şeyda canım nereyi atladım. dönüp cvp yazarım üzülmeeee. ayrıca seni seviyorum
ama önce sılama cvp vereceğim...
sılacım ben konuyu açtım ama istek kuppeden geldi. mantıklıydı tuttum size yazdım. ama canım ne seni nede başka birini karşıma almak değil benim niyetim. ama ilk tepkiyi senden aldım ben scream dan değil senden! çünkü sen tepkinin benden başka herkeze cevap vererek koydun. ben bilinçli algıladım bunu. üstüne birde ben sanki onca şeyi boşa yazmışımda sadece burası hamilelerin orası bebek yapmaya çalışanların lafım cımbızla çekildi. zira sadece talihsiz bir yorumdu.bunun üzerine evet
sert yorumum olmuş ama tamamen scream bana sert yazdığı içindi. ben onun lafına alındım sert tepki verdim. extrada gergindim. öyle birşey çıktı ortaya.
ben size değer vermesem,kopma çabasında olsam hiç oralı olmadan açardıp,sonra gelip ben yeni topic açtım.siz artık hamilesiniz,hamile olmayanlar oraya gelsin derdim. keser atardım. yaptımmı hayır... yapmış gibi karşılandımmı evet... şimdi keşke yapsaymışım diyorum en azından tepkiyi haktmiş olurdum.
ben sizleri takip etmeden duramamki. gözümün önünde oldu herşey.
ama dön bir bak,liste en son ne zaman paylaşıldı? listeye girme talebim ne oldu,kayıpmı oldu? yada ne oldu eski bat bekleyişlerimiz? kimse kusurubakmasın ama ben boş sayfalara bakmaktan hoşlanmıyorum. hele birde yarın kan testi yapacakken. ben yeni insanlarda tanımak onlarla beklemekte istiyorum.