How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

neşeli kız burdan konuşalım barii :52: :52:
bana korun demedi değerim de düşüktü önce 19 sonra 57 oldu kanm olunca 5 oldu parça düştü rahatladım

Evet canım artık bizim topicte olduğuna göre burdan konuşalım canım,ay neden bana korun dediki ya hemde 3 ay ,hem de 2 kere sordum,galiba benim doktor çok pimpirikli,vücut toparlanması lazım falan dedi bana...

Evet canım artık bizim topicte olduğuna göre burdan konuşalım canım,ay neden bana korun dediki ya hemde 3 ay ,hem de 2 kere sordum,galiba benim doktor çok pimpirikli,vücut toparlanması lazım falan dedi bana...

kürtaj olmadığımz için bencede gerek yok korunmaya zaten düşüğün gıcı içinde derler inşş tuttururuzz

Ben de tatlicadi nerdeee diyordumm....:9:

ay canım buraya acayip bağlandım ben. bir yandan ev süpürüyorum bir yandan arada gelip topic e bakıyorum. :1:

canım senin doktor ya dediğin gibi pimpirikli yada gerçekten gerektiği için verdi. başka birine gitsen ya:26:

Son düzenleme:
slm kızlar bende geldim tek cizgiyi görünce moralim bozuldu komsuya gitmistim kafamı dagıttım biraz evde tek kaldıkça daha çok aklıma takılıyor sagol screamaway cim güzel desteklerin için evet daha kırmızılar gelmedi dört gözle yollarını bekliyorum :1::1::1:ayy delirtti bu bekleyis beni kızlar

Ay evet ya kürtaj olmadıkki sonuçta ama ne bileyim ya doktor öyle söyleyince işte,neyse o zaman kociş gelince çalışmaya başlıyım bari ama tabi çok geç olur artık yumurtlama günleri falan geçmiştir be yaaa,nerdeyse haftaya adet olcam(gibime geliyo)Offf of ne çok karıştı bu ay her şey,benimde en son 25 nisanda hcg 1.89 çıktı canım ayyyyy:20: :20:

canım, hatırlıyorsundur, benim de doktorum 2 ay bekle demişti, zor oldu ama bekledim, ama iyi ki beklemişim, vücut neyi niye toparlıyor ki diye düşünüyordum ama düşükten sonraki 2 adetim, hatta 3 adetimin üçü de çok sancılı oldu, orada içeride bişeyler oluyor gibi. Rahim kendine gelememiş oluyor besbelli. Bu durumda tekrar hamile kalınırsa düşük riski artar. 2. düşük ise kadın için psikolojik sarsıntıdır ve bende acaba bir sorunmu var arayışına sokar, bu yüzden acele etme. Bence dinle doktorunu. ALLAH her şeyin hayırlısını versin, tatlım!:7:

Ay evet ya kürtaj olmadıkki sonuçta ama ne bileyim ya doktor öyle söyleyince işte,neyse o zaman kociş gelince çalışmaya başlıyım bari ama tabi çok geç olur artık yumurtlama günleri falan geçmiştir be yaaa,nerdeyse haftaya adet olcam(gibime geliyo)Offf of ne çok karıştı bu ay her şey,benimde en son 25 nisanda hcg 1.89 çıktı canım ayyyyy:20: :20:

hayırlısı artık bi daha ki ay başlarsn çalşmalara inşş hakkımzdaneys o hayırlı olurr

ay canım buraya acayip bağlandım ben. bir yandan ev süpürüyorum bir yandan arada gelip topic e bakıyorum. :1:

canım senin doktor ya dediğin gibi pimpirikli yada gerçekten gerektiği için verdi. başka birine gitsen ya:26:

Ay canım ben de öyle çok bağlandım yaa buraya,aklımız hep bu konudaya,gerçi internet ve bu topic olmasa ben çok sıkılırdım...
Canım başka doktora gitmek istemiyorum çünkü bu düşük olayından beri sürekli hastaneye gittim,sıkıldım artık,sonuçta aynı şeyler olacak,hcg test yaparlar yine falan...E daha 25 nisanda yapıldı.Alttan da bakıldı,smear yapıldı...

canım, hatırlıyorsundur, benim de doktorum 2 ay bekle demişti, zor oldu ama bekledim, ama iyi ki beklemişim, vücut neyi niye toparlıyor ki diye düşünüyordum ama düşükten sonraki 2 adetim, hatta 3 adetimin üçü de çok sancılı oldu, orada içeride bişeyler oluyor gibi. Rahim kendine gelememiş oluyor besbelli. Bu durumda tekrar hamile kalınırsa düşük riski artar. 2. düşük ise kadın için psikolojik sarsıntıdır ve bende acaba bir sorunmu var arayışına sokar, bu yüzden acele etme. Bence dinle doktorunu. ALLAH her şeyin hayırlısını versin, tatlım!:7:

hayırlısı artık bi daha ki ay başlarsn çalşmalara inşş hakkımzdaneys o hayırlı olurr

Canım evet en güzeli hayırlısı neyse o olsun demek benim için :-)))

:1::1::1::1: farkina vardim canimmm, sen de benim gibi oldunnn... :66::66::66::66: ben de surekli is arasinda bakiyorum birsey beklerken filan..:1:

slm kızlar bende geldim tek cizgiyi görünce moralim bozuldu komsuya gitmistim kafamı dagıttım biraz evde tek kaldıkça daha çok aklıma takılıyor sagol screamaway cim güzel desteklerin için evet daha kırmızılar gelmedi dört gözle yollarını bekliyorum :1::1::1:ayy delirtti bu bekleyis beni kızlar

canimmm benim, insallah hamilesindir, gec dollenme filan olmustur.. ama eger hamile degilsen de uzulme zaten.. ve eger hamile degilsen insallah biran once gorursun kirmizilari da, gelecek ayi planlamaya baslarsin...:16::16:

Aslında bana görede doktorun ve wifeofdemonun dediği gibi vücudun toparlanması gerekiyor ama biz çok istediğimiz için sabırsız davranıyoruz işte,ve benim de içimden geçen en azından 1 kez adet olmak:-))

Selam kızlar.İşten geldim 1-2 gündür topice düzenli giremiyordum bugün ilk iş gireyim dedim.Aaaaaa bir de ne göreyim.Topicimiz 3 .sayfaya düşmüş Önce çok şaşırdım.Sonra anlaım ki yeni topic açmışsınız. Ama tam 42 sayfa yazmışsınız Geçmişi okuyamadım daha.Birazdan bakacağım.
Yeni topicimiz hayırlı olsun.Umarım burası bol bol bebiş getirir bizlere.
Ben diğer topicin hamilelerinden olarak bu topicte de sizlerle birlikte olmak istiyorum.Çünkü siz yola birlikte çıkıp sevincimide birlikte paylaştığım kişilersiniz.Hepinizi öpüyorum.:21::21::21::21::21:

kızlar başlığımız ne bereketli hale geldi böyle oku oku bitmiyor:3:öğlen doktora gittim yine rahim gayet temiz çıktı ama yumurta takibine başladık.10. günü yine gidicem sonrada iki günde bir yada hergün çağırabilirim dedi doktor.buarada adaçayı kullanan varmı aranızda yumurtaların çatlamasını kolaylaştırıyomuş

kızlar başlığımız ne bereketli hale geldi böyle oku oku bitmiyor:3:öğlen doktora gittim yine rahim gayet temiz çıktı ama yumurta takibine başladık.10. günü yine gidicem sonrada iki günde bir yada hergün çağırabilirim dedi doktor.buarada adaçayı kullanan varmı aranızda yumurtaların çatlamasını kolaylaştırıyomuş

oo maşaallah canım inş bu ay gelsin bebiş.adaçayı hormon düzenleyici görevi yptığını biliyorum ama kullanmadım ben.

Back