- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.381
;Senin neyin var fıstığım ne oldu :26:offfffffffff canım sıkkın............
hmmm bana uzaksın tüh yoksa gelirdim bi kahveni içmeyebakarım canım benmmkıyamm ben size ben izmitte otyomm..
hülyann cnı sıklıyo anlaşılan kıymam ben size bebişlerinizede
sana ne oldu menbeta
bak yaaaaaaa yeğenime resmen kötü örnek oluyoral işte al al al al
sen utanmıyo musunnn mercimeğin yanında annesinin saçından süremeye heee
SIKILDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmmmmm
böyleyim işte taaaam mııııııı
;Senin neyin var fıstığım ne oldu :26:
hmmm bana uzaksın tüh yoksa gelirdim bi kahveni içmeye
bak yaaaaaaa yeğenime resmen kötü örnek oluyorMercimeğim teyzecim sen bakma çatlak annene saçından sürükleyecektim ama seni düşündüğüm için bişeycikler yapmıyorum
Niye canın sıkılıyo bakalım :44:
ayy bnde daraldım valla ama sebebi ne bilsenizzz.. ah ahhhhhhhhhhhh bu merkür yok mu
evet gıdemedımmm.. ama gidicem simdi...
breskacım bana dedin sanırsamm.. gel kız beklerımm.. yapiiim soyle bol köpüklü kahve, höbürtede höbürtede içelim..
merkürr ???anlamdım ben yaa
menbeta cnm benm içni daraltma
breshka cnm ne güzel olrdu yakın olsak yaprdım en köpüklüsünden içerdkk innkii...
guzelim bana inanir misin bilmem ama kesinlikle ben tepkimi ortaya yazdim! ve asla senin dusungun mantikla deil... buna inanir misin inanmaz misin bilmiyorum ama hakikat bu!!! yemin de ederim istersen...
pekela tatlicadacim..olanlar oldu atik maalesef nahos bi durum yasandi... insallah dedigim gibi tekrarlanmaz... ben tutup kendimi savunmucam artik.. ya da topic acilsin,acilmasin muhabbetini... hayrlisi insallah beklentilerini bulabilmeni/zi dilerim....
guzel haberleele donersin umarim yarin!!!
sana dememişti amaaaaaaaaaaaaaaaaaa nyseeeeeeee snde yap bizim yerimize iç
merkür geriye gidiyomuş bu aralar o yüzden insanlarda bi gerginlik bi sıkıntı stres falan varmışş ondan canım.. bnde merkürden etkilendim herhal diyom
analdımm cnm benm aman sakn ol sonra ekmek yüzünden ağlarsınn he
şeyda canım nereyi atladım. dönüp cvp yazarım üzülmeeee. ayrıca seni seviyorum
ama önce sılama cvp vereceğim...
sılacım ben konuyu açtım ama istek kuppeden geldi. mantıklıydı tuttum size yazdım. ama canım ne seni nede başka birini karşıma almak değil benim niyetim. ama ilk tepkiyi senden aldım ben scream dan değil senden! çünkü sen tepkinin benden başka herkeze cevap vererek koydun. ben bilinçli algıladım bunu. üstüne birde ben sanki onca şeyi boşa yazmışımda sadece burası hamilelerin orası bebek yapmaya çalışanların lafım cımbızla çekildi. zira sadece talihsiz bir yorumdu.bunun üzerine evet sert yorumum olmuş ama tamamen scream bana sert yazdığı içindi. ben onun lafına alındım sert tepki verdim. extrada gergindim. öyle birşey çıktı ortaya.
ben size değer vermesem,kopma çabasında olsam hiç oralı olmadan açardıp,sonra gelip ben yeni topic açtım.siz artık hamilesiniz,hamile olmayanlar oraya gelsin derdim. keser atardım. yaptımmı hayır... yapmış gibi karşılandımmı evet... şimdi keşke yapsaymışım diyorum en azından tepkiyi haktmiş olurdum.
ben sizleri takip etmeden duramamki. gözümün önünde oldu herşey. ama dön bir bak,liste en son ne zaman paylaşıldı? listeye girme talebim ne oldu,kayıpmı oldu? yada ne oldu eski bat bekleyişlerimiz? kimse kusurubakmasın ama ben boş sayfalara bakmaktan hoşlanmıyorum. hele birde yarın kan testi yapacakken. ben yeni insanlarda tanımak onlarla beklemekte istiyorum.
Cok daraldim kizlar... Nefes zor aliyorum... Ben bir sure gelmesem iyi olacak galiba...
Herkese iyi aksamlar....
offfffffffffffffff işte böyle şeyleere gerek yok canım... bak tamam onlar topik açtı yazışıolar biz burdayız arada onlar arada biz gideriz böyle geçer gider ama rica ediyorum artık uzamasın ve giden olmasın gerçektenn ben elime maşayı alırım haaaaaaaaaa
sila ve yarene katiliyorum... Ikiye bolunme bu... Kuppecim, face muhabbeti hakkinda yazdiklarima cevap vermissin ama diger yazdiklarima cevap vermemissin.. Sen gelip kendi umutlarindan, beklentinden, belirtilerinden bahsetmezsen kim bahsedecek? Hulyacimda hamile kaldiktan sonra evet daha cok hamile konulari konusulur oldu... Sonucta hulyacim bu topigi en cok takip edenlerden biri... Kimler takip ediyorsa, onunla ilgili konularin konusulmasi kadar normal birsey yok... Kuppecim yanlis anlama, ve burdaki ilk arkadaslarimdan sayilirsin (bunu sen de biliyorsun) ama senin bu topige yazdigin bir onceki post en az birkac hafta once.... Dedigim gibi kimler takip ediyorsa onlarla alakali konular hakkinda konusulmasi normal...
.
hülyaaa yürü arkandayim ben de..... bu ne ya?? acayip yerlere gelmis konu :26::26::26:
yürüyorum da regentoş seni göremiyom
aaa ask olsun bedenen olmasam a ruhen yanindayim... ne diyem kuzum, tee dün de dedik tartisilcak bir sey degil diye, devam ediyorlar.. yani ufak bi benzetmeyle anlatmaya calistim olmadi.. abartilcak bir sey degil ama... gercekten degil.. biraz sert cikismalar oldu, yani bu da etki-tepki meselesi.. bi istek sunuldu ama beklenilmedik bi tepki geldi.. birbirine karsilik olarak da bir sürü sey yazildi.. yani isteklerin olmasi kötü mü?? ya da bunun acikca dile getirilmesi?? valla dedigim gibi her hangi biri sessiz sedasiz gidip acsaydi topigi bu kadar tepki toplanmazdi, ki o zaman da yanlis olurdu.. simdi burda olan seylerde yanlisa dogruya bakilmadan tartisma ortami olurstu.. bi taraftan dostlugumuz zarar görmesin dedik bi taraftan da zarar verebilcek her seyi söyledikben de düsüncemi dile getirdim, yeni topik e acilsa karsi durmam dedim, he sadece baslik degisse de uyarim dedim.. sanirim toplumun psikolojik yapisini yansitiyoruz biz de.. kücücük bir sey de karar veremedik ve tartistik.. saygi göstermek yerine kutuplastik.. elli kere söylendi.. bu ayrilma gruplasma olarak görülmesin edik, ama yine de siz -biz diyenler oldu simdi inkara gerek yok... hatta birine yazdim ben dün, siz biz mi olduk diye... kiziyorum ama elimden ne gelirki?? kocaman kocaman ANNE olacak kadinlariz... fazla söze gerek yok...
şaka takıldım sana kuzum.. bnce daha fazla konuşmaya gerek yok bu konuyu..ben daha fazla bişi yazmak yorum yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?