2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım benim yaa üzülme sen sanırım eşin seni bıktırıp ailesiyle aynı yerde oturmaya çalışıyor (hatırladığım kadarıyla öyle bir durum vardı ) ama biraz daha sabret ocak ayı da geldi sayılır inşallah gönlüne göre bir yer bulursun önce huzurla bi evinize geçin de bebekte gelir inşallah hem topicin totemini unutma yeni eve taşınan hamile kalıyor :1: inşallah biran önce halledersiniz ev işini ardından da meleğin gelir bitanem ama arada uğra valla ben seni facede de hiç görmedim ne zamandır merak ediyordum :29:

evet cnm aynen öle yapıodu şu ara vazgeçti kardeşi işi bırakıp ailesinin yanına gitti yardıma ama bizimki şimdi ev almayalım kiraya çıkalım diyo ne demeye ailemin yanında kaldık biz 5 aydır ozaman

bende hayırlısı dedim bekliyorum bakalım sen benim önceki sorunları falan biliomusun bilmiyorum ben daha önce düşük yaptım ve pekte güzel geçmedi eşim isteyene kadar çocuk yapmıcam dedim eşim istemio hala ben o babalığa hazır olsun ve deli gibi bebek istesin ondan sonra çocuk yapalım istiyorum ...

bakalım cnm bende bekliyorum o hep öle ama erteler ocak yeni çıktı daha başımıza :D sanırım baba olmak için hazır değil ama bu gidişle 40ında baba olucak :D

tatlim erkekler hic bir zaman hazir degil ki baba olmaya :9::9: cocuk istemesi istememesi önemli degil.. arkadasimin kocasi 31ine geldi halen cocuk istemiyordu, annesi yapacaksin deyince yapti :40::40::40::40::40: napcan iste sen de kullanma ilaci, ilacla hamile kalan hic mi yok sanki :28::28:

hadi kizlar ben kactim, isten önce bi yarim saat yürüyeyim iyi gelir... aksama görüsüüüüzzzzz :10::10::10::10::10:

evet cnm aynen öle yapıodu şu ara vazgeçti kardeşi işi bırakıp ailesinin yanına gitti yardıma ama bizimki şimdi ev almayalım kiraya çıkalım diyo ne demeye ailemin yanında kaldık biz 5 aydır ozaman

Haklısın canım ama belki kendine güvenemiyordur henüz işini oturtamadığından bahsetmişsin sende işten çıkmıştın ee ailesi de yardımcı olmaz ama artık kiralarda az değilki kira verene kadar kredi çeker taksitlerini ödersiniz :34: Hem dediğin gibi aylardır annende kalıyorsunuz o da zor bi durum sen alttan al üstten çık ama güzellikle konuş beraber hallederiz falan de ikna etmeye bak .. Konuştuğunuzda sakın sinirlenme kaçan kovalanır hesabı haklısın şuan çocuk için erken önce bi ev işimizi halledelim falan de ama o sırada sen araştır istediğin evi :34: sonrada korunmayı bırakırsın şimdi istemiyorum demesine bakma her erkek çocuğu olacağı için sevinir bence hele ki o çocuk sevdiği kadından oluyor nasıl surat yapar canım benim bunları takma hiç kafana sen :29:

bende hayırlısı dedim bekliyorum bakalım sen benim önceki sorunları falan biliomusun bilmiyorum ben daha önce düşük yaptım ve pekte güzel geçmedi eşim isteyene kadar çocuk yapmıcam dedim eşim istemio hala ben o babalığa hazır olsun ve deli gibi bebek istesin ondan sonra çocuk yapalım istiyorum ...

bakalım cnm bende bekliyorum o hep öle ama erteler ocak yeni çıktı daha başımıza :D sanırım baba olmak için hazır değil ama bu gidişle 40ında baba olucak :D

yok canım önceki sorunlarını bilmiyorum. bi ara aynı senin gibi ara vermiiştim herşeye. düşünmemek içinde topic sınrlarına girmiyordum. aynı bende senin gibi düşünüyorum,oda istesin istiyorum ama istemiyor. bi ara ister gibi oldu zorlamalarımdan ama mutlu değildi yani bu durumdan. şimdide zor bela ikna etmeye çalışıyorum. artık bıktım yani anlayacağın. savaş vermektende yoruldum. zaten olmuyorda çocuk falan. valla aslında öyle doluyumkiii... seni görünce kendime benzer döküldüm birden:31:

valla canım korkuyor sanırım sorumluluğundan. çünkü her bu konu açıldığında konu çocuğun geleceğini sağlamaya geliyor. bizimkinin işi kendi işi olduğundan ve onu daha tam oturrtamadığından kaynaklanıyor sanırım
bende korunmayı düşünmüyorum ama bir yandanda korkuyorum tepkisinden. yani benim en mutlu olduğum zamanda onun surat asmasını istemiyorum.:50:

korkunun ecele faydası yokki canım benim..benim eşimin de kendi işi ve birçok risk var ama napalımmm Allah yavrumuzu rıskıyla gönderir.. sizinkide öyle olur ama korunursan bnce yanlış yaparsın.. hem eşin ilkten şaşırır ama kabullenir... hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhhhh :29::29::29:

bnde kaçıyorum accık iş yapayım ev aldı başını gitti valla :30::30::30:

tatlim erkekler hic bir zaman hazir degil ki baba olmaya :9::9: cocuk istemesi istememesi önemli degil.. arkadasimin kocasi 31ine geldi halen cocuk istemiyordu, annesi yapacaksin deyince yapti :40::40::40::40::40: napcan iste sen de kullanma ilaci, ilacla hamile kalan hic mi yok sanki :28::28:

:D yak cnm benimki hemen anlar her akşam ilaç içerken beni izliyo bide o istesin çok istesin bebeğinide çok sevsin istiyorum ben bi kere daha hamile kaldım ve düşük yaptığımda eşimin kayınvaldemin umursuzluğu çok canımı yaktı bir kere daha hamile kalıp düşük yaparsam aynı şeyi yaşamak istemiyorum ve benim düşük yapma riskim yüksek hatta doktor yumurta rezervlerimi iyi görmediği için çocuk istiyoum ama napıcam bilmiyorum

iyiyiz be tatlım nasıl olsun aynı :37:
senin heyecanını yirimmmm canım benim inşallah herşey yolunda gidicek, bizde heyecanla senden gelecek haberleri bekliyoruzzzzzz. öptüm canım dikkat et kendine:54:

günaydın güzel bayan, napıyon testlere başladınnnn, nasıl ???

ayy canım ıns bakalım :18::18: cok heyecanlanıyorumm... dananın kuyrugu kopuyor sonunda.... :18:

imreal hanım gelmıs hosgelmıs ama gıtmıs... daha yoluna gırmemıs ıslerınız canımm.. hayırlısı... canını sıkma.. ama bence supriz yap esıne.. ılac alma.. hamıle kal.. ılk sasırsın sonra kabullensın.. bır sorumluluk daha bınsın sırtına ve kendı evınıze cıkmaya tamamen karar versın...

breshka kızz senınde mı pantolonların darr???? ay yerım sızın gobuslerınızı... darlatmayın yavrucagı yerınde.. alın rahat bıseyler.......

yok canım önceki sorunlarını bilmiyorum. bi ara aynı senin gibi ara vermiiştim herşeye. düşünmemek içinde topic sınrlarına girmiyordum. aynı bende senin gibi düşünüyorum,oda istesin istiyorum ama istemiyor. bi ara ister gibi oldu zorlamalarımdan ama mutlu değildi yani bu durumdan. şimdide zor bela ikna etmeye çalışıyorum. artık bıktım yani anlayacağın. savaş vermektende yoruldum. zaten olmuyorda çocuk falan. valla aslında öyle doluyumkiii... seni görünce kendime benzer döküldüm birden:31:

tatlıcadıcım ve imrealcim kızlar, kendi tecrübeme dayanarak fikrimi söyleyeyim, kaçan mutlaka kovalanır, bebek işini erteliyorsa ertelesin, bizde de 5 yıl boyunca eşim istemedi, ben 12 yaşımdan beri rüyalarında hamile kalan doğum yapan biriyim, yani hayalimdir! ama evlenince baktım o istemiyor, bende tamam dedim, ama 5 yıl geçtikten sonra o istemeye başladı, ben hayır dedim, halen daha hayır diyorum, 6 buçuk yıldır evliyiz. yani 1 buçuk yıldır bebek istiyor, sokakta veya tv'de bebek görse, gözü doluyor, amaaa ben istemiyorummmmm! kalbim istiyor da mantığım ASLA diyor (bazı problemlerden dolayı), ha bilerekmi yapıyorum hayır, eskiden daha çocuktum, ve hemencicik anne olmak istiyordum, yaşım ilerledikçe işin ciddiyetini anlıyorum ve kendime duuurrrrrrrrrr diyorum. Üstine bir de sigorta işi çıktı başımıza, illa en erken 3 ay sonra bebek yapabilirmişiz, ondan önce olunca bebeğin masraflarını karşılayamıyormuş. kısacası, bir sebep daha çıktı, çıksın, yaşım ilerliyor, ama napalım, erkeklerin istemediği zamanda bebek yaptığın zaman ALLAH korusun loğusalık döneminde olup da eşi tarafından aldanan çok kadın gördüm ve duydum, çünkü erkek baba olmaya hazırsa, karısının kilo almasına ve cinsel anlamda karısından bir süre uzak durmaya dayanabiliyor, ama bebek istemiyorsa, devamlı bebeği ve karısını suçlar ve eğer zayıf karakterliyse, kendini başka kadının kollarında bulur, ALLAH hepimizden uzak etsin böyle durumları. Ama bence erkeğin bebeği istemesi şart! Bence azcık sabırlı olun ve eşinize bebeği kesinlikle istemiyormuşsunuz gibi görünmeye çalışın, ters psikoloji her zaman olmasa da %80 durumlarda işe yarar. sen istemeyince o istemeye başlayacaktır, işte o zaman hadi demenin zamanı gelmiştir :4::4::4:KAÇAN KOVALANIRRRRR!

breshka kızz senınde mı pantolonların darr???? ay yerım sızın gobuslerınızı... darlatmayın yavrucagı yerınde.. alın rahat bıseyler.......
kız sorma valla millet ilk 3 ayda kilo veriyor ben şimdiden şişmeye başladım valla :1: benim pantolonlar hep dar kesimdi şimdi gazdan dolayı sanırım çok karnım şişiyor bacak kısmında problem yokda karnımı sıkıyor biraz daha rahat giyineyim diyorum :34: ay senin hsg de var yaaa hadi inşallah temiz çıkacak canımmmm :29:
breshkacım, nasılsın tatlım napıyorsun? face'de gözükmüyorsun hiç?

iyidir canım ne olsun sabahtan beri midem çok kötüydü ama geçti şükür .H.sonu hiç açmadım pcyi c.tesi dinlendim bi güzel pazar da misafirim vardı anca şimdi açtım onda da face giremedim valla :26: Sen nasılsın canım ?

kız sorma valla millet ilk 3 ayda kilo veriyor ben şimdiden şişmeye başladım valla :1: benim pantolonlar hep dar kesimdi şimdi gazdan dolayı sanırım çok karnım şişiyor bacak kısmında problem yokda karnımı sıkıyor biraz daha rahat giyineyim diyorum :34: ay senin hsg de var yaaa hadi inşallah temiz çıkacak canımmmm :29:

iyidir canım ne olsun sabahtan beri midem çok kötüydü ama geçti şükür .H.sonu hiç açmadım pcyi c.tesi dinlendim bi güzel pazar da misafirim vardı anca şimdi açtım onda da face giremedim valla :26: Sen nasılsın canım ?

ahh canımmm ınssss.. az kaldı yarın busaatte cekılıyor olcam sanırsam....

hımmm gaz ıse canım gecıcıdır ama genede rahat bırseyler gıymekte fayda var.. olsun bebısler olsunda kılo verılır dımı :)))

Asure gunumuz mubarek olsun.............

ee kizlar nasilsiniz... masallah yaramaz bi durum yok sukur bakindigim kadariyla...
hulyaciimm.. ucuzum canim benim mercimegin sesi icin masallah demistim bidaha diyim... Alahim korusun sizi kuzum... oh sukur yolunda hersey.. darisi breshkamla bana....
cicilerinde cok hos ama sen icine girincedahada anlam kazanacak,guzellesecek.. canim benim...

menbetacim kuzum yazmistim sanirim amabidaha yaziim inssallah yarin guzel sonuclarla donersin bize.. bakariz artik bundan sonrasina nasil bi yo izliceksin..

ikizim yumurtlama asamasinda hadi insallah... TAtlicadimin bati yaklasiyoo hayirlisi insallah..heyanlabekliyorum..

cicekciimmm.. hayatiim dunki resimlerini baktim mukemmelsiniz ya.. insallah kizinla kavusup,dokunmaniza az kaldi yaaaaaaaaaaa...... Rabbim hayirli ;kolay dogumlar nasip etsin..

ee canikolar baska naparsiniz.. tugcecim nasilsin balim.. kardaizcim ozlesiyoruz yaaaaaaa...

e screamawaycim gelmemiss 3d usgsinden haber vermemisssss...................... bekliyorummm...

çoooooooook mersi yorumlara canlarım benimmmm :16::16::16: cevaplarıma da bakın ha :1:

hade ben kaçtımm artık duş alıp cicilerimi giyip süslenme zamanıııı :12::12::12:

hulyyaaammm....

kuzucuumm yaa sakamisin dedigim gibi yaaaaaa... masallah canim gobus almis basini gidiyor balim!!!! Allah esirgesin bitanem..mercimekte sende cook tatlisiniz!!!

tatlım, bu dönemde şişkinliğinin olması normal, bebiş büyüyor içerde, yer istiyor, daha da büyücem yer aç bana diyor:))) ayrıca bol kiyafetlere geçiş yap artık. kaçıncı haftadasın? senin göbüş de hülyanınki gibi çıkmışmıdır? yaa resim eklesene, sana da bi bakalım, he? 2-3 hafta sonra da bir daha yüklersiniz, değişikliği farkederiz, nedersin?

benim face neredeyse tüm gün açık oluyor, başında durmuyorum ama ara ara yeni gelen yazılara gözatıyorum, yani face'e de gözat arada, seni de görelim ok?

Back