Benden kaçmazRudicim ne kdr dikkatli bı bayansn öyle. Evet çocuklarla yolculuk hayli güç oldu. Arkaya yatak yaptım 1 saat oyuncaklarla oynattim oturtdum 1 saatte uyuttum ama bnim bitanesi çok fena kucağımda bı saga bı sola one arkaya dönüp dönüp durdu, eşimde fren yaptikca artık migdem bulandı ki normalde asla böyle birsey olmaz.
Oto koltuğu uzun yolda gitmiyor gitse bile cocuklari yatıracağım zmn nere kaldircam.?
On koltukta besigimiZ , arkada biz, bagajda bebek arabamız, valizlerimiz
İkizlerle ne kolay oluyor ki? Biri dursa digeri durmuyor?
bir hafta çalışan fena değildi ama 1 haftada bir kez hastalanıp işe gelmedi ertesi gün 1 mayıs tatil istedi yok artık dedim bu ne ya sanki kamu sektöründe çalışıyor ne tatili dedim ve çıktı .tecrübe ettim bundan sonra ramazan ve kurban bayramı dışında tatil yok diyede yenisi ile konuştum.Cekmezmiyim çektim bol bol)
Gündüz uykularimiz 2-3 saat olduğu için ve artık akillirida erdiği için bırakamıyorsun kendi hallerinde KARDELEN. Hem hareketliler emeklediklerinden saga sola kaçmaları cok. Bazen bakarım mutfağın çekmecelerini acmışlar ellerinide arada sıkıştırıyorlar o başka tabi
Yardımcını beğenmedin mı canım ? Kactan kaca kdr bakiyor? Nasiiiil guveniyorsuuun? Birakip markete kdr yada esinle biryerleere yemege vs. Gidiyor musun?Yası kaç bayanın?
Kızlar nasılsınız. Biz iyiyiz ALLAH'a Şükür. Ek gıdalara hafiften geçtik. Size birşey soracağım Aptamil mama kullanıyorum çoğu zaman üzerinde 6 ay için 1000 ml yazıyor.yani bundan daha fazla içemezler dimi ?
2 numara mama kullananınız vardır. sizde kaç yazıyor? ve ne kadar veriyorsunuz?
Nurum dikkatimiçekti yadaaaa dikkatimden kaçmadı mı demeliyim. sizin dogumgününüze az bi zaman kalmış. planın var mı ?
selammm kızlar....! nasılsınız? o kadar yoğunum ki bi türlü girip napıyosunuz diye bakamadım.grubun başlığı da değişmiş.ben de diyorum niye güncellenmiyo.neyse benim kızlar 1 yaşına girmek üzereler.artık yürüyorlar.tüm yemeklerden yiğebiliyorlar.ve artık çok şükür gecede bir kere kalkıyorum.bu günleri görecek miydim yaaa
A.s biz iyiyiz allaha sukur seni sormalı :) kızları büyütmüşsün aşağı yukarı benimkilerden 1ay kadar büyükler ve yürüyorlar öylemii? Ne zmn basladılar yürümeeye? Bende geceleri 1kez uyanıyorum artık :) İnş. arkadasım dhaa nice güzel günlerini göreceğiz yavrularımızın..
Masallah subhanallah.. Eee canım var mı seninde bi planın yeni yasları icin asıl sizin gününüz yaklaşıyor :)
TatLIlıkları çok baska ama ben artık zorlanmaya basladım cunku hareketliler. Canım ikiz arabası hakkında daha yazmıstım. Eskilerden alıntıları gönderiyorum. Umarım yardımcı olurum..canım 11 aylıkken başladılar.inanki artık daha keyif alıyorum.bi tatlılarki anlatamam.doğum günleri hafta ortasına geliyor.eşimde gece çalıştığı için hafta sonu kutlama yapmayı düşünüyorum.annemlerin bahçesinde kır partisi yapmak var aklımda ama nasip tabi.menüyü hazırlamadım ama annem illaki bişeyler düşünüyodur.ne sorcam bebek arabası aldın mı?ben henüz almadım.alsammı karar veremiyorum.ya da nasıl alayım önlü arkalı mı yan yana mı?tavsiyen nedir canım?
bende kararsız kalmıştım yanyana olanmı arka arkaya olnamı diye sonra bu yönü değişen araba çıkınca birde Nurum kullanıyo ve memnunum dedi bende karar verdim ondan alacagım pahalı olması falan problem değil önemli olan bebişlerimizin rahatlığı
zeki seyy :) Allah izin verirse eger kuran okutacagım.. İkramların ynında birde sunlardan istiyorum. Yeni 1 yas pastası. Aynı sekılde bebeklere özel 1 yas kurabiyeleri sebetleri vs. Sonucta ilk yasımız ve onun için özeniyorum diğer yaslarımızda bu kadar abartmanın göz doldurmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Hevesim ilk olusundan herhalde :) Bakalım nasip herşey canım..
Eki Görüntüle 406523
Eki Görüntüle 406522
zeki seyy :) Allah izin verirse eger kuran okutacagım.. İkramların ynında birde sunlardan istiyorum. Yeni 1 yas pastası. Aynı sekılde bebeklere özel 1 yas kurabiyeleri sebetleri vs. Sonucta ilk yasımız ve onun için özeniyorum diğer yaslarımızda bu kadar abartmanın göz doldurmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Hevesim ilk olusundan herhalde :) Bakalım nasip herşey canım..
Eki Görüntüle 406523
Eki Görüntüle 406522
No | Kullanıcı Adı | D.Tarihleri | H.Doğdular | D.Kiloları | Cinsiyetleri | Y.İkizi | A.Yaşı |
13 | yelisss | 09 Mayıs | 37+1 | 2080-3250 | 2 kız | Çift | 34 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?