- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.321
Ah canım benim sen niye bu kadar üzüldün yaa aynı regenlerin diyet topici açması gibi bişey olcak emin ol bende okuyunca bi tuhaf olmuştum ya burayı da aksatırlarsa diye ama basarım valla onların topicini
Onlarda kendi açısından haklı canım benim topice gelenler hep hamile aslında dediğin gibi kimse gelip yazmazsa ne konuşulacak ama onlarında amacı bu zaten yeni topicte yeni insanlarda gelirse hamile kalma konusunda daha çok şeyler konuşulabilir diye düşünüyorlar .Senin alındığın konuları da anlıyorum ama yapacak bişey yok burdaki paylaşımlarımızın da amacı belliydi eğer artık faydalı olamıyorsa tabiki başka yollar bakacaklar sonuçta burayı tamamen bırakalım artık bizim işimiz kalmadı demiyorlar hem gidemezler zaten meraklıdır benim arkadaşlarımm bizden çok onlar takip edecek yeğenlerinin durumlarını biliyorum ben
benim kırmızılar geliyor galiba çokaz bişiy geldi
işte bu kadarr..
hayırlısı guzelımmm.. üzülme.. yenı bır ay baslıyor demektır.. bu ay daha verımlı gecer ıns... tam gunu muydu yoksa gecıkmelı mı geldı??
bershkacimm insallah istedigin gibi bi dr bulursun cnm bnmm... buarada agda konusundada vlla son aylarda malesef mecbur kaliyosunn... bnde kendim makinayla agdayla yada eldiven yontemiyle aliyodmm ama en son yapisimda beceremedmm hic bi sekilde... dusn en son care jilet yapiyim dedim onu bile yapamadim :) artk son 1,5 ayim kaldi ondada agdaciya gidicemm:)
menbetacimm misafrlerin seni ekmis hee en sinir oldugum seyy yaaa
regencimmm agda sizin orda cook pahaliymis yaaa... ablamda anlatiyodu kas aldirmaya gidiyrm bi ton psra öduyorum swdece cikanlari aliyolar kasin ustundeki tuyleri bile almiyolarmiss... trdeki kuaforler hizmet anlaminda supermiss yaa
bidakka bidakka neden ust degılde alt komsun soyle bakımama yanı tasınacagın ev 11. ve son kat olacagı ıcın 10. kat mantıklı ne fesatım dımı cok sevıyorum bu huyumu...
sila ve yarene katiliyorum... Ikiye bolunme bu... Kuppecim, face muhabbeti hakkinda yazdiklarima cevap vermissin ama diger yazdiklarima cevap vermemissin.. Sen gelip kendi umutlarindan, beklentinden, belirtilerinden bahsetmezsen kim bahsedecek? Hulyacimda hamile kaldiktan sonra evet daha cok hamile konulari konusulur oldu... Sonucta hulyacim bu topigi en cok takip edenlerden biri... Kimler takip ediyorsa, onunla ilgili konularin konusulmasi kadar normal birsey yok... Kuppecim yanlis anlama, ve burdaki ilk arkadaslarimdan sayilirsin (bunu sen de biliyorsun) ama senin bu topige yazdigin bir onceki post en az birkac hafta once.... Dedigim gibi kimler takip ediyorsa onlarla alakali konular hakkinda konusulmasi normal...
Silacimin dedigi gibi, bu konuda yapacak birsey yok... Zaten coktan karar verilmis, burda sadece destek alinmak icin soylenmis gibi geliyor bana...
Ya kizlar bu arada denildigi gibi su son zamanlarda hamilelik konulari artti... Su an aralik ayindayiz, ben haziran gibi hamile kaldigimdan bu yana kadar hep belirtiler uzerine konusuluyordu, ve hamile kalmaya calisan arkadaslara destek oluyorduk...
Ben haziranda hamile kaldiktan sonra, sizin konulariniz beni cok da sarmiyor, ben baska topik acayim diyip gidip hamileleri orda toplamaya calissam ne dusunurdunuz? Lutfen tek tarafli bakmayin olaya...
Neyse, ben sadece kendi dusuncelerimi dile getirdim... Eskiyi tamamen okumus degilim...
valla çok üzüldüm ne yalan söylıyımşunları bıle gozyaşları içinde yazıyorum.dün gelmesı lazımdı
kimseye laf yetiştirmeyeceğim artık. ben bir grup insanın taleplerine şuan itibariyle cevap verdim. isteyen gelir isteyen gelmez. insanlara zorla bişey yaptıramam. ajitasyon hiç yapmam...! yeter bu ayrılıyoruz mevzusu.kimsenin koptuğu yok. buyrun işte burdayım... daha neki yani...
tatlicadicim cok kirici buldum yazdiklarini...?? Ben de kendi fikirlerimi acikliyorum eger bana yazilmissa bu yazi... Olumlu gorusler aldigin gibi, olumsuz gorusler de alabilirsin... Ajitasyon kimsenin yaptigini sanmiyorum... Bu kadar tepki niye?
Neyse kizlar cok uzuldum bu yazidan sonra...
Iyi gunler....
üzülme tatlım yaa.. gercekten bak bende 3 senedır ugrasıyorum neredeyse.. bır kac kez agladım o kadar.. artık uzulemıyorum bıle alıstım bu kırmızı suprizlere..
senın durumun nedır anlatsana bı? kac yasındasın kac senedır ugrasıyorsun hıc hamıle kaldın mı bılındık bır sorununuz var mı?? ay ben meraklıyımdır canımda.. daha once de sorduysam kusura bakma hatırlayamadım tatlımm..
canımm Allah tan çok sekisin de hem kendin soruyosun hem kendin cevaplıyosun ne güzel beni yormuyosun
canım bu kadar keskin konuşmasan daha ii olurdu bnce.. arkadaşlar mevzuyu sindirmeye çalışıyo neticede üzülmeleri de normal alışkanlıklarından vazgeçmek zordur insan için..
yok sormadın galıba..25 yaşındayım kızım var 3.5 yaşında o evlendım ve oldubu da oye olcak sandım onda hıç beklememıştık,,bı sorunumuz yok bıldıgım kadarıyla..daha ilk ay yenı bıraktık korunmayı bu kadar üzülecegımı bende dusunmuyodum aslında ya bırden gözyaşlarıma engel olamadım işte afedersın tuvaletımı yaparken pembe rengınde bıraz geldı,şuanda daha gelmedı iice..allah sanada tez zamanda bı evlat nasıp etsın inşallahh..
bershkacimm insallah istedigin gibi bi dr bulursun cnm bnmm... buarada agda konusundada vlla son aylarda malesef mecbur kaliyosunn... bnde kendim makinayla agdayla yada eldiven yontemiyle aliyodmm ama en son yapisimda beceremedmm hic bi sekilde... dusn en son care jilet yapiyim dedim onu bile yapamadim :) artk son 1,5 ayim kaldi ondada agdaciya gidicemm:)
menbetacimm misafrlerin seni ekmis hee en sinir oldugum seyy yaaa
regencimmm agda sizin orda cook pahaliymis yaaa... ablamda anlatiyodu kas aldirmaya gidiyrm bi ton psra öduyorum swdece cikanlari aliyolar kasin ustundeki tuyleri bile almiyolarmiss... trdeki kuaforler hizmet anlaminda supermiss yaa
kimseye laf yetiştirmeyeceğim artık. ben bir grup insanın taleplerine şuan itibariyle cevap verdim. isteyen gelir isteyen gelmez. insanlara zorla bişey yaptıramam. ajitasyon hiç yapmam...! yeter bu ayrılıyoruz mevzusu.kimsenin koptuğu yok. buyrun işte burdayım... daha neki yani...
Allah ıyılıgını versın emiyanı cocugun var masallah.. Allah uzun omurler versın.. 2. ıcın ugrasıyorsunn.. ve de ılk ayın.. regl oldum dıye aglıyorsun.. Allah ım.. bende hıc olmuyor bıktı usandı sandım.. dur güzelimm dur.. eger kı devamı gelırde regl olursan yenı bır ay baslıcak senın ıcın.. uzulmeye aglamaya gerek yok bıtanemm.. cok sukur 1 kızın var yakındada kardesı gelır merak etme.. sıkma canını
evet canım sımdı yanlıs anlasılmayım dıye acıklamada yaptımmeeeeeeeeeeeee sen ne yaptınn az kaldııı tasınmana.. 5 gun sonra yenı evınde olucann.. ilk gece ne ruya gorcen acep benı gor tamam mı ??
keskin konuşurum... onca şey söyledim gidip içinden cımbızla laf çekerse bende keskin olurum. ben 2 topic linkini bir tutulımda yazdım o niye görünmüyorr??
ya niye gerildin bu kadar cadim benim??? valla elime pankarti alip eyleme baslicam heeeo derece oldu resmen...
hayir da kizlar bu topik konusu niye bu kadar abartildi??? düsünceler acikca söylendigi icin mi?? biri, mesela ben cikip da söylemeden benzer bi topik acsaydim kizlar sessizce geleselerdi daha mi ''cesurca'' olurdu??? bakin küser giderim heee
seviyorum seni ya delü kızben hiçbişi yapmıyomm canım kocacım toplamalı verdi nakliyeye ben sadece şahsi eşyalarımızı topladım o kadar.. p.tesi yeni evimde ilk uykum olcak inşallah... bu arada başvuruları yaptıkk en geç haftaya perşembe açılcak netim
tatlıcadım ii hoş güzel ama yinede böyle olmasydı iyiydi.. yani bunca uğraş güzeellikle olmasıydı ama sona gelindiğinde ipler koptu resmen.. insanların alışkanlıklarından vazgeçmesi zordur canım benim.. arkadaşlar da çok alışmış bu arkadaşlığı bozulcak diye korktuklarından bu tepkileri.. böyle olmamasını dilerdim
offffff offf ne çekiyorsa kadınlar çekiyor işte yavrum yapcak bişey yokayy canim yaa... iste baskasi yapinca hizli hizli bitiriyorya, aciyacak derdi olmadigindan.. o zaman daha iyi oluyor.. tabi baskasina yaptirmak istememek de dogal bir sey.. insan kendi yaprken öffffffff.... aman ya.. cumaya ayni dert bekliyor beni zaten..
diyorum ya bende bu kadar üzülecegımı hiç düşünmemiştim çünkü korunmayı bırakırkende kasımda korunmayı bırakcam ne zaman olursa artık dıyodum,çok da takmıyodum yanı ama megerse cok fena heveslenmişim demek neyse yapcak bışey yok artık rabbım hayırlısını versın.
seviyorum seni ya delü kızben hiçbişi yapmıyomm canım kocacım toplamalı verdi nakliyeye ben sadece şahsi eşyalarımızı topladım o kadar.. p.tesi yeni evimde ilk uykum olcak inşallah... bu arada başvuruları yaptıkk en geç haftaya perşembe açılcak netim
tatlıcadım ii hoş güzel ama yinede böyle olmasydı iyiydi.. yani bunca uğraş güzeellikle olmasıydı ama sona gelindiğinde ipler koptu resmen.. insanların alışkanlıklarından vazgeçmesi zordur canım benim.. arkadaşlar da çok alışmış bu arkadaşlığı bozulcak diye korktuklarından bu tepkileri.. böyle olmamasını dilerdim
ya canım üzülme yaavalla çok üzüldüm ne yalan söylıyımşunları bıle gozyaşları içinde yazıyorum.dün gelmesı lazımdı
zaten dürüstlük başa bela...!
olmasın diye çabaladım ama en sinir olduğum şeyle karşılaştım. onca şey yazdım,bak hala burdayım ama sanki boşa oylamaya koydum boşa konuştum. keşke hiç sormadan kuppe dediğinde yapsaydım.
offffff offf ne çekiyorsa kadınlar çekiyor işte yavrum yapcak bişey yok
İnşallah canım yaa bakalım p.tesi alıcam randevuyu bir de devleti deneyim bakalım.
Sen artık mecbursun canım yapacak bişey yok Allah korusun jilet falan da deneme ben çok korkarım görmezsin etmezsin bi tarafını kesersin sonra boşver doğuma kadar 2 kere gidersin heralde :26:
ya kuzum gerilme yaa... biliyorsun senin ruh halin beni cok etkiliyor :26: dün aksam aglayacaktim sen gelince hesaplasiriz eyince.. unuttum sanma
valla yaa... dogum bizde, adet bizde, kilan tüyden islerin hepsi biz de... erkeklere noluyki sanki??? he cevap vereyim, sünet oluyorlar.. bi kere uclari gidiyorya, ömür boyu söylüyorlarhele su devirde agrisiz acisiz yapiliyor her sey... ya biz?? aaaah anam ahhh... doktorlar bile, dogumda aci cekmemizi tavsiye ediyor
yapacak bişey yok şekerim kader diycezvalla yaa... dogum bizde, adet bizde, kilan tüyden islerin hepsi biz de... erkeklere noluyki sanki??? he cevap vereyim, sünet oluyorlar.. bi kere uclari gidiyorya, ömür boyu söylüyorlarhele su devirde agrisiz acisiz yapiliyor her sey... ya biz?? aaaah anam ahhh... doktorlar bile, dogumda aci cekmemizi tavsiye ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?