• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

offfffffffff canım sıkkın............:27::27::27::27:
;Senin neyin var fıstığım ne oldu :26:

bakarım canım benmm :Dkıyamm ben size ben izmitte otyomm..

hülyann cnı sıklıyo anlaşılan kıymam ben size bebişlerinizede

sana ne oldu menbeta
hmmm bana uzaksın tüh yoksa gelirdim bi kahveni içmeye :1:

:33::33::33::33: al işte al al al al :33::33::33:

sen utanmıyo musunnn mercimeğin yanında annesinin saçından süremeye heee :63:

SIKILDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmmmmm:31::31::32: :52::52::51::51::50::50::36::36::37::37::14::14::10::10::50::50:

böyleyim işte taaaam mııııııı :5:
bak yaaaaaaa yeğenime resmen kötü örnek oluyor :20: Mercimeğim teyzecim sen bakma çatlak annene saçından sürükleyecektim ama seni düşündüğüm için bişeycikler yapmıyorum :9::9::9::9:

Niye canın sıkılıyo bakalım :44:

;Senin neyin var fıstığım ne oldu :26:

hmmm bana uzaksın tüh yoksa gelirdim bi kahveni içmeye :1:

bak yaaaaaaa yeğenime resmen kötü örnek oluyor :20: Mercimeğim teyzecim sen bakma çatlak annene saçından sürükleyecektim ama seni düşündüğüm için bişeycikler yapmıyorum :9::9::9::9:

Niye canın sıkılıyo bakalım :44:

sen çatla mercimeği ben kandırdım bile :1::1::1::1: diyo kiii o breshka teyzeme söleee onun kızıını kaçırırım haaaa diyoo :1::1::1:

ay merkür geriye gidiyo da ondan :9::9::9::9:

evet gıdemedımmm.. ama gidicem simdi...

breskacım bana dedin sanırsamm.. gel kız beklerımm.. yapiiim soyle bol köpüklü kahve, höbürtede höbürtede içelim..

evet gıdemedımmm.. ama gidicem simdi...

breskacım bana dedin sanırsamm.. gel kız beklerımm.. yapiiim soyle bol köpüklü kahve, höbürtede höbürtede içelim..

sana dememişti amaaaaaaaaaaaaaaaaaa nyseeeeeeee snde yap bizim yerimize iç :1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9:

merkürr ???anlamdım ben yaa

menbeta cnm benm içni daraltma

breshka cnm ne güzel olrdu yakın olsak yaprdım en köpüklüsünden içerdkk innkii...

merkür geriye gidiyomuş bu aralar o yüzden insanlarda bi gerginlik bi sıkıntı stres falan varmışş ondan canım.. bnde merkürden etkilendim herhal diyom :1:

guzelim bana inanir misin bilmem ama kesinlikle ben tepkimi ortaya yazdim! ve asla senin dusungun mantikla deil... buna inanir misin inanmaz misin bilmiyorum ama hakikat bu!!! yemin de ederim istersen...

pekela tatlicadacim..olanlar oldu atik maalesef nahos bi durum yasandi... insallah dedigim gibi tekrarlanmaz... ben tutup kendimi savunmucam artik.. ya da topic acilsin,acilmasin muhabbetini... hayrlisi insallah beklentilerini bulabilmeni/zi dilerim....

guzel haberleele donersin umarim yarin!!!

inşallah sılacım.

konu hakkında konuşmuyorum artık. benim için konu kapandı. kimse cvp beklemesin yazmasında..

Son düzenleme:
sana dememişti amaaaaaaaaaaaaaaaaaa nyseeeeeeee snde yap bizim yerimize iç :1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9:

merkür geriye gidiyomuş bu aralar o yüzden insanlarda bi gerginlik bi sıkıntı stres falan varmışş ondan canım.. bnde merkürden etkilendim herhal diyom :1:

analdımm cnm benm aman sakn ol sonra ekmek yüzünden ağlarsınn he :1::1:

kızlar ben çıkom eşim gelr birazdan pilav yapcam akşamada görmcem gelomuşş neyse görüşürkk sonra az kaynatın geçmşi okumak zor oloo

şeyda canım nereyi atladım. dönüp cvp yazarım üzülmeeee. ayrıca seni seviyorum:29:

ama önce sılama cvp vereceğim...

sılacım ben konuyu açtım ama istek kuppeden geldi. mantıklıydı tuttum size yazdım. ama canım ne seni nede başka birini karşıma almak değil benim niyetim. ama ilk tepkiyi senden aldım ben scream dan değil senden! çünkü sen tepkinin benden başka herkeze cevap vererek koydun. ben bilinçli algıladım bunu. üstüne birde ben sanki onca şeyi boşa yazmışımda sadece burası hamilelerin orası bebek yapmaya çalışanların lafım cımbızla çekildi. zira sadece talihsiz bir yorumdu.bunun üzerine evet sert yorumum olmuş ama tamamen scream bana sert yazdığı içindi. ben onun lafına alındım sert tepki verdim. extrada gergindim. öyle birşey çıktı ortaya.
ben size değer vermesem,kopma çabasında olsam hiç oralı olmadan açardıp,sonra gelip ben yeni topic açtım.siz artık hamilesiniz,hamile olmayanlar oraya gelsin derdim. keser atardım. yaptımmı hayır... yapmış gibi karşılandımmı evet... şimdi keşke yapsaymışım diyorum en azından tepkiyi haktmiş olurdum.
ben sizleri takip etmeden duramamki. gözümün önünde oldu herşey. ama dön bir bak,liste en son ne zaman paylaşıldı? listeye girme talebim ne oldu,kayıpmı oldu? yada ne oldu eski bat bekleyişlerimiz? kimse kusurubakmasın ama ben boş sayfalara bakmaktan hoşlanmıyorum. hele birde yarın kan testi yapacakken. ben yeni insanlarda tanımak onlarla beklemekte istiyorum.

Sakami butun bu laflarin tatlicadi?
Ben burda tartismaya girmemeye calistim... Sen neden hala beni suclayan ifadelerle devam ediyorsun?????

Bu sekilde beni germeye hakkin var mi tatlicadicim???

Sert yazdigin post benim sana sert yazmamdan dolayiymis? Allah askina bu aciklamayi yapmadan git bir bak, ben sana birsey yazmamistim ki... Kuppenin ismi geciyor yazdiklarimda... Senin adin gecmiyor, ve senin postundan alinti bile yoktu ilk yazimda.. Ikinci yazimda senin yazindan alinti vardi ve altina sadece 'cok uzuldum' yazmistim.. 'cok uzuldum' ifadesi mi sert geldi sana...??? Neden dayanagi olmayan seyler soyleyip beni uzuyorsun?????

Liste artik paylasilmiyormus, listeye seni eklememismiyim??? Ben sen ara verdiginde bile defalarca aramiza katil demistim seninle irtibatimiz kaybolmasin diye.. Bu sozleri mi hakkettim simdi?????? Kaldiki ben listeyi tapulamadim... Listeyi yapmaya devam etmek isteyen varsa devam etsin dedim her defasinda... Hulyacim, tugcecim bile ben yetisemedigim zamanlarda kendisi listeyi alip gonderiyordu topige bos birakmamak icin... Eger listenin uzun sure gonderilmemesinden rahatsiz olmussan senden de ayni davranisi beklerdim bu sekilde suclayici konusmak yerine...

Topik kurmayin filan da demedim, sonucta yapmak istediginden kimse seni engelleyemez, ben sadece ikiye bolunuruz diye uzuntumu dile getirdim... Geldim topik kurcam dedim diye suclu oldum diyorsun.. Bu dusunceni soylerken herkesin sevinmesini mi bekliyordun??? Bazilarinin farkli fikirde olabilecegini hic dusunmedin mi? Ve farkli fikirdeki olanlara sert tepkiler vermek yerine daha ilimli yaklasman bence daha iyi olmazmiydi??. Zaten artik topik acilmasini degil, birbirimize ne kadar kirici oldugumuzu konusuyoruz...

Benim hicbir postumun kirici olduguna inanmiyorum, ozellikle tekrar tekrar okuyup duzeltip yolluyorum, beraber gecirdigimiz bir senenin hatrina... Ben burda cok caba sarfettim... ve ben hicbir sekilde sert konusmamisken, bu kadar suclamayi haketmedim...

Cok uzuldum........

Cok daraldim kizlar... Nefes zor aliyorum... Ben bir sure gelmesem iyi olacak galiba...

Herkese iyi aksamlar....

offfffffffffffffff işte böyle şeyleere gerek yok canım... bak tamam onlar topik açtı yazışıolar biz burdayız arada onlar arada biz gideriz böyle geçer gider ama rica ediyorum artık uzamasın ve giden olmasın gerçektenn ben elime maşayı alırım haaaaaaaaaa :19::19::19:

offfffffffffffffff işte böyle şeyleere gerek yok canım... bak tamam onlar topik açtı yazışıolar biz burdayız arada onlar arada biz gideriz böyle geçer gider ama rica ediyorum artık uzamasın ve giden olmasın gerçektenn ben elime maşayı alırım haaaaaaaaaa :19::19::19:

hülyaaa yürü arkandayim ben de..... bu ne ya?? acayip yerlere gelmis konu :26::26::26:

sila ve yarene katiliyorum... Ikiye bolunme bu... Kuppecim, face muhabbeti hakkinda yazdiklarima cevap vermissin ama diger yazdiklarima cevap vermemissin.. Sen gelip kendi umutlarindan, beklentinden, belirtilerinden bahsetmezsen kim bahsedecek? Hulyacimda hamile kaldiktan sonra evet daha cok hamile konulari konusulur oldu... Sonucta hulyacim bu topigi en cok takip edenlerden biri... Kimler takip ediyorsa, onunla ilgili konularin konusulmasi kadar normal birsey yok... Kuppecim yanlis anlama, ve burdaki ilk arkadaslarimdan sayilirsin (bunu sen de biliyorsun) ama senin bu topige yazdigin bir onceki post en az birkac hafta once.... Dedigim gibi kimler takip ediyorsa onlarla alakali konular hakkinda konusulmasi normal...
.

scremawaycim ben senin demek istediklerini anladım, yanlış anlama demişsin ama ben gayet doğru anlıyorum şahsen, o cümle başka nasıl anlaşılabilir onu da bilemedim..demek benim en son yazdığım post bir hafta önce..ee işte bizim anlatmaya çalıştığımız da bu zaten..bizimle alakalı pek bir şey konuşulmadığından yazacak laf sözde bulamıyoruz..ya ben anlamış değilim neyin kavgasındayız..ikiye bölünmek de neyin nesi, nası yani tek partili sistemden çok partili sisteme mi geçtik..hayat mamat meselesi midir ki bu olay..yani bu konu bu kadar büyütülecek bir konuymuydu..bu kadar tartışılacak bir konuymuydu ya..biz niye hamilelik konuşuluyor mu diyoruz.. ilk önce demek istediğimizi bi anlamaya çalışsan..hülyacığımın (onu örnek verdiğin için yazıyorum) ve diğer hamilelerin hamilelikten konuşmalarının gayet doğal olduğunu ama artık hamile kalmak isteyenlerin sayısının azalması nedeniyle çok fazla paylaşım yapamadığımızı sorunumuzun bu olduğunu söylüyoruz ki hülyacım da zaten bunun doğru olduğundan bahsediyo kaç seferdir..sağolsun destekliyo..yine söylüyorum biz hamilelik konuşulmasın demiyoruz, hatta yeni topikte yeni insanlarla yine birlikte olabiliriz diyoruz..kimse gelmiyor artık bu topiğe yardımcı olabileceğimiz kimse kalmadı, üç dört kişi gelmiştir yeni.. listeye bi bak istersen kaç kişi kalmış..kalmak isteyen kalsın, kalmak istemeyen gelsin yani..sormak mı suç oldu ben onu da anlayamadım..biz bunu haber vermeden de yapabilirdik..değer vermeseydik emin olun ki bunu yapmış olurduk zaten..bu kadar tartışmaya lafa söze de gerek kalmazdı..
bir de, face konusuna cevap verdiğimi ve diğer şeylere cevap vermediğimi yazmışsın..kusura bakma ama nerdeyse bir sayfa şey yazdım, gayet özenerek dikkatli cümleler kurmaya çalıştım, en azından şimdi yazdıklarımı yazmadım kırılma diye ve senin yazdıklarına cevaptı hepsi..eksik bir şey kaldığını düşünmüyorum varsa söyle onları da cevaplayım..
tamam bu topiği sen kurmuş olabilirsin ama bizim de bu topicte çok faydamız oldu, bunu da kimse inkar edemez..biz seninle bu topicten önceki topicte de birlikteydik, o zamanda o topiğin sahibi ilk sayfayı yönettiğinden ve ilgilenemediğinden başka bi topiğe geçme fikrini sunmuştun, kimseden de gık çıkmamıştı..çok iyi hatırlıyorum..madem ki o kadar önemli değildi ilk sayfa sen devam ettirseydin ordaki listeyi, neden yeni topic açtın ki o zaman..
ayrıca sen hani bana yukarıda, yoksun haliyle olanlar hakkında konuşuluyor diyorsun ya..ee peki sen günlerce uğramadın zamanında, ne bir bilgi verdin, ne de topiği takip ettin..sende yoktun..sadece bi post yazdın o sıra ne geldin ne gittin günlerce..biz de mi aynı senin düşündüğün gibi düşünseydik..halbuki biz seni merak etmekle meşguldük, dua ediyorduk o zamanlar senin yokluğunda..ki o zamanlar senin yaşadığın olayın bin kat daha kötüsünü, sonrasında yaşamış biriyim ben..uzun süre gelememem gayet normal ki olayın ertesi günü sizinle bu acımı paylaştım..
neyse ya çok fazla söze gerek yok, boşa konuştuğumu da biliyorum..incelik yapalım fikir alalım dedik ama olayy taa nerelere taşınmış..susuyordummmm..artık susmuyorum, kırıcı olunduğunu düşündüğüm için artık bende aynı tarzda konuşuyorum..iyi niyet bu kadar yanlış anlaşılmamalıydıı..ben bir daha buraya girmem haberiniz olsun..çokta umursancağını sanmıyorum zaten bu konuşmalardan sonra, ne de olsa en son bir hafta önce yazmışım..burda olsam ne olmasam ne..geçmiş ne de olsa mazi olmuş..buralarda sabahlayışlarım, hepsi hikaye olmuş..herkese emeklerinden dolayı saygım sonsuz..çünkü herkesin emeğinin ve özverisinin farkındayım..bana faydası dokunan herkese teşekkür ediyorum..Allah herkesin kalbine göre versin temennisi ile eyvallah diyorumm..

kuppecimmm , tatlıcadımm , sılacım , ve screawaycımm bu yaşadıkalrımıza bi anlam veremiyorum gerçekten.. yani basit bi yeni topik açma mevzusu neden bu kadar uzadı ve gitmemesi gereken yerlere gitti birbirinizi kırdınız.. şu anda ben ne kadar üzüldüğümü anlatacak kelime bulamıyorum.. bu muydu bizim dostluğumuz arkadaşlığımız.. buralara mı gelcekti ... çok yazık..yani kızlar topik açmakta özgür ki bncede açmalılar destekliyorum ben kopulcağını falan düşünmüyorum da.. öbür taraftan tamam sizde çok sevdiğinizden falan bu kadar dile getirdiniz ama bizde seviyoruz.. ve zaten sevdiğimiz için gidin diyoruz.. çünkü çok haklılar bnde aynı şeyi düşünürdüm onların yerinde olsam.. ama sonrasındaki kırıcı laflar gerçekten olmamalıydı bnce orda yanlış anlaşılmalar oldu diye düşünüyorum kasten birbirinizi kıracağınızı zannetmiyorum..bence bu mevzu aynı face muhabbetine döndü o zamanda aynı şey yaşandı face açılırsa burası ihmal olunur dendi falan ama öyle bişi olmadı.. zaten genel olarak bi eksiklik muhabbet azlığı falan mevcut ama bu ne face yüzünden ne de yeni topik yüzünden uzun zamandır böyle bişi var.. yani zaten böyle sıkıntılar yaşarken üstüne bunun olması hiç yakışmadı size hiç olmadı olmamalıydı.. ben biraz oluruna bırakmanızı zamanla düzeleceğinii düşünüyorum.. tek ricam artık kırıcı sözler sarfetmeyin lütfen canlarım benimm ...

yürüyorum da regentoş seni göremiyom :1:

aaa ask olsun bedenen olmasam a ruhen yanindayim... ne diyem kuzum, tee dün de dedik tartisilcak bir sey degil diye, devam ediyorlar.. yani ufak bi benzetmeyle anlatmaya calistim olmadi.. abartilcak bir sey degil ama... gercekten degil.. biraz sert cikismalar oldu, yani bu da etki-tepki meselesi.. bi istek sunuldu ama beklenilmedik bi tepki geldi.. birbirine karsilik olarak da bir sürü sey yazildi.. yani isteklerin olmasi kötü mü?? ya da bunun acikca dile getirilmesi?? valla dedigim gibi her hangi biri sessiz sedasiz gidip acsaydi topigi bu kadar tepki toplanmazdi, ki o zaman da yanlis olurdu.. simdi burda olan seylerde yanlisa dogruya bakilmadan tartisma ortami olurstu.. bi taraftan dostlugumuz zarar görmesin dedik bi taraftan da zarar verebilcek her seyi söyledik :50::50::50: ben de düsüncemi dile getirdim, yeni topik e acilsa karsi durmam dedim, he sadece baslik degisse de uyarim dedim.. sanirim toplumun psikolojik yapisini yansitiyoruz biz de.. kücücük bir sey de karar veremedik ve tartistik.. saygi göstermek yerine kutuplastik.. elli kere söylendi.. bu ayrilma gruplasma olarak görülmesin edik, ama yine de siz -biz diyenler oldu simdi inkara gerek yok... hatta birine yazdim ben dün, siz biz mi olduk diye... kiziyorum ama elimden ne gelirki?? kocaman kocaman ANNE olacak kadinlariz... fazla söze gerek yok...

Son düzenleme:
aaa ask olsun bedenen olmasam a ruhen yanindayim... ne diyem kuzum, tee dün de dedik tartisilcak bir sey degil diye, devam ediyorlar.. yani ufak bi benzetmeyle anlatmaya calistim olmadi.. abartilcak bir sey degil ama... gercekten degil.. biraz sert cikismalar oldu, yani bu da etki-tepki meselesi.. bi istek sunuldu ama beklenilmedik bi tepki geldi.. birbirine karsilik olarak da bir sürü sey yazildi.. yani isteklerin olmasi kötü mü?? ya da bunun acikca dile getirilmesi?? valla dedigim gibi her hangi biri sessiz sedasiz gidip acsaydi topigi bu kadar tepki toplanmazdi, ki o zaman da yanlis olurdu.. simdi burda olan seylerde yanlisa dogruya bakilmadan tartisma ortami olurstu.. bi taraftan dostlugumuz zarar görmesin dedik bi taraftan da zarar verebilcek her seyi söyledik :50::50::50: ben de düsüncemi dile getirdim, yeni topik e acilsa karsi durmam dedim, he sadece baslik degisse de uyarim dedim.. sanirim toplumun psikolojik yapisini yansitiyoruz biz de.. kücücük bir sey de karar veremedik ve tartistik.. saygi göstermek yerine kutuplastik.. elli kere söylendi.. bu ayrilma gruplasma olarak görülmesin edik, ama yine de siz -biz diyenler oldu simdi inkara gerek yok... hatta birine yazdim ben dün, siz biz mi olduk diye... kiziyorum ama elimden ne gelirki?? kocaman kocaman ANNE olacak kadinlariz... fazla söze gerek yok...

şaka takıldım sana kuzum.. bnce daha fazla konuşmaya gerek yok bu konuyu..ben daha fazla bişi yazmak yorum yapmak istemiyorum:50:

Back