- Konu Sahibi screamaway
(Wifeofdemeon)Canım benim üzülme bu kadar,ne denirki bu durumda,sen nasıl istiyosan öyle yap canım arkadaşım,ama tabiki gönlümden geçen inşallah her şey düzelir ve bundan sonra çok iyi anlaşırsınız...
Bu arada belki görmüşsündür senle konuşuyorduk şubatta,ben martta hamile kaldım ve benim de düştü bebeğim 5 nisanda :-((
geçmiş olsun tatlım, üzme kendini, hamile kalabiliyorsun ya, bu önemli. bu ay yine dene, inşallah ALLAHIM dünyanın en güzel en tatlı bebeğini "bebeğim" diye sevmeni ve büyütmeni nasip etsin inşallah! Gerçi bebek oldumu, kime benziyorsa benzesin, önemli değil, anne için en güzeli odur!
yaaa benmde 3 sene olacak ama anca oturdu düzen . tartışmalar küsmeler evliliğin tuzu biberidir dicem. biz daha iki kişilik bir aile olduğumuz için birbirimizle uğraşıyoruz ama araya bebek konusu girince ona odaklanıyoruz sizinde öyledir inşallah yani bigün bi evladınız olunca inşallah eviniz şenlenir halldilmeyecek sorun yoktur olur böyle dönemler sıkma canını içinde de tutma eşinle konuş bence bunaldığında ondan yardım iste masum ol anlar seni mutlaka..
onunla uzun uzun konuşuyoruz, bir yere varamıyoruz... neyse, başınızı ağrıtmak istemiyorum. İnşallah her ley düzelir diyelim. Oyle de olsun inşallah!
sende durum nasıl?
Canim, esine bu dusuncelerini dile getirdin mi? Bunlari onunla paylasmalisin bence... Anlasin senin bu durumdan nasil sIkIldigini... Bir de hicbir evlilik oyle her daim mutlu mesut gecmiyor...
Ben de ara ara ciddi sIkIntilar yasiyorum esimle.. SIkIntIlarin ne boyutta bilmiyorum ama sonucta, bu sIkIntilar evliligi bitirmeye deger mi onu dusunmen gerek...
Allah yardimcin olsun canim, Allah dogru kararlar almani saglasin insallah...
Eşimle çoook konuşuyoruz bu konuları, anlaşıyor gibi oluyoruz, sonra yine aynı sorunları yaşamaya devam ediyoruz, anlaşamıyoruz... Ama yine de elimden geleni yapıyorum evliliğimi ayakta tutmaya çalışıyorum... O da öyle, ikimiz de çabalıyoruz, inşallah iyi olur diyelim iyi olsun.
Dualarınızı eksik etmeyin Kızlar, onlara çok ihtiyacım var.
Sende durumlar nasıl? denemelere devammı?