How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Hatunicecim pozitifligin hat safhada cvp yazayim belki banada bulasir senden :9:

sorma savuruyorum pozitif enerjimi her yana :119:
üzülmek durumu değiştirmiyor nasılsa canım.. boşveeeeerr+miş gibi yapmak lazım en azından :8:
yoksa çevremizde bizim üzüldüğümüzü gören insanlar daha da acımasızca (sözde) tesellilerde bulunurlar :57: (ayy canım yaa çok istiyorsunuz değil mi :43: tabii anne olamamak çok zor bir durum baksana mahvoluyo kız :85: ) gibi

Hatunice canım ne iş yapıyorsun???

bir Pvc bölge müdürlüğünün ön muhasebe ve sekreterliğini yapıyorum canım :68:

Hatunice sen konuyu açınca ben de anlatayım dur;ben geçen ay hamile kalınca senin de dediğin gibi evimin kadını oldum artık dedim,ancak doğurduktan sonra iş ararım artık diyordum,eh işte şimdi işler değişince tekrar iş ilanlarına bakmaya başladım,2-3 tanede ilan buldum kendime göre,ama başvursam mı başvurmasammı bilemedim kararsız kaldım yine,çünkü işe alırlarsa da 1-2 ay sonra hamileyim nasıl diycemmmm???Ya ters tepki verirlerse?? falan diye korkuyorum...Sen ne dersin??

aa niye korkacakmışsın canım :63:
bir kere evli olduğunu bilecekler işe başlarken
evliyim demek, potansiyel anne adayıyım demek oluyor ayrıca :34:
ee kardeş kardeş yatmıyoruz ya kocalarla :1: her an herşey olabilir yani:63:

şahsen benim gebelik durumum bu ay yoksa bulunca hemen başlarım işe
sonra hamile kaldım diyelim
gebeliğim iyi geçerse 4 aylık sigortamı doldururum
sonra da istemiyorsam çalışmayı söylerim durumu ayrılırım işten
ve doğum izni paramı alırım en azından doğumdan sonra :68:

:(((( evet ben yokum ama nedennn :14:

Canimmmm unutmusum ama ekledimmm seni sonradan.. Merak etme, tabiki listeye aldik senide... En son halini gondermedim daha...

screamaway bence siz gece o isi yaptiktan sonra esin sabah dus alsin kahvaltiyi yaptiktan sonra, misafir olan adamla esin disariya dolasmaya ciksinlar, onlar gidincede sen hemen iki dakka dusa giriver. onlar gelene kadar bütün deliller ortadan kalkmis olur:9::9::9::9::9: nasil fikir ama:60::60::60:

ayy canimm yaa oyle planlar yapar olduk esimle... Iste gece sen yaparsin dus, sabah ben yaparim filan diye..:1::1::1::1:

Screamawaycim sitenin adresi fertilityfriend.com tatlim:34:

:80::80::80: tesekkurler azracimmm, ben bakimm o siteye..

aa niye korkacakmışsın canım :63:
bir kere evli olduğunu bilecekler işe başlarken
evliyim demek, potansiyel anne adayıyım demek oluyor ayrıca :34:
ee kardeş kardeş yatmıyoruz ya kocalarla :1: her an herşey olabilir yani:63:

şahsen benim gebelik durumum bu ay yoksa bulunca hemen başlarım işe
sonra hamile kaldım diyelim
gebeliğim iyi geçerse 4 aylık sigortamı doldururum
sonra da istemiyorsam çalışmayı söylerim durumu ayrılırım işten
ve doğum izni paramı alırım en azından doğumdan sonra :68:

Canım çok teşekkür ederim,içimi rahatlattın valla,tabi bu söylediklerim eğer hamile kalabilirsem:-)))
Doğru yani beni evli olarak işe alıyorlarsa potansiyel bir hamile adayıyım yaniii:-))
Peki bu 4 aylık sigorta meselesi nedir?Birde ön muhasebe yapmak zor mu??Kursa falan gitmeye gerek var mı?Çünkü birçok ilanda ön muhasebe istiyorlarda...

Canım çok teşekkür ederim,içimi rahatlattın valla,tabi bu söylediklerim eğer hamile kalabilirsem:-)))
Doğru yani beni evli olarak işe alıyorlarsa potansiyel bir hamile adayıyım yaniii:-))
Peki bu 4 aylık sigorta meselesi nedir?Birde ön muhasebe yapmak zor mu??Kursa falan gitmeye gerek var mı?Çünkü birçok ilanda ön muhasebe istiyorlarda...

canım bak bunu çoğu kadın bilmiyor ve hakkımız olan bu parayı alamıyor bu yüzden de
şimdi şöyle ki çalışan bir kadın nasıl ki hani doğumdan önce 8+ doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere doğum izni kullanıyor ya
ve bu izni süresince olan maaş ödemesini de devletten alıyor
rapor parası gibi
aynı şekilde şayet hamileysen ve 1. ayın bittikte sonra sigortalı çalıştığın işinden ayrıldıysan da bu parayı alabiliyorsun
doğum yaptığın tarihten geriye dönük 1 yıl içerisinde 120 gün sigortan ödenmiş olması gerekiyor sadece
32. haftanda doktorundan rapor alıyorsun filan.. onları zaten doktorlar biliyor söyleyince yönlendirirler

yani ben hamiş olsam ve patronum bunu sorun yapacaksa bile sağlığım el verdikçe 4 ay gık demem yeni işimde :1:

ön muhasebe çok zor değil matematik aşığı olduğum için be seviyorum işimi :16:eğer program da kullanacaksan tabii ki bir kursa gitmek gerekiyor.. ben sadece halk eğitime gitmiştim yoksa muhasebe bilgim filan yoktu :68:

Hatunice canım çok teşekkürler,anladım canım 4 ay sigortalı çalışmak lazım yanii,e o zaman ben başvurayım şu ilanlara:-)))
İşte sen matematik seviyormuşsun,ben sevmediğim için muhasebeden korkuyorumm yapamam diye,o yüzden vazgeçmiştim kursa gitmeye,ama bir yandan da bakıyorum ilanlarda hep önmuhasebe istiyorlar,bak sen ne iyi etmişsin halk eğitime giderek...
Eee bak yeni iş teklifide almışsın hadi bakalım inşallah,ben iş arayıp dururken sen daha bi işten çıkmadan yeni teklifler alıyon vallaaaa:66: :66: İşin şakası şekerim maşallah diyelim :nazar: :nazar:

slm kızlar yeni gördüm sitenizi hemn bi bakayım dedim tamda benm konu bende nisan 4 de düşük yaptı geri çalşmalra başlıyoruzz sat 2 mayıs listeye eklersen sevinirim yaş 22

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |:49: :nazar:
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart | :49: :nazar:
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart | :49: :nazar:
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart | :49: :nazar:
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |:49: :nazar:
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart | :49: :nazar:
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |:49: :nazar:
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart | :49: :nazar:
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart | :49: :nazar:
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart | :49: :nazar:
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart | :49: :nazar:
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart | :49: :nazar:
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart | :49: :nazar:
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart | :49: :nazar:
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart | :49: :nazar:
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart | :49: :nazar:
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan| :49: :nazar:
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan| :49: :nazar:
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan| :49: :nazar:
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan| :49: :nazar:
kinalibebek TEBRIKLER!! | ?? | 10 Nisan| :49: :nazar:
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi? tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan| :49: :nazar:
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan| :49: :nazar:
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
hatunice | 24 | 28 Nisan| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
ekim.29| 22 | 2 Mayis
pollyannaa | 27 | 8 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
esiiin| 32 | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

neşeli kız burdan konuşalım barii :52: :52:
bana korun demedi değerim de düşüktü önce 19 sonra 57 oldu kanm olunca 5 oldu parça düştü rahatladım

Back