2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Eminmisin kuzum :44: geçen günde hülyaya kız bana erkek demiştin :26: Sen en iyisi yat bi istiareye o zaman kesin deriz

doğru dyon tatlım evet hatrladım sana erkk hülyya kız demştm hülyannki hala öle göloo bana sennki demk o an öle gelmşş..tatlım benm rüymda görsem belkii..ay şu duruma bak yaa falcıı gbi oldumm..tutuklizklar beni

işin şakası o gn dedimi unutmuşsundur dye dedm..hani senn gönlnden kız geço ya ondan tatlımm

canimciimmm.... defalarca sebeplerimi acikladim... madem oyle okey dedimmm... yani hayirlisi olsun biz iki kisi aksini mudafe etmeye yetemeyiz zaten. bizede kabullenmek duser.. burayi gectim artik...

benim uzuntulerim,kirginliklarim baskaydi...bunlarida acikladim... insallah gecip gidecek...

demek diger topice start verildii... sanirim ben linki goremedim.... hayirlisi olsun.

Seni gidi seniiiii nabza göre şerbet veriyon yani Sen güzel de kahve falı bakarsın heee

Seni gidi seniiiii nabza göre şerbet veriyon yani Sen güzel de kahve falı bakarsın heee

aynnen öle tatlım geçende sıla sormuştu bana çok karrsız kalmıştım onda ikiz demştimhala içme doğpmuyo onnkii
kahve falı tanmadığım kişilere çok ii bakarım..ama hayatını ii bildim kişiye asla bakamm valla

ayyy Allahim yaaaaaaa.... biraz kafa dagitmaya ihtiyacim vardii... ne eglenceli biseysin sen...

hadi be bize de bi baksanaa...... tanimiyson sonucta.. sen bize niyetlenip ic ve cevir bakalimmm!!!!!!!!

evet canım ben senı acayıp merak ettım bu aksam aklından benı gecır ve yat.. sorunumun olmadıgını bılıyorsunn.. ne goreceksın hakkımda.. sabah yaz buraya.. olur mu

ay ıns canım yaaa.. yavyumm benımm...

evet bende aynen o fılmdekı gıbı kocama yapıstırıvercemm.....

tugcecımm ohh rahatlamıssın. ustunden bır agırlık kalkmıstır.. ay hıc cıkmaz ınsss.. evet bu bos bı dua oldu ama cıkmasın yaa..

aa ayıp ettn sılacımm bakrım tabeesen keyfini yerinnde tut bak bebşine ii bakk babnda iileşckk ii olcnızz hep birlikte

menbeta ayy bi tuaf hisstm kendimii yaa...bi düşineym bakm bi bakrsın olrmuşş

şeyda canım nereyi atladım. dönüp cvp yazarım üzülmeeee. ayrıca seni seviyorum

ama önce sılama cvp vereceğim...

sılacım ben konuyu açtım ama istek kuppeden geldi. mantıklıydı tuttum size yazdım. ama canım ne seni nede başka birini karşıma almak değil benim niyetim. ama ilk tepkiyi senden aldım ben scream dan değil senden! çünkü sen tepkinin benden başka herkeze cevap vererek koydun. ben bilinçli algıladım bunu. üstüne birde ben sanki onca şeyi boşa yazmışımda sadece burası hamilelerin orası bebek yapmaya çalışanların lafım cımbızla çekildi. zira sadece talihsiz bir yorumdu.bunun üzerine evet sert yorumum olmuş ama tamamen scream bana sert yazdığı içindi. ben onun lafına alındım sert tepki verdim. extrada gergindim. öyle birşey çıktı ortaya.
ben size değer vermesem,kopma çabasında olsam hiç oralı olmadan açardıp,sonra gelip ben yeni topic açtım.siz artık hamilesiniz,hamile olmayanlar oraya gelsin derdim. keser atardım. yaptımmı hayır... yapmış gibi karşılandımmı evet... şimdi keşke yapsaymışım diyorum en azından tepkiyi haktmiş olurdum.
ben sizleri takip etmeden duramamki. gözümün önünde oldu herşey. ama dön bir bak,liste en son ne zaman paylaşıldı? listeye girme talebim ne oldu,kayıpmı oldu? yada ne oldu eski bat bekleyişlerimiz? kimse kusurubakmasın ama ben boş sayfalara bakmaktan hoşlanmıyorum. hele birde yarın kan testi yapacakken. ben yeni insanlarda tanımak onlarla beklemekte istiyorum.

bak yaaa sen nerde oturuyodun bakıyım neyse sılada demiş gerçi sen bizim yerimize birer kahve iç bak bakalım ne çıkacak bahtımıza

ay ıns canım yaaa.. yavyumm benımm...

evet bende aynen o fılmdekı gıbı kocama yapıstırıvercemm.....

yapıştır canımmm anlasın senin neler çektiğini

guzelim bana inanir misin bilmem ama kesinlikle ben tepkimi ortaya yazdim! ve asla senin dusungun mantikla deil... buna inanir misin inanmaz misin bilmiyorum ama hakikat bu!!! yemin de ederim istersen...

pekela tatlicadacim..olanlar oldu atik maalesef nahos bi durum yasandi... insallah dedigim gibi tekrarlanmaz... ben tutup kendimi savunmucam artik.. ya da topic acilsin,acilmasin muhabbetini... hayrlisi insallah beklentilerini bulabilmeni/zi dilerim....

guzel haberleele donersin umarim yarin!!!

niye dil çıkarıyosun kız terbiyesiz seni çocuğa kötü örnek oluyo bak yaaa ay neyse içinde mercimek var çekmeyim saçlarından

bakarım canım benmm kıyamm ben size ben izmitte otyomm..

hülyann cnı sıklıyo anlaşılan kıymam ben size bebişlerinizede

sana ne oldu menbeta

niye dil çıkarıyosun kız terbiyesiz seni çocuğa kötü örnek oluyo bak yaaa ay neyse içinde mercimek var çekmeyim saçlarından

al işte al al al al

sen utanmıyo musunnn mercimeğin yanında annesinin saçından süremeye heee

SIKILDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmmmmm

böyleyim işte taaaam mııııııı

bakarım canım benmm kıyamm ben size ben izmitte otyomm..

hülyann cnı sıklıyo anlaşılan kıymam ben size bebişlerinizede

sana ne oldu menbeta

ay bılmıyorum canımm ıcım daraldı.. biraz uzunacım ben.. hoscakalın kızlar...

ayy bnde daraldım valla ama sebebi ne bilsenizzz.. ah ahhhhhhhhhhhh bu merkür yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…