2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

çoooooooook mersi yorumlara canlarım benimmmm cevaplarıma da bakın ha

hade ben kaçtımm artık duş alıp cicilerimi giyip süslenme zamanıııı

ayy kuzum benim okumustum oysaki dogum gunundu bugu yaa..neguzel bi dogum gunu seninicin.... her sene boyleee ayniheycanla ayni guzelliklerle gecer insallah bitanem... seneye 3 kisisiniz isnallah...

çoooooooook mersi yorumlara canlarım benimmmm cevaplarıma da bakın ha

hade ben kaçtımm artık duş alıp cicilerimi giyip süslenme zamanıııı

ayy kuzum benim okumustum oysaki dogum gunundu bugu yaa..neguzel bi dogum gunu seninicin.... her sene boyleee ayniheycanla ayni guzelliklerle gecer insallah bitanem... seneye 3 kisisiniz isnallah...

sılacım bu arada herkesi hatırlamışsın, benim dışımda ağlıyorum baaaak...

canimm benim bende sana yazacaktim,arka sayfaya bakinayim dedim sende bana yazmissin..

valla guzelim hulyamla ayniyiz canim haftamiz gunumuz ayni. benide onun tickerinde takip edebilirsiniz!! yarin 9.haftamiza giriyoz Allahin izniyle.. sanirim suan en cok bulanti bende mevcut, bikeresevdim de de varmis heralde insallah az kaldi onunkilerin gecmesine... oyle iste tatlim..

aaa inan yazacaktim canim ikinci bi tur yaacaktim valla osiraya hlyacimin fotolari devreye girdi.. breshkacima da yazcam cunku...

hem senin face de fotolarin varmis biz burda screamawaycimla seni cok merak ediyorduk!!! ben hjemen facemi actim vallahi sana bakabilmek icin arkadaslikta yollamistim... canimbenimm... almadin mi istegimi sila diye..

inşallah canım yarın senden güzel haberler bekliyorum gelirsin dimi topice :26: ondan sonra da müjdeli haberler vereceksin inşallah

canım ben kilo aldım hatta baya şişkinliğimde var ama maşallah hülyamın göbüşü gibi olmadı henüz ben 7+1 deyim bugün :) akşam eve gidince yemek yiyim de öyle çekeyim bare accık göbüş olsun zaten gazda var akşam eklerim

inanmıyorum yaaa, sıla diye biri beni eklemek istemiş, ama şöyle bir durum var, face'imde istek yoktu, mailimde vardı, mailden face'e girince de baktım istek yok, hatta kızlara sordum, Sıla isimli biri beni eklemek istemiş, ama isteğini bulamıyorum dedim. tatlım ya tekrar gönder yada burdan özel mesaj olarak bana face ismini soyadını yaz, ben seni bulayım, screamcim de eklesin beni. Hülyacımla aynıysa gününüz, senden de resim isteriz ona göreya buraya ya face'e ekle, ara ara sizleri görmek ve göbüş değişikliklerinizi farketmek istiyorum. kendim için de yapıcam demiştim, hatırlıyorsundur, her hafta 1 resim önden ve yandan çekicem ALLAH nasip ederse :)

Son düzenleme:

o zaman bugün 1 resim önden ve yandan, tam 1 hafta sonra da 8+1'ken bir önden bir yandan resim daha çekiver, değişikliği hemen hissediceksin, ve biz de hissedelim)) ne dersin?

sılacım sanırım benim yazılarımı ve göz yaşlarımı hiç görmüyooosun

caniim beniim bu benim yapacagim en son hatalardandir.... afedersin ,gec kaldim biraz arkadasim kiyar miyim ben sana???.....

senin sinav hazirliklari nasil gidiyor??? inan basarili olmani en az senin kadar isteyebilirim sanirim!!! insallah jinekologlugunu gormekte nasip olur!!!kadin dogumcu olmak istiyordun yanilmiyorsam!!!

canımsın benim

sınav hazırlıklarım feci şekilde, çünkü hocalarımız habire kaytarıyor, bu hafta yine ders yok, haftaya paz-sine başlayacakmış, haftaya da başlamasın, o zaman işte paramı iade istiyicem, ne bu ya??? dalgamı geçiyorlar anlamadım ki... 1 hafta ders verdiler, 3 haftadır boştayız...
ALLAHtan söylendim söylendim, bari eski derslerin offline görüntülerini gönderin diye, önce elimizde yok, hepsini sildik dediler, yalancılar, ağlamayana meme yok misali, pişmanım kursunuza kaydolduğuma deyince, derslerin hepsi geri geldi, nasıl olduysa, yükleyiverdiler programa, şimdi onları izliyorum.

o zaman bugün 1 resim önden ve yandan, tam 1 hafta sonra da 8+1'ken bir önden bir yandan resim daha çekiver, değişikliği hemen hissediceksin, ve biz de hissedelim)) ne dersin?
tamam canım ben şimdi çıkayım eve doğru yol alayım yemekten sonra resmi çeker eklerim

yazıyordur, breshkaya da yazıcam dedi çünkü, bekle acıcık

ben gidiyorum artık neysssse yinede öptüm sılamı da seni de birkaç saat sonra görüşürüz

yaaa ben agliyorum simdii..demek silayi hatirlayamadin!!!! canim benim face donuk sadece bizim kizlardan,haber,foto gibi durumlarda aciyorum. ben ozaman sana yeniden yollarim fece imide dondurmustum zaten aktif oluyum da yollarim. screamcida sanirim kullanmiyor face.
insallah canim haftaya cuma doktor randevumuz var ondan sonra hem usg yi,hem kendimi,hemde pasa oglumu koycam!!!
beni de görmedi şekerim

bak hemsoom he sIkIstirdiniz beni agir vasitayim su aralar..cidden yaa hiic keyfim yook!!! hani seni arada yokluyorya bulanti iste o bende 7/24 mevcut.. gerisini tahminedersin sanirim... hatta pcylede aram yok.. oglusa yemek yapmak zorundayim.. oyle iste yetismeyealisiyorum..

agrilarin arada olursa normal canim endiselene insallah... sende 7.haftaya basladin demek.. buyuyoruz hee... darisi bekleyen tum arkadaslarimiza..

Kızlar, bende çıkıyorum, namazımı kıliyım, sonra pilav yapiyim, sonra da ders çalışiyım:))) öptüm hepinizi

sılam beni eklemeyi unutma tatlım, yada buraya özelden adını soyadını yaz, ben seni ekleyeyim. beni bulamaya bilirsin, face ayarlarımı bayağı bi gizli vaziyete getirdik, kociş sağolsun, pek kıskançtır

aaaa buneymis boyle tatlimm.... sanki hazirlandiginiz sey kolaymis gibi atip duruyorlar..bide zamanla yarisiyorsunuz... cidden arkadasim sen birakma isin pesini.. bak arkasina dusunce nasilda gelmis dersler eline... haklisin eger yine baslamazsa hakkin yani parani almak.. dedigim gibi zamanda geciyor,gun yaklasiyor. ama masallah issin arkasindasin ve basarili olacagina gonulden inaniyorum canim benim!! sinav tarihi nezamandi hayatiim!!
tamam canım ben şimdi çıkayım eve doğru yol alayım yemekten sonra resmi çeker eklerim

ben gidiyorum artık neysssse yinede öptüm sılamı da seni de birkaç saat sonra görüşürüz

ahh caniim gittin mi.. bende seni cok optum guzelim hadi ozaman sagsaglim git evine.. demek foto koycan.. hadi bakalim... buraya koy ama ....

tamam guzelim hadi ALlah kabul etsin. sonrada kolayliklar versin sana.. bende cikiyorum zaten. face isinide hallederiz canim. zaten grupta da varim ya buluyorum ben seni ordan!!!

hulyyaaammm....

kuzucuumm yaa sakamisin dedigim gibi yaaaaaa... masallah canim gobus almis basini gidiyor balim!!!! Allah esirgesin bitanem..mercimekte sende cook tatlisiniz!!!

canımmmmmmm çok saolasınnn ama valla yemekten sonra böle normalde o kadar değil hatta ben 2 kg zayıfladım bileee... hem ben bayılıyom bu halimee elimi atıp seviomm hepp

doğum günü dileklerin iiçinde çok saol canımmmmmmmmmmm aminnn

valla canim cicekten hic haberim yok da tugcenin bi 50gün civari olmustu... sorariz geldiklerinde..

cnmm ben 60 günlük gecikmede fln öğrenmiştim hamiş oldugumu...

faceden kutladım ama burdanda yazmadan geçemıycemmm canım arkadasımmm doğum gunun kutlu olsunn :)

oyyy kurban olsunlar senın göbüşünee kızzz bilmesem kaç haftalık hamiş oldugunu karnına bakarak 5 aylık fln derim heralde yaaa ne kadar cıkmış öyleee :)

cnmm Allah yardımcın olsun ınsallah yaaa... 2 . bebişimiz olursa şayett belki doğumunu sen yaptırırsınn :) ayy ınsallahh

cnmmmm sılamm bulantılara devammış Allah yardımcın olsun tatlım... resımlerınıde artık istiyoruz yaaaa son 1 hafta süre sanaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…