2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy kizlarrr cektigimiz cileleri hic soylemeyin yaa... gecen esim berbere gitmis yuzunde bi yeri mi ne agdayla almiss bana diyo nasil aciyoomus nasil dayaniyosun sen agdaya diye... burdada goruyoruz istee kadinlarin acilara ne kdr dayanikli oldugunu:) yanliz kendimizede nasil pay cikariyorum agda isinden :)))

buarada kizlarr hakikaten bu topik olayi cook uzadi yaaaa heytttt yakarimm uleyn burayii yeter :)))) kimse kusmesinn gitmesinn hepinizi cook seviyorummmmm

bende çıkıyorum kızlaaar gidip yemek yiyeyim bu arada işyerindekiler miniğimin adını çitlenbik koydular hadi kalk çitlenbik acıkmıştır diye yoğun bir talep var yemek yiyip gelicem

bende çıkıyorum kızlaaar gidip yemek yiyeyim bu arada işyerindekiler miniğimin adını çitlenbik koydular hadi kalk çitlenbik acıkmıştır diye yoğun bir talep var yemek yiyip gelicem

ayy ne kadar güzelll... benım tosunum ne zaman gelecekte banada oyle dıceklerde.. ohohohohooooooo yani.. hadi canım afiyet olsun...

tugcecım yaa bende bır gun ınadına benımkının bıryerıne yapıstırıcam agda bantını cok guluyor bana.. gostereyım dunya kac bucak

evet canım herşeylerii topluyolarr eğer ben toplarsam bişi kırılırsa sorumlusu ben oluyorum ama onlar sarınca kırılınca parasını ödüyolar.. o yüzden sadece şahsi eşyalarımı toplıcam

ayy merak etmemmii aaaaaaaa çatlarım çatlarımmmmmmmmmmmm

yapacak bişey yok şekerim kader diycez Erkeklere kalsaaaa her işin en ağırı onlarda hayatım tamam belki iş gücü olarak ağır işler yapabiliyorlar ama kadın kadar çaba yok maalesef

delü hatunlar erkekler ne derse desin dert bizde, cile bizde

hadi bayanlar ben ise kactim.. aksama görüsürüz.. fazla konusmayin heee

ayy süpermiş.. ne güzell.. sende uzat bacaklarını otur

ah yavrum benimmm..
tamam bitti artık zaten. konuşmayacağım artık. kimsede basmasın damarıma.nokta.

canım bana kızdın sen ama kendimi sana özel olarak affettireceğim. beni bir dinle sonra kız tamammı

Son düzenleme:
ortamin gerilmesine sebeplerden birisi oldugum icin hepinizden tek tek ozur dilerim... uzadigini belki uzattigimizi dusunuyorsunuz onun icin afedersiniz... ve son sozlerim!!!

elbetteki kimsenin ozgurlugunu,isteklerini kismak,engellemek gibi hakkimiz yok... sadece 1yila yakin beraber oldugumuz icin bukadar uzulmemiz normal karsilanmadi... biz ikinci bi topice destek verirken, bizim dusuncelerimize neden bukadar sert tepkiler verildi inanin anlayamadim.. kalpten soyluyorum... vallahi billahi derinden uzuldum...kirildim... insan sevdiklerine bukadar incinir deil mi?,

saniyorum onemi yok hislerimin.... olsun ,ben hic birinizi birbirinizden ayirmadan cok seviyorum... insallah yenilikler, sizlere yeni heycan,yeni umutlar getirir.. herkesin kalbindekini nasip eder mevlam....

ve saniiyorum birbirimize karsi gercekci olmak icin henuz hazir deilmisiz.... aslinda suan uzuntum yeni topic aciliyor olusuna deil, dedigim gibi eger buna ihtiyac duyulmus ve burdaki paylasimar yetersiz gormuslerse ne ala..... bi sekilde devam ederdik. ama dedigim gibi neden agir kelimelere magruz kaldik hala uzuluyorum!!!! ve yineliyorum.. birbirimize karsi gercekci olmak icin hazir deilmisiz..

hepiniz herzaman dualarimda olacaksiniz.... insallah amaca ulasmada hepinizin yardimcisi olsun Rabbim!!!

neler olmuş topicte. çok üzüldüm. bende pek sık giremiyorum yatmaktan. inşallah bu gerginlik biter bir an önce ve mutlu mesut günlerimize döneriz.

kizlarrr istenmeyen tuyler son verdim geldim cok rahatladim :) oh beee keske hic cikmasalae soguma kdr :) ben agda olurken bebegimde tekmeledi durdu sanirim hissetti acilarimi :)))

menbetacimm esinin bi tarafina agdayi yapistir vlla anlasn dunyanin kac bucak oldugunu :)))

tatlicadicimmm seni ozel olarak dinliycem cnmm:) kizdm ama gecti bnm kizginligim cok surmez :)

silacimmm sizin yaz anneleri topigi acmaniz bnce bu konudan cok farkli neden dersenn ztn artk burda cogumuz hamileyiz ve paylasimlarimiz oluuo bu knuda... ama hamile kalmaya calisan arkadaslarin yeni topik acma sebebi yine bizim topigin ilk acildiginda oldugu gibi ovulasyon testi ates olcme gibi paylasimlar yapmak icin... bunun icin ugrasan arkadaslarimizda 5 parmagi gecmiyo artk vee cogunluk istiyolar ... ne biliyim istee uzulmeyin nolur yaa asil onlar bizi ihmal ederse o zmn canlarna okuruzz bastada benn okurumm vlla :)

bende hep kuaforde ağda yaptırırım kendım hayatta alamaamm:18: hamişken daha zor oluyodur eminim

şu topk işine gelince; başlık 2011 de elele hamile kalıyoruz,e 2011 bıtıyor..hamıle kalan kaldı kalmayan nolcak?? ozaman başlık 2012 dıye degışsın,,bir çok topik var içeriği hep aynı fakat isim farklı bu da saçma ve çok karışık..herkes kafasına gore açmış bence..umudumuz 2012 var bebek isteyenler buraya var,2012de burda devam edıyoruz falann...ööle bişyler var aklıma gelmıyor çokkk var,,neden hepsi 1 başlık altında toplanmıyor,çok kalabalık bır site kımın ne yazdıgı bellı deeil..başkabır site var burası gıbı aşırı kalabalık deil ve harkes bırbırını tanıyor..bu konuyla alakalı 1-2 tpik var herkes oraya yazıyor karışıklıkta olmuyor..bı de 2000 geçtıyse sayfa kilitlenıyor orası arşivde duruyo başa alınıyo ve hiç birşey kaybolmuo..yanı yenı bır topik açılması dostlukların bıtecegı anlamına gelmez bence..2011 bıtıyosa elbettekı başka bı topik açılcak yada başlık değişcek...ya da burası kilitlencek..hamıle kalanlar ayrı kalamayanlar ayrı bır topikte devam edıcek..

yanii kızlr maşşalhh ben geçmişi okuyana kadar sayfa yne doldu

tatlıcadım sen aç yeni topik gelmek isteyen ztn gelir cnm bnm..ben şahsen söylüyorum kendi fikrimi yeni topk açılsa da bi orda bi burda olurum..yenii olmama rahmen hamile olan arkadaşlardan çok kendime yakın hissettğim var ama en başlardan baktım bugnde eskiden herkesn bat günü fln yazılıyomuş yeni gelenlerin bile...sonlara doğru olmmış..ya ne bilim yaaa.

tamam canım konuşalım. ben günah keçisi oldum ama bişey demiyorum artık. sanırım birazda fazla gerildim o yüzden dilimi tutumadım. ben kimseyi kırmak istemedim ama oldu sanırım... sen hangi lafıma kızdın balım? eğer burası hamilelere kalsın lafımaysa ben sadece daha kolay anlaşılsın diye dedim. öyle olsa buruda olmazdım dimi ama

kızlra ben kendimi tatmmıyla deli kabul ediyorum..bu aralar ne rüya görsem çıkıyo varmı böle bişe yaa..dün gece rüymada çay dolduruyodum o bardak öle bi patlıyoduki anlatamam..neyse sabah eşimle kalvaltı yapozz rüyyı anlltım otrduk çay doldurdum aynısı oldu yaa..eşim aptallaşmış gbi bana baktı halla etksisindeyimm

ay canım benimmmm bence sen çok kısa sürede güzel haberler vereceksin bak gör o zaman ben bi isim bulucam senin miniğine

Bu arada ağda konusunda koptum burda yaaa Sarp Apak ve Gürgen Öz'ün bi filmi vardı plajda diye orda kendilerine ağda yapıyorlardı o geldi aklıma yaa

Ya canım benim bu kızlar bizi bırakamazzzzzzzzzzzzz ek bi yerde daha konuşmak istediler sadece belki lafları yanlış anlaşıldı (tabi sizlerinde) ama sen üzme kendini hemşom benimmmmm kızını da strese sokma annesi Bak mesela Hülya da yazmış bizde başka sorunlar yaşayınca Hülyacım tüp bebekle ilgili bi topic açmıştı ordada yazdık ama burayı kimse bırakmadı şimdi kızlar da aynısı yapmak istiyor biz elbette yardımcı olabiliriz bildiğimiz kadarıyla ama el elden akıl akıldan üstündür belki yeni kişiler daha farklı bilgiler sunar onlarda bizler gibi amaçlarına ulaşır sonra hepimiz yine hamilelik süreçlerimizi anlatırız bidenem Kimseyi engellediğiniz ortamı gerdiğiniz falan yok sadece kelimeler yanlış anlaşıldı bence Mesela ben gittim kızlara hayırlı olsuna inşallah uğurlu gelir hepsi ilk aydan hamile kalırlar dualarım hepimiz için

ohhhhhhhh kurtuldun demek bir süre rahatsın ne güzel Yerim ben o prensesin tekmelerini annesinin acısına dayanamazmıymış oy oy

Şeydaaaaaaaaaaaaaa o zaman benim için bi istiareye yat gülüm Bakalım kızım mı olacak oğlum mu

tatlıcadimm benmm sen niye ben gelnce hiçç bişee demiyosunn..sen hiçç beni sevmedinn ben anlıyomm ztnn

tatlicadicim inan bak bekledigimiz sadece ilimli bi yaklasimdi.... hani polemik baslatici cumlelerle deilde, yapici bi sekilde ikna edici cumlelerle donulebilirdi... ben mesela screama cikisina cok asiri uzuldum.. bilmiyrum belki benide iceriyordu ama o an ben yoktum.

ben acik soyluyorum bahsettigin cumlene uzuldum ama tartisma havasina tasimadim bunu cunku biz dostuz belki anlatim hatasi ifade de yanlislik olmus olabilir die senden ilimli bi yaklasim bekledim... ve bunun ustune sabahki cikisinla inan yikildim....yani bir yila yakin burdayiz neleer neleer gecirdik sabahki cikisinla onlari bir cirpida atmis gibiydin... cok uzuldum.. screamaway yasananlari cok icine sindirdigi icin bukadar tepkili.. burayi ve bizleri cok onemsedigi icin baska hiic sebebi yok... yani sert bi cikisi hakektmedi... burda da cook emegi oldugunu hepimizbiliyoruz... keza sende bizim icin cok onemli isimlerden birisin..buralara gelmesine konusmalarin asiri uzgunum..

sana yemin ederimm her yer oldugu gibi duruyo evde kalkamadim o derece uzuldum...

annemi aradim sabah babami sormak icin. noldu kizim hayirdir moralin bozuk gibi,keyifsizsin dedi.... neyse anne sonra gorusuruz dedimm...

sen ajitasyon desende, demek ki ben cok asiri deger vermisim ki bukadar icerlemis,uzulmusum... screamicinde aynisi oldugunu dusunuyorum....

simdi ben ve scream sizleri cook onemsedigimiz icin ayriligi basta kabullenemedik ha burda herkes birbirini onemsiyor ama biz duygularimizi baska ifade etmisiz..olaylarin bu raddeye gelmesi yeni topic aciliyor olmasi deil biliyorsun...
ha sen iki taraf birbirine bagli olsun dedin hani nekadarada bagli olsa eskisi gibi olmaz die gecti belki oan aklimizdan... deneyelim.. diyorumya size cok daha faydali olacaksa madem okey dedim.. denemeye deger dedim.. ama uzuldugum yerlerden biriside bize anlayisla deilde polemik icerikli yaklasimdi... insallah tekrarlanmaz.. cunku diger postlarimdada hep soyledim kesinlikle boyle amacim yok.. sadece nacizane fikirmerimi soylemekten ibaret cabalarim..

hakkimizda hayirlisi olsun diyorum.. bunca paylasimdan sonra boyle dagilmayi kabullenemem... aciklayim ikinci topic dagitacak bizi demiyorum, yani bu tartisma havasindan bahsediyorum..

benim marttan hatirlatigim ilk arkadaslarim screamaway ve kuppe... bu sekilde onlarin karsilasmasini istemem.. ikiside birbirinden degerliler...

insallah hersey yoluna girer.. arkadasim tum hayat icin soyluyorum.. eger arkadasin olarak gorur ve yanlis anlamazsan beni, fevri davranmak isleri dahada cigirindan cikarir.. keskin sike kupune zarar deil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…