tamam canım konuşalım. ben günah keçisi oldum ama bişey demiyorum artık. sanırım birazda fazla gerildim o yüzden dilimi tutumadım. ben kimseyi kırmak istemedim ama oldu sanırım... sen hangi lafıma kızdın balım? eğer burası hamilelere kalsın lafımaysa ben sadece daha kolay anlaşılsın diye dedim. öyle olsa buruda olmazdım dimi ama
tatlicadicim inan bak bekledigimiz sadece ilimli bi yaklasimdi.... hani polemik baslatici cumlelerle deilde, yapici bi sekilde ikna edici cumlelerle donulebilirdi... ben mesela screama cikisina cok asiri uzuldum.. bilmiyrum belki benide iceriyordu ama o an ben yoktum.
ben acik soyluyorum bahsettigin cumlene uzuldum ama tartisma havasina tasimadim bunu cunku biz dostuz belki anlatim hatasi ifade de yanlislik olmus olabilir die senden ilimli bi yaklasim bekledim... ve bunun ustune sabahki cikisinla inan yikildim....yani bir yila yakin burdayiz neleer neleer gecirdik sabahki cikisinla onlari bir cirpida atmis gibiydin... cok uzuldum.. screamaway yasananlari cok icine sindirdigi icin bukadar tepkili.. burayi ve bizleri cok onemsedigi icin baska hiic sebebi yok... yani sert bi cikisi hakektmedi... burda da cook emegi oldugunu hepimizbiliyoruz... keza sende bizim icin cok onemli isimlerden birisin..buralara gelmesine konusmalarin asiri uzgunum..
sana yemin ederimm her yer oldugu gibi duruyo evde kalkamadim o derece uzuldum...
annemi aradim sabah babami sormak icin. noldu kizim hayirdir moralin bozuk gibi,keyifsizsin dedi.... neyse anne sonra gorusuruz dedimm...
sen ajitasyon desende, demek ki ben cok asiri deger vermisim ki bukadar icerlemis,uzulmusum... screamicinde aynisi oldugunu dusunuyorum....
simdi ben ve scream sizleri cook onemsedigimiz icin ayriligi basta kabullenemedik ha burda herkes birbirini onemsiyor ama biz duygularimizi baska ifade etmisiz..olaylarin bu raddeye gelmesi yeni topic aciliyor olmasi deil biliyorsun...
ha sen iki taraf birbirine bagli olsun dedin hani nekadarada bagli olsa eskisi gibi olmaz die gecti belki oan aklimizdan... deneyelim.. diyorumya size cok daha faydali olacaksa madem okey dedim.. denemeye deger dedim.. ama uzuldugum yerlerden biriside bize anlayisla deilde polemik icerikli yaklasimdi... insallah tekrarlanmaz.. cunku diger postlarimdada hep soyledim kesinlikle boyle amacim yok.. sadece nacizane fikirmerimi soylemekten ibaret cabalarim..
hakkimizda hayirlisi olsun diyorum.. bunca paylasimdan sonra boyle dagilmayi kabullenemem... aciklayim ikinci topic dagitacak bizi demiyorum, yani bu tartisma havasindan bahsediyorum..
benim marttan hatirlatigim ilk arkadaslarim screamaway ve kuppe... bu sekilde onlarin karsilasmasini istemem.. ikiside birbirinden degerliler...
insallah hersey yoluna girer.. arkadasim tum hayat icin soyluyorum.. eger arkadasin olarak gorur ve yanlis anlamazsan beni, fevri davranmak isleri dahada cigirindan cikarir.. keskin sike kupune zarar deil mi??