- Konu Sahibi screamaway
-
(Wifeofdemeon)Canım benim üzülme bu kadar,ne denirki bu durumda,sen nasıl istiyosan öyle yap canım arkadaşım,ama tabiki gönlümden geçen inşallah her şey düzelir ve bundan sonra çok iyi anlaşırsınız...
Bu arada belki görmüşsündür senle konuşuyorduk şubatta,ben martta hamile kaldım ve benim de düştü bebeğim 5 nisanda :-((
yaaa benmde 3 sene olacak ama anca oturdu düzen . tartışmalar küsmeler evliliğin tuzu biberidir dicem. biz daha iki kişilik bir aile olduğumuz için birbirimizle uğraşıyoruz ama araya bebek konusu girince ona odaklanıyoruz sizinde öyledir inşallah yani bigün bi evladınız olunca inşallah eviniz şenlenir halldilmeyecek sorun yoktur olur böyle dönemler sıkma canını içinde de tutma eşinle konuş bence bunaldığında ondan yardım iste masum ol anlar seni mutlaka..
Canim, esine bu dusuncelerini dile getirdin mi? Bunlari onunla paylasmalisin bence... Anlasin senin bu durumdan nasil sIkIldigini... Bir de hicbir evlilik oyle her daim mutlu mesut gecmiyor...
Ben de ara ara ciddi sIkIntilar yasiyorum esimle.. SIkIntIlarin ne boyutta bilmiyorum ama sonucta, bu sIkIntilar evliligi bitirmeye deger mi onu dusunmen gerek...
Allah yardimcin olsun canim, Allah dogru kararlar almani saglasin insallah...
(Wifeofdemeon)Canım benim üzülme bu kadar,ne denirki bu durumda,sen nasıl istiyosan öyle yap canım arkadaşım,ama tabiki gönlümden geçen inşallah her şey düzelir ve bundan sonra çok iyi anlaşırsınız...
Bu arada belki görmüşsündür senle konuşuyorduk şubatta,ben martta hamile kaldım ve benim de düştü bebeğim 5 nisanda :-((
yaaa benmde 3 sene olacak ama anca oturdu düzen . tartışmalar küsmeler evliliğin tuzu biberidir dicem. biz daha iki kişilik bir aile olduğumuz için birbirimizle uğraşıyoruz ama araya bebek konusu girince ona odaklanıyoruz sizinde öyledir inşallah yani bigün bi evladınız olunca inşallah eviniz şenlenir halldilmeyecek sorun yoktur olur böyle dönemler sıkma canını içinde de tutma eşinle konuş bence bunaldığında ondan yardım iste masum ol anlar seni mutlaka..
Canim, esine bu dusuncelerini dile getirdin mi? Bunlari onunla paylasmalisin bence... Anlasin senin bu durumdan nasil sIkIldigini... Bir de hicbir evlilik oyle her daim mutlu mesut gecmiyor...
Ben de ara ara ciddi sIkIntilar yasiyorum esimle.. SIkIntIlarin ne boyutta bilmiyorum ama sonucta, bu sIkIntilar evliligi bitirmeye deger mi onu dusunmen gerek...
Allah yardimcin olsun canim, Allah dogru kararlar almani saglasin insallah...
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan|
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi? tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan|
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan|
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
hatunice | 24 | 28 Nisan|
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 27 | 8 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
esiiin| 32 | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
| | |
ben bişey yapmadım ki
ilahi kız, gülmekten öldüm...
tebrik ederim seni:76:
canım benmi göremiyorum,kinalibebek yok sanırım:26:
Eşimle çoook konuşuyoruz bu konuları, anlaşıyor gibi oluyoruz, sonra yine aynı sorunları yaşamaya devam ediyoruz, anlaşamıyoruz... Ama yine de elimden geleni yapıyorum evliliğimi ayakta tutmaya çalışıyorum... O da öyle, ikimiz de çabalıyoruz, inşallah iyi olur diyelim iyi olsun.
Dualarınızı eksik etmeyin Kızlar, onlara çok ihtiyacım var.
Sende durumlar nasıl? denemelere devammı?
ben bişey yapmadım ki
hatunice hemde iki tane birden gelio sana bak :)
ayyy hatuniceeee, alemsinnn.. Sonradan yazdiklarinizi okumadan yaaa, nasil olmus bu diye eski postlara baktim saf safff.. Ben biryerde hata yaptim sandim... ayy amma safim yaaa...
canım benmi göremiyorum,kinalibebek yok sanırım:26:
bende durumlar iyi ya şükür en başlarda sorunlarımız vardı ama bebekte vardı sonra bebek düştü , eeeeee şimdide sorunlarda yok bebekte :)) yani bi taraf mutlaka eksik oluyo ama demekki rabbim böyle diliyo :))
Canim yaa, insallah kisa zamanda cozersiniz... Bazen konusmak da cozum olmuyor.. Ben birkez birseye cok uzulmustummm, konustuk konustuk, tartistik cozemedik... Sonra bir sure konusmadik, kustuk... Sonra ben mail atip derdimi anlattim, beni anca oyle anladi yani...
Ben hala denemeye devam ediyorum.. Hemen olcak sanirken, kaldik booole bebeksiz...
hatunice hamilemi anlamadim:44:
kırmızılar geliyor galiba hafif hafif sancım var sanki :44:
bel ağrım yoğunlaştı.. bekliyoruz bakalım ne sonuç çıkacak :97:
hamişsem iş filan aramam artık alırım tazminatımı evimin kadını çocuklarımın (iki tane ya malum) anası olurum
hamiş değilsem de iş teklifi aldım bilehemen yeni bir iş yeni bir düzen kurarım kendime
hem belki yeni işyerim uğur getirir belli mi olur
ayy nasıl pozitifim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?