How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım neden yapamıyorsunuz..?:26: ne olcakki,odanızda sesinizi alçak tutarsananız bişicik olmaz:77::1:
valla ben evimde 4-5 ay kadar misafir bakınca alıştım belkide,gerçi bende utanıyordum ama napim hiç yapmadanda olmuyordu. banyonuda gündüz yaparsın çakmazlar o zaman:34:

ayyy canim yaa, banyo meselesi zor is iste...:17::17:
esim de bugun bana, onlar da dusa girdiler, biz de girebiliriz diyorr...:17::17::17: ayy utandimmm valla...:17::17::17:

canım ben 10 nisan ı beklerken hamile olduğumu öğrendim kusura bakma yeni gördüm cevabını teşekkür ederim canım

ekliyelim seni de tatlimmm.. tebrik ederimmmm seni bu arada...:64::64::64:

düşünemiyorum, tatlım, eşimle sorunlarım var, onları halletmeden bebek düşünemem. Yani hep ertelediğim gibi hala ertelemekteyim, canım yanıyor artık, normal bir aile ve bebek istiyorum artık....

ayyyy canm ya sen yeni evlimisin bu sorunlar yokmu zaten bütün hayalleri suya düşürüyolar

Screamaway ben de tatlıcadıya katılıyorum,bu önemli bi şey sonuçta,bence sessiz falan yapın,yumurtlama günü kaçırılır mı hiç aaaa :21: :21:

ayy canim yaa, sessiz yapariz o sorun degil de, sabah her ikimizinde dusa girmesi varr... utanirim ben, anlarlar diye dusunurum... :17::17: bakalim napcaz...:26::26:

düşünemiyorum, tatlım, eşimle sorunlarım var, onları halletmeden bebek düşünemem. Yani hep ertelediğim gibi hala ertelemekteyim, canım yanıyor artık, normal bir aile ve bebek istiyorum artık....

Canimmm, Allah yardimcin olsun.. Insallah kisa surede atlatirsiniz sorunlarinizi, ve seni tekrar aramizda goruruz...:71::71:

ayyy canim yaa, banyo meselesi zor is iste...:17::17:
esim de bugun bana, onlar da dusa girdiler, biz de girebiliriz diyorr...:17::17::17: ayy utandimmm valla...:17::17::17:

canım utanacak birşey yok. sonuçta sen banyo zaten yapıyorsun illa o işi yaptığın anlamına gelmez. gelenler çiftmi canım? zira öyleyse zaten hiiiiçç çekinmene gerek yok,illa onlarda yapacaktır çaktırmadan:1:

anlarlar çok cinler diyorsanda,mesela eşin sabah yapsın banyoyu sen akşam yap ilgi çekmesin. biraz kötü olur öyle gün geçirmek ama sonuçta bebiş istiyorsun,herşey mübah bence. kaçırma sen bu günlerini başla çalışmalara :69:

ayyyy canm ya sen yeni evlimisin bu sorunlar yokmu zaten bütün hayalleri suya düşürüyolar

ahhh, canım... hayallerim suya düşeli çok oldu... aslında evliliğimizin ilk yılından beri bebek istiyordum ben... o istemiyordu önceler, sonra ben de istememeye başladım, aramız iyi olsun diye bekledim hep... neyse, uzun konular bunlar... sizim de moralinizi bozmayayım şimdi, hepiniz çok heveslisiniz, sabırsızlıkla bebek hayalı kuruyorsunuz, uğraşıyorsunuz, ALLAH yardımcınız olsun! İnşallah hepinizin bebek haberlerini duyarız, canım benim.

Canimmm, Allah yardimcin olsun.. Insallah kisa surede atlatirsiniz sorunlarinizi, ve seni tekrar aramizda goruruz...:71::71:

İnşallah canım, inşallah...

canım utanacak birşey yok. sonuçta sen banyo zaten yapıyorsun illa o işi yaptığın anlamına gelmez. gelenler çiftmi canım? zira öyleyse zaten hiiiiçç çekinmene gerek yok,illa onlarda yapacaktır çaktırmadan:1:

anlarlar çok cinler diyorsanda,mesela eşin sabah yapsın banyoyu sen akşam yap ilgi çekmesin. biraz kötü olur öyle gün geçirmek ama sonuçta bebiş istiyorsun,herşey mübah bence. kaçırma sen bu günlerini başla çalışmalara :69:

Ay yine aynen katılıyorum tatlıcadıya:-)))
Ben de bunları yazıcaktım tatlıcadı yazmış bileee :66: :66:

Ay yine aynen katılıyorum tatlıcadıya:-)))
Ben de bunları yazıcaktım tatlıcadı yazmış bileee :66: :66:

Evet kizlar, misafirimiz bir cift...
Zaten bu sabah ikisi de dusa girmisss....:1::1::1:

Esimde bana telefon acti, ikisi de dusa girdi diye haber veriyor..:9::9::9: biz de deneyebiliriz, artik cekinmeyelim diyor... :9::9::9:

Canım benim çok üzüldüm ya,halledilmiycek sorunlar mı bunlar,daha 2 ay önce düşünüyordun çünkü,bir anda mı çıktı????

halledilmeyecek değil aslında ama ikimiz de inatçıyız, hep ben inadımdan vaz geçtim ve bugüne kadar o şekilde yürüdü, ben de bunaldım artık, hep benmi kendimden vericem, hep onun dediğimi olacak? bu şekilde daha kaç sene dayanırım ki??? çocuk olunca daha beter olur diye de korkularım var...

Bir anda çıkmadı, senelerdir var, ve 2 ay önce düşünüyorduk, ve belki o bizi kurtarır diyorduk ama o da düştü, bebeğimiz de bizi istemedi... Acaba ALLAHtan bir işaretmidir ki? bilmiyorum... Kafam çoook karışık, allak bullağım...ağlamadan bir günüm geçmiyor...

Cnm ben de direk kalp atışına gitmeyi planlıyorum. Ama sabretmek de çok zorr...Her şey normal mi diye düşünüp duruyorum:).
Yanlış hatırlamıyosam sen de hiç belirtin olmadan hamile kalmıştın. Benim de öyleoldu. İnş bulantı yönünden de aynı oluruz:1:

tavsiye ederim çok daha iyi oluyor 1 kerede tüm güzel haberleri alıyorsun. yoksa kese göründümü görünecekmi kalp atışı duyuldumu duyalacak mı hep stres oluyor insan.....bol bol dua et elimizden gelen bu....inş güzel haberleri alırsın.....

evet belirtilerim yoktu hatta adet öncesi olan ağrılarım bile kaybolmuştu..belirtilere takıldın taklıyorsun dahada artıyor sanki herşeyi ona yoruyorsun....

inş seninde rahat geçer hamileliğin ben çok memnunum çok şükür rahatım...%30 luk kısım bu şekilde geçirirmiş ilk 3 ayı binlerce şükürler olsun bende öyleyim inş sende öyle olursun......

(Wifeofdemeon)Canım benim üzülme bu kadar,ne denirki bu durumda,sen nasıl istiyosan öyle yap canım arkadaşım,ama tabiki gönlümden geçen inşallah her şey düzelir ve bundan sonra çok iyi anlaşırsınız...
Bu arada belki görmüşsündür senle konuşuyorduk şubatta,ben martta hamile kaldım ve benim de düştü bebeğim 5 nisanda :-((

Son düzenleme:
yeni değil, 6 yıl olacak neredeyse, bir türlü anlaşamıyoruz, bir iyi oluyor bi kötü oluyor... Bir türlü kıvamı tutturamıyoruz...:43:

yaaa benmde 3 sene olacak ama anca oturdu düzen . tartışmalar küsmeler evliliğin tuzu biberidir dicem. biz daha iki kişilik bir aile olduğumuz için birbirimizle uğraşıyoruz ama araya bebek konusu girince ona odaklanıyoruz sizinde öyledir inşallah yani bigün bi evladınız olunca inşallah eviniz şenlenir halldilmeyecek sorun yoktur olur böyle dönemler sıkma canını içinde de tutma eşinle konuş bence bunaldığında ondan yardım iste masum ol anlar seni mutlaka..

Son düzenleme:
halledilmeyecek değil aslında ama ikimiz de inatçıyız, hep ben inadımdan vaz geçtim ve bugüne kadar o şekilde yürüdü, ben de bunaldım artık, hep benmi kendimden vericem, hep onun dediğimi olacak? bu şekilde daha kaç sene dayanırım ki??? çocuk olunca daha beter olur diye de korkularım var...
Bir anda çıkmadı, senelerdir var, ve 2 ay önce düşünüyorduk, ve belki o bizi kurtarır diyorduk ama o da düştü, bebeğimiz de bizi istemedi... Acaba ALLAHtan bir işaretmidir ki? bilmiyorum... Kafam çoook karışık, allak bullağım...ağlamadan bir günüm geçmiyor...

Canim, esine bu dusuncelerini dile getirdin mi? Bunlari onunla paylasmalisin bence... Anlasin senin bu durumdan nasil sIkIldigini... Bir de hicbir evlilik oyle her daim mutlu mesut gecmiyor...
Ben de ara ara ciddi sIkIntilar yasiyorum esimle.. SIkIntIlarin ne boyutta bilmiyorum ama sonucta, bu sIkIntilar evliligi bitirmeye deger mi onu dusunmen gerek...
Allah yardimcin olsun canim, Allah dogru kararlar almani saglasin insallah...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |:49: :nazar:
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart | :49: :nazar:
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart | :49: :nazar:
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart | :49: :nazar:
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |:49: :nazar:
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart | :49: :nazar:
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |:49: :nazar:
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart | :49: :nazar:
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart | :49: :nazar:
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart | :49: :nazar:
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart | :49: :nazar:
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart | :49: :nazar:
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart | :49: :nazar:
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart | :49: :nazar:
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart | :49: :nazar:
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart | :49: :nazar:
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan| :49: :nazar:
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan| :49: :nazar:
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan| :49: :nazar:
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan| :49: :nazar:
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi? tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan| :49: :nazar:
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan| :49: :nazar:
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
hatunice | 24 | 28 Nisan| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 27 | 8 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
esiiin| 32 | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım ben 10 nisan ı beklerken hamile olduğumu öğrendim kusura bakma yeni gördüm cevabını teşekkür ederim canım

ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |:49: :nazar:
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart | :49: :nazar:
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart | :49: :nazar:
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart | :49: :nazar:
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |:49: :nazar:
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart | :49: :nazar:
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |:49: :nazar:
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart | :49: :nazar:
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart | :49: :nazar:
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart | :49: :nazar:
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart | :49: :nazar:
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart | :49: :nazar:
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart | :49: :nazar:
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart | :49: :nazar:
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart | :49: :nazar:
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart | :49: :nazar:
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan| :49: :nazar:
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan| :49: :nazar:
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan| :49: :nazar:
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan| :49: :nazar:
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi? tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan| :49: :nazar:
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan| :49: :nazar:
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
hatunice | 24 | 28 Nisan| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 27 | 8 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
esiiin| 32 | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
derya78_40 | 29 | ??

canım benmi göremiyorum,kinalibebek yok sanırım:26:

Back