2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Ahh deryacim neguzel buralardasim yani takip ediyorsun ara sira sende.. İyisniz insallah guzel kizin ve sen.. Aramiz bir aydi zaten baslamistir kizin oturmaya falan buyuyorlar masalah disler falandi derken gecip godiyor zaman

Ahh deryacim neguzel buralardasim yani takip ediyorsun ara sira sende.. İyisniz insallah guzel kizin ve sen.. Aramiz bir aydi zaten baslamistir kizin oturmaya falan buyuyorlar masalah disler falandi derken gecip godiyor zaman

cnm benim aynen öyle zaman hızla geçiyor. kızım büyüyor teyzesi. alt dişleri çıktı, üst dişlerin sıkıntısı var. senin paşa da büyümüştür. seni paşalarını öpüyrm cnm.

Merhabalaaaaarr... Zorda olsa şöyle bi bakayım derken topigin yine aktif olduğunu gördüm cok sevindim.. Nasılsınız kızlar.. Sıla, neşelikız, nartanesi.. Azra hamileymis cok sevindim. REGEN nerelerde onu merak ettim.. Sıla oğluşun kocaman olmuş maşallah. Benim küçük kızımda 5 martta 1 yaşını doldurdu. Defne 3.5 yaşına geldi.. Yuvarlanıp gidiyoruz ışte...

cnm benim aynen öyle zaman hızla geçiyor. kızım büyüyor teyzesi. alt dişleri çıktı, üst dişlerin sıkıntısı var. senin paşa da büyümüştür. seni paşalarını öpüyrm cnm.
masallah senin guzel kizin yasina yaklasti nerdeyse bizim ufaklikta 2 ay sonra yasina girecek insallah.. aramiz bir aydi die ehatirliyorum.. deryacim aslinda biz face de kapali grup da hala gorusup yazisiyoruz gelmek istersen oraya ekleselim canim... bende opuyoru sizi cok..

aahh canim yaaa yine de bi bakinmissin buraya ne iyi yapmissin masallah senin guzelliklere koaman olmuslar ufaklik yasina girdi tabi bizimki de temmuzda insallah... ee nasillar anlasiyorlar mi guzel kizlarin... bizde simdilik hersey yolunda ama ufaklip ayaklanip basladiginda abisinin pesinde kosmaya neler olur bilemem !!!

oooo azramiz dogurdu bile sukur dunya tatlisi oglu oldu...aslinda daha guzel haberlerimde var soylemek bana duser mi bilmem ama iki kizimiz ikinci bebislerine hamile... birincisi cicek..6 aylik ve bir erkek bebek bekliyor insallah.. biliyorsunuz bir kizi olmustu... digeri ise breshka... onun hamileligi ise henuz yeni.... ikisininki de kaza kursunu.. durumlar boyle kizlaarrr.....

beni hatırlarmısınız bilmiyorum ama arada bakıyorum bende. arada dediğimm bayağı olmuş bakmayalı... bende hepinizi özledim. sıla nın da dediği gibi ne de olsa ilk topik burasıydı. aklıma geldikçe bakıyorum.

benimde bir kızım oldu. 15 aylık şuan onunla uğraşıyorum. bi yandanda çalışıyorum.

böyle devam ediyor hayat...

slmm arkadaşlar beni hatırlayanınız varmı çok uzuuun zaman oldu kk girer girmez buraya geldim ama herkes gitmiş ıssız kalmış buralar herkesler nerde acaba nerde o eski günler o yaşadıklarımız geldi geçti gerçi bende hiçbişey değişmedi hala bebeğimin geleceği günü bekliyoruz tedavim bitti histeroskopi oldum şuan gebelik bekliyorum inşllh allah isteyen herkese nasip eder hamileliği

Çok uzun zaman oldu girmeyeli zaten kinsecikler kalmamis evet kizlar benim bir oğlum oldu kizim on aylikken hamile kalmisim 3.5 aylikken öğrendim ikinci mucizem su an 5. Ayi bitirecek kizim da 2 yasini ilk başlarda çok zor oldu ama artik alistim Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Leplebi inş canim Rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsin hayirli saglikli bir evlat

leplebicigim güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz.. benim de dünya tatlısı bir kızım var ellerinden öper teyzesi yakında 2 yaşını bitirecek.

bu gün , senelerdir beklediğim ilk kalp atışlarını duydum allah herkese nasip etsin inşallah:)

Son düzenleme:
Dr cemil beyde tedavi oldunuz mu? Pozitif oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…