kocaman adam oldular. Yaptıklarını bir yazsam say say bitmez :-)
Ogluslar yürüyor değil mı. İzmirin yaz sıcağında ne yaptın nasıl geçirdin yazı ?

Back