2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

basladik bakalim canim, ben caliscam valla gerisi de Allahima kalmis :1::1::1: bakalim ektigimizi bicebilecek miyiz :1::1::1: ayyy sen dedin ya midem bulaniyor diye benim de bulandi iiiiii ay ne igrenc bi duygu bu yaa... öööö... benim hamileligimde nolur bulantim olmasiiinnnn.....

İnşallah alırsın canım :29: ay evet canım yaa çok kötü bir durum ekrana zor bakıyorum valla o yüzden çok kalamıycam yalnız aklıma hep arzu geliyor daha kötü oluyorum nedense :26: o da çok çekmişti yaa inşallah benim bu son olur :50:

İnşallah alırsın canım :29: ay evet canım yaa çok kötü bir durum ekrana zor bakıyorum valla o yüzden çok kalamıycam yalnız aklıma hep arzu geliyor daha kötü oluyorum nedense :26: o da çok çekmişti yaa inşallah benim bu son olur :50:

ya böyle gelip gelip gidiyorsa iyi de sürekli olsa artik yani mideni sök at :50::50::50::50: gecti benimki sükür.. sanirim hülyaninki de arada yokluyor.. ama benim arkadasimin araliksiz bir ay oldu yaaa :53::53::53::53:

kardaiz sekerim gelip gidiyor yaa... ben bu depo isini sevmedim :19::19::19::19::19: gerci orda da kafasi rahatmis..

ben bugün saksuka yapcam yemegeeee :52::52::52::52::52: adini duyan cok zor bir sey saniyor ama hic de degil :1::1::1: sosunu yapayim da kizartma isi aksama kalsin sicak sicak.. kizlar patlicani tuzlu suya bassam, dogradiktan sonra ben gelene kadar kötü olur mu????

canım benim valla senin kadar heyecanlandım kimbilir sen nasıl oldun tahmin edebiliyorum hayatım :34: Rabbim sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik nasip etsin inşallah :16: bende bi duysam çok rahatlayacağım iyice heyecan bastı valla :52:

ayyy breshkaaa valla süperötesi manyak bi duyguu yaa anlatmak mümkün değillll :52::52: sesi kulaklarımdan gitmiyooo valla ben içimdeyken böyle delleniyomm dışarı çıkınca naparım bilemem :9::9::9:

töbe töbeeee ayı yavrusunu severken öldürürmüş ya :30::30: töbe töbeeeee :9::9::9: bnde biraz duygularımı vahşi gösteririm de sölemesi ayıp :17::9::9::9:

ya böyle gelip gelip gidiyorsa iyi de sürekli olsa artik yani mideni sök at :50::50::50::50: gecti benimki sükür.. sanirim hülyaninki de arada yokluyor.. ama benim arkadasimin araliksiz bir ay oldu yaaa :53::53::53::53:
Valla sabah kalktığımda çok feciydim ama şimdi biraz daha iyiyim yine ara ara oluyor offff uykumda var benim eve gitmek istiyorum :43:

ayyy breshkaaa valla süperötesi manyak bi duyguu yaa anlatmak mümkün değillll :52::52: sesi kulaklarımdan gitmiyooo valla ben içimdeyken böyle delleniyomm dışarı çıkınca naparım bilemem :9::9::9:

töbe töbeeee ayı yavrusunu severken öldürürmüş ya :30::30: töbe töbeeeee :9::9::9: bnde biraz duygularımı vahşi gösteririm de sölemesi ayıp :17::9::9::9:

Allah iyiliğini versin senin yaa :9::9::9: ama haklısın canım valla bende öyle pıt pıt atışını gördüğümde birkaç gün gözümün önünden hiç gitmedi o görüntü ne tuhaf bişey Yarabbim dedim bir vücutta iki kalp atıyor ne ilginç bişey inşallah bi göreyimde benimde senden farkım olmaz emin ol :9::9: bu arada aldığın kıyafetleri gördüm çok rahat oluyormuş o pantolonlar güle güle kullan canım bugün benimde pantolonum baya sıkıştırıyor yaa benim de rahat bişeyler almam lazım artık pantoloonlarım hep dar benim de :50: şimdiden böyleysem birkaç ay sonra ne olurum kim bilir anammmmm :52::52::52:

:24::24::24:

bugün beniim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmm

:24::24::24:

hem mutluyumm hem huzurluu :nazar: iyiki doğmuşummm canım annem ve kardeşim var.. iyiki doğmuşumm canım kocacımm varr...iyiki doğmuşumm canımm akrabalarım varr... iyiki doğmuşumm sizinn gibi can DOST larım var.... ne mutlu bana ki iyiki doğmuşummm :16::16:

Doğum günün kutlu olsun canım. bizde seni iyiki tanımışız. Ailenle nice mutlu,huzurlu,sağlıklı seneler dilerim:16::16:

tatlım uzun zamandır gelmiodum şimdi bakarken gördüm bebişin hayırlı olsun canım allah salıkla kucağına almayıda nasip etsin

tatlım uzun zamandır gelmiodum şimdi bakarken gördüm bebişin hayırlı olsun canım allah salıkla kucağına almayıda nasip etsin

sağol teyzesi teşekkür ederiz :29:Rabbim tez zamanda herkese nasip etsin inşallah :16::16: Tatlım nerelerdesin yaaa baya merak ettik seni ne face nede buraya geliyorsun iyisin dimi ?

sağol teyzesi teşekkür ederiz :29:Rabbim tez zamanda herkese nasip etsin inşallah :16::16: Tatlım nerelerdesin yaaa baya merak ettik seni ne face nede buraya geliyorsun iyisin dimi ?

pek gelmiyorum canım bilerek canım sıkkın face arada bi bakıyorumda buraya girmiyorum biz hala ev işini halletmedik annemlerin yanındayız ve halletmek için eşim kıçınıda kaldırmıyo ocaktan sonra diyo bakalım o zaman ne yapıcak bide ben eşime çocuk istediğimi söledim çünkü doktorun sölediklerinden korkuyorum dedim ya olurda düşük olursa yada olmazsa diye oda kısmetimiz ama şimdi çocuk olmaz dedi ikna edemedim bu ayda ilaca devam daha ne kadar sürüceğinide bilmiyorum. yani kızlar bi taraf isteyip bi taraf erteleyince böle sinir bişe oluyo:19:

saolasınnn tatlımmmmmmmmmmmm :16: amin inşallahhhhh :16:

İMREAL hanımmm İMREAL hanımmmm bnde hamileyiimmm pardon yaniii benide kutlamadınnnnnnnnnn :19::19::19::19:

yürü ordan yalancıı.. seni facede görüp kutladım ben orkideden lütfen yanii hemende bi iftiralar yaniiii

ama doğum gününü kutlamadım :D nice senelere inşallah bebişinle beraber

Son düzenleme:
pek gelmiyorum canım bilerek canım sıkkın face arada bi bakıyorumda buraya girmiyorum biz hala ev işini halletmedik annemlerin yanındayız ve halletmek için eşim kıçınıda kaldırmıyo ocaktan sonra diyo bakalım o zaman ne yapıcak bide ben eşime çocuk istediğimi söledim çünkü doktorun sölediklerinden korkuyorum dedim ya olurda düşük olursa yada olmazsa diye oda kısmetimiz ama şimdi çocuk olmaz dedi ikna edemedim bu ayda ilaca devam daha ne kadar sürüceğinide bilmiyorum. yani kızlar bi taraf isteyip bi taraf erteleyince böle sinir bişe oluyo:19:

aynı benim gibisin canım.:50:benim kocamda aynen seninki gibi istemiyor. hep sallıyor,birşeyler çıkarıyor. şimdide kafama taşınma işini çıkardı. bu ay korunmadım ama önümüzdeki ay korunacağım sanırım. öyle görünüyor.valla çok zor böyleside:50:

canim benim üzülme sen.. canin sIkkIn olunca gel iste konusur rahatlarsin.. ocaga da bir sey kalmadi sunun surasinda, ev islerini halledince tekrar konuyu acarsin, ya da uygun gördügün baska bi zamanda.. sen boslama bizleri yine de...

yürü ordan yalancıı.. seni facede görüp kutladım ben orkideden lütfen yanii hemende bi iftiralar yaniiii

ama doğum gününü kutlamadım :D nice senelere inşallah bebişinle beraber

yaaa ben kk dan bahsediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :33::33::33: neysee saolasın canımm doğum günüm içinn :9:

aynı benim gibisin canım.:50:benim kocamda aynen seninki gibi istemiyor. hep sallıyor,birşeyler çıkarıyor. şimdide kafama taşınma işini çıkardı. bu ay korunmadım ama önümüzdeki ay korunacağım sanırım. öyle görünüyor.valla çok zor böyleside:50:

ayy kuzumm yaaa adamlarınn bebek istememesini gerçekten anlayamıyorum yaa.. yani kadınların istemmesini anlarımda erkekleri duyunca şaşırıyomm valla.... bnce korunma kuzumm bak valla bırakk olursa olur ne güzell olunca aldırtcak değil ya töbe töbeeeee :19:

Canım benim yaa üzülme sen sanırım eşin seni bıktırıp ailesiyle aynı yerde oturmaya çalışıyor (hatırladığım kadarıyla öyle bir durum vardı ) ama biraz daha sabret ocak ayı da geldi sayılır inşallah gönlüne göre bir yer bulursun önce huzurla bi evinize geçin de bebekte gelir inşallah hem topicin totemini unutma yeni eve taşınan hamile kalıyor :1: inşallah biran önce halledersiniz ev işini ardından da meleğin gelir bitanem ama arada uğra valla ben seni facede de hiç görmedim ne zamandır merak ediyordum :29:

ayy kuzumm yaaa adamlarınn bebek istememesini gerçekten anlayamıyorum yaa.. yani kadınların istemmesini anlarımda erkekleri duyunca şaşırıyomm valla.... bnce korunma kuzumm bak valla bırakk olursa olur ne güzell olunca aldırtcak değil ya töbe töbeeeee :19:

valla canım korkuyor sanırım sorumluluğundan. çünkü her bu konu açıldığında konu çocuğun geleceğini sağlamaya geliyor. bizimkinin işi kendi işi olduğundan ve onu daha tam oturrtamadığından kaynaklanıyor sanırım
bende korunmayı düşünmüyorum ama bir yandanda korkuyorum tepkisinden. yani benim en mutlu olduğum zamanda onun surat asmasını istemiyorum.:50:

bende hayırlısı dedim bekliyorum bakalım sen benim önceki sorunları falan biliomusun bilmiyorum ben daha önce düşük yaptım ve pekte güzel geçmedi eşim isteyene kadar çocuk yapmıcam dedim eşim istemio hala ben o babalığa hazır olsun ve deli gibi bebek istesin ondan sonra çocuk yapalım istiyorum ...
canim benim üzülme sen.. canin sIkkIn olunca gel iste konusur rahatlarsin.. ocaga da bir sey kalmadi sunun surasinda, ev islerini halledince tekrar konuyu acarsin, ya da uygun gördügün baska bi zamanda.. sen boslama bizleri yine de...

bakalım cnm bende bekliyorum o hep öle ama erteler ocak yeni çıktı daha başımıza :D sanırım baba olmak için hazır değil ama bu gidişle 40ında baba olucak :D

Back