How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hatunicecimmm, ruya cok guzelmissss, insallah bu ruya bir isarettir de hamile kalirsin...:64:

hayırlısı inşallah canım bu ay tuhafım biraz ama bakalım yine de çok ümit etmiyorum nasip kısmet :97:

ay canım ne güzel.. nasıl hissetiğini çok iyi anlıyorum,inşallah senin kızındır o bebek,göbüşündedir şuan...:29:

bende gördüm bu gece bebekli rüya. böle üzerinde sadece bezi olan minicik keltoş bir bebek vardı rüyamda. benimmi bilmiyorum ama bizim ailede bebekler hep kel olur:52:

:1: inşallah canım göbüşleri dolsun bu ay herkesin.. rüyalarda buluşuyoruz bebişlerimizle biz de :63: o da bişey :1:

kuzenim beni görmüş rüyasında geçen gece.. doğum yapıyormuşum ve sonra kızım olmuş çooooookkk ama çokkkk güzelmiş :16: ( anasının kızı tabi :27: )

dün gece de ben gördüm rüyamda kucağıma verdiler bir bebek al bu senin kızın diye :53:

:97: hayrolsun bakalım

cnm benimde gecen kuzenim gormus oyle sik sik gorusmedigimiz icin aradiginda sok oldum ruyamda hamile gordum seni eger haber alirsan hemen beni ara dedi :) aaa solemezmiyim hic 7 cihana yayarim hele bi o gunleri goreyimde :)

Kizlarrrr, tatilde sogukta cok usutmusum.. Akinti filan var baya... Bu engellemez di mi?:26:

cnm acaba erken yumurtluyo olabilirmsn ? bide bu ay tek iliskiyle deneme bmce yumurtlama haftani bos gecirme ben oyle yaptim etrafimdaki butun hamileler oyle yaptk diyor bakalim gorucez sonucu :)

arkadaşlar yeni topik hayırlı uğurlu olsun vatana millete evet kurdeleyi kestinizmiii:))) gelmeyeli açılmış ta 33 sayfa bile olmuş neyse inşallah adı gerçek olur topiğin:))

Kizlarrrr, tatilde sogukta cok usutmusum.. Akinti filan var baya... Bu engellemez di mi?:26:

canm seni endişelendirmek istemem ama ben de geçen ay öyle olmuştum doktorum bu şekilde gebe kalamazsın demişti ama ben inanmıyorum çünkü benim 2. gebeliğimde çok üşütmüşken hamile kalmıştım fakat o sebeple de düşmüştü tutunamamıştı iltihaptan bence sen bu sorununun tedavisinden sonra çalışmalara başla 1 hafta falan sürüyo . bilirsin elbet

canm seni endişelendirmek istemem ama ben de geçen ay öyle olmuştum doktorum bu şekilde gebe kalamazsın demişti ama ben inanmıyorum çünkü benim 2. gebeliğimde çok üşütmüşken hamile kalmıştım fakat o sebeple de düşmüştü tutunamamıştı iltihaptan bence sen bu sorununun tedavisinden sonra çalışmalara başla 1 hafta falan sürüyo . bilirsin elbet

Canım smear testinde iltihap falan olunca çıkıyor mu?İltihap falan??
Benim smear temiz çıkmış dedi doktor.

cnm acaba erken yumurtluyo olabilirmsn ? bide bu ay tek iliskiyle deneme bmce yumurtlama haftani bos gecirme ben oyle yaptim etrafimdaki butun hamileler oyle yaptk diyor bakalim gorucez sonucu :)

Tugcecimmm, mikroskopla baktim, daha egrelti otu yok... Test filan yapmadim.. Haftasonu olmasi lazim..
Bu haftayi malesef bos gecirmek zorundayimmm.. Misafirimiz varrr, ve onlar bizdeyken calisamayiz, ben cok rahatsiz olurum..:17::17::17::17::17:

Insallah ovulasyonum gecikir.. Cunku en erken ptesi calisacagiz...:17::17::17::17:

canım benim bat 29.05.2011

Tamam canimmm, ekliyimmm seni...

yok tatlim yaa, uzulme, endiselendirmiyorsun beni... zaten bu ay denememiz de zor olacak... artik buyuk ihtimal ben bu ayi pas gecip, hazirana denerim....:16::16:

6+5 ken gitmiştim dr hem keseyi gördük hemde çok şükür kalp atışını.....

Cnm ben de direk kalp atışına gitmeyi planlıyorum. Ama sabretmek de çok zorr...Her şey normal mi diye düşünüp duruyorum:).
Yanlış hatırlamıyosam sen de hiç belirtin olmadan hamile kalmıştın. Benim de öyleoldu. İnş bulantı yönünden de aynı oluruz:1:

Tugcecimmm, mikroskopla baktim, daha egrelti otu yok... Test filan yapmadim.. Haftasonu olmasi lazim..
Bu haftayi malesef bos gecirmek zorundayimmm.. Misafirimiz varrr, ve onlar bizdeyken calisamayiz, ben cok rahatsiz olurum..:17::17::17::17::17:

Insallah ovulasyonum gecikir.. Cunku en erken ptesi calisacagiz...:17::17::17::17:

canım neden yapamıyorsunuz..?:26: ne olcakki,odanızda sesinizi alçak tutarsananız bişicik olmaz:77::1:

valla ben evimde 4-5 ay kadar misafir bakınca alıştım belkide,gerçi bende utanıyordum ama napim hiç yapmadanda olmuyordu. banyonuda gündüz yaparsın çakmazlar o zaman:34:

Son düzenleme:
canım sat değil vereceğin tarih. mesela ben 28 nisani bekliyorum hamileysem eğer orası 28 nisan kalacak.. sat bir önceki demek bat beklenen tarih demek. yani test yaptığın tarih gibi bişey oluyor.
12 martmı şimdi o. 12martı beklerkenmi öğrendin bebişini. ekleyecez listeye ona göre.

canım ben 10 nisan ı beklerken hamile olduğumu öğrendim kusura bakma yeni gördüm cevabını teşekkür ederim canım

Merhaba kızlar, uzun zamandır girmiyordum, nasılsınız bayağa hamilelerimiz çoğalmış
Hepinizi TEBRİK EDERİM! :71::71::71:ALLAH kucağınıza sağ sağlim almayı ve büyütmeyi nasib etsin inşallah!

Canım smear testinde iltihap falan olunca çıkıyor mu?İltihap falan??
Benim smear temiz çıkmış dedi doktor.

canm benim doktorum bana hiç smear testi falan yaptırmadı yani ben bilmiyorum çıkarmı die . ama ben sağlık ocağından idrar tahlili yaptırıp doktora gtrmüştüm ordan tedavi vermişti. ama az önce araştırdım galiba bu testte çıkmıyomuş hatta iltihaplı akıntılı ve azda olsa kanamala kadınlarda yapılmaması daha uygundur die bi makale okudum bilenler varsa yanıtlarlar inşalllh yanlışım yoktur...

canım neden yapamıyorsunuz..?:26: ne olcakki,odanızda sesinizi alçak tutarsananız bişicik olmaz:77::1:

valla ben evimde 4-5 ay kadar misafir bakınca alıştım belkide,gerçi bende utanıyordum ama napim hiç yapmadanda olmuyordu. banyonuda gündüz yaparsın çakmazlar o zaman:34:

Screamaway ben de tatlıcadıya katılıyorum,bu önemli bi şey sonuçta,bence sessiz falan yapın,yumurtlama günü kaçırılır mı hiç aaaa :21: :21:

Tamam canimmm, ekliyimmm seni...

yok tatlim yaa, uzulme, endiselendirmiyorsun beni... zaten bu ay denememiz de zor olacak... artik buyuk ihtimal ben bu ayi pas gecip, hazirana denerim....:16::16:

canım şuan bakamadım batına ama bu iltihap tedavisi birkaç gün sürüyo bence bütün bir ayı es geçme yani kolay tedavisi hatta ben şuan fitil kullanıyorum adetimden hemen sonra başladım

Back