• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

eminim canım cok güzel olmustur sen yaparsın da kötü olur mu marifetli arkadasım benim biz mangal keyfi yapacagiz kocisle canım ben herseyi hazirladım o da simdi geldi atesle ugrasıyor bende sizinle yazısıyorum fırsattan istifade:1::1:

ayyy tesekkür edrim... oohh valla yapin.burda mangal isi de zor, Allahtan kaynanamlarin bahcesi var ama mangal yakacak adam yok :44::44: kaynanam yapiyor o da közlenmemis atesin üstünde yakip yakip koyuyor önümüze :9::9:

sorma canım ya böle duurmlarda yaşanmışlıklr öle önemli oluyoki sağolsun arkadaşlar bana açıklayıcı oldular inşlalla öle bişeydir istemiyorum kırmızıları görmek akşam ablamda bi arkadaşı dediki hayatımda ilk defa 2.çocugu bukadar çok isteyen biri gördum dedi acaba abarttımmı

yok canim niye abartasin.. ben de gecikme oldugunda deliye dönmüstüm.. ama simdi takmiyorum her sey olacagina variyor nasilsa...

sağolun canlarım benim inşalla en yakın zamanda hepimizin gönlune göre olur bebiş isteyenler gebe gebe olan lar bebişlerine kavuşur

ayyy tesekkür edrim... oohh valla yapin.burda mangal isi de zor, Allahtan kaynanamlarin bahcesi var ama mangal yakacak adam yok :44::44: kaynanam yapiyor o da közlenmemis atesin üstünde yakip yakip koyuyor önümüze :9::9:

yok canim niye abartasin.. ben de gecikme oldugunda deliye dönmüstüm.. ama simdi takmiyorum her sey olacagina variyor nasilsa...

allah iyiligini versin regencim :1::1::1:yine kaynanın onu yaptığına sükür ben kacıyorum:10::10:prensesim acıkmıs teyzesi sonra gelmeye calısırım görüsürüz byee

kızlar selamun aleyküm.
regencim sesini duydum hemen geldim :52:
nasılsın?

tondoraaa??????? sen misin ordaki??? kiz avatarini unuttuk resmen neleredin?? ya d ageliyorsun da ben mi görmüyorum.. :44::44:

sorm haytım ya aman heryerde aynı muhappet birazda tanışalım mesela sanıım yurt dışında yaşıyormuşsun neredesin bakalım hangi ülke nasıl gurbetcilik

ayyy yaren can yani tam soruyu sordun :9::9::9: gurbetciye gurbet sorulmaz kesin dert yanar :1::1: saka bi kenara cok sükür iyiyim, her sey yolunda, almanyadayim ben, iki göz odanin icinde kocaminan gecinip gidiyoruz :1: havalar soguk, ki ben gicik olurum soguk havaya, ama almanyada da günesi görmek zor.. diyorum bazen keske günesi gördüm filmi almanyada cekilseydi, güc bela bulundugu icin günes, kiymeti olurdu :9::9: amaaaaaaaaaaaaaaaaa cok güzel bi haberim var, haftaya ehliyete baslicam Allah Allah... ona seviniyorum :32::32::32::32:

tondoraaa??????? sen misin ordaki??? kiz avatarini unuttuk resmen neleredin?? ya d ageliyorsun da ben mi görmüyorum.. :44::44:

ayyy yaren can yani tam soruyu sordun :9::9::9: gurbetciye gurbet sorulmaz kesin dert yanar :1::1: saka bi kenara cok sükür iyiyim, her sey yolunda, almanyadayim ben, iki göz odanin icinde kocaminan gecinip gidiyoruz :1: havalar soguk, ki ben gicik olurum soguk havaya, ama almanyada da günesi görmek zor.. diyorum bazen keske günesi gördüm filmi almanyada cekilseydi, güc bela bulundugu icin günes, kiymeti olurdu :9::9: amaaaaaaaaaaaaaaaaa cok güzel bi haberim var, haftaya ehliyete baslicam Allah Allah... ona seviniyorum :32::32::32::32:

eminimki zordur ama sevdiğinle olmak herşeyden guzel sen oradamı doğdun yoksa burdan gelinmi gittin ben sakaryada yaşıyorum senin memleket nersi geliyormusun turkiyeye bu arada ehliyete çok sevindi her eve lazım ama orada şartlar çok zor bildiğim kadarıyla

he kıızzz benim benn :1: ya ara sıra sizlere bakıyorum ama yazamadım ne zamandır..
bu ara oruçluydum bide işlerim vardı baya..
bişey dicem sen hiç ateş ölçtün mü? yani ölçtün mü derken bebek için:1:
bu arada ehliyet işinde hayırlı olsun :46:

Yaren arkadaşım sanada selam :3:
böyle ayrı gayrı olmuyo hep beraber konuşalım barii :1:
bende karadenizliyim hee ama istanbulda yaşıyorum :37:

eminimki zordur ama sevdiğinle olmak herşeyden guzel sen oradamı doğdun yoksa burdan gelinmi gittin ben sakaryada yaşıyorum senin memleket nersi geliyormusun turkiyeye bu arada ehliyete çok sevindi her eve lazım ama orada şartlar çok zor bildiğim kadarıyla

ben burdan gelin gittim canim o yüzden zor oluyor ya..benim memleket ankara, gelicez insallah yaza ama bakalim.. bekliyoruz hele :9::9: evet sartlar zor ama elden bir sey gelmiyor canim.. senin var mi ehliyetin??

he kıızzz benim benn :1: ya ara sıra sizlere bakıyorum ama yazamadım ne zamandır..
bu ara oruçluydum bide işlerim vardı baya..
bişey dicem sen hiç ateş ölçtün mü? yani ölçtün mü derken bebek için:1:
bu arada ehliyet işinde hayırlı olsun :46:

ne orucu kiz???

yok canim ates ölcmüyorum epeyce ölctüm ya simdi sIkIcI olmaya basladi diye biraktim..

Yaren arkadaşım sanada selam :3:
böyle ayrı gayrı olmuyo hep beraber konuşalım barii :1:
bende karadenizliyim hee ama istanbulda yaşıyorum :37:

merhaba arkadaşım haklısınkusura bakma ne guzel karadenizlisin senle pek uzak sayılmayız cnm benim ilk defa gördum seni pek girmiyomusun

bak hemsoom he sIkIstirdiniz beni agir vasitayim su aralar..cidden yaa hiic keyfim yook!!! hani seni arada yokluyorya bulanti iste o bende 7/24 mevcut.. gerisini tahminedersin sanirim... hatta pcylede aram yok.. oglusa yemek yapmak zorundayim.. oyle iste yetismeyealisiyorum..

agrilarin arada olursa normal canim endiselene insallah... sende 7.haftaya basladin demek.. buyuyoruz hee... darisi bekleyen tum arkadaslarimiza..
canımmmm takıldım ben sana :34: ay sılammm bugün öldüm öldüm dirildim valla çok zormuş ya Allah yardımcın olsun canım

ahh caniim gittin mi.. bende seni cok optum guzelim hadi ozaman sagsaglim git evine.. demek foto koycan.. hadi bakalim... buraya koy ama ....
resim çektim ama kabloyu bulamıyorummmmmm :84::84::84: bulabilirse atıcam canım ama bende bişey yok yaa aldığım kilonun verdiği hafif çıkıntı var sadece :1:

nabasiniz gizllaaarrr??????? heeyy karnini doyurmak ne güzel bi duygu ya... :9::9::9:
kesinlikle katılıyorum regenimmm Allah kimseyi aç bırakmasın bugün ne sabah nede öğlen bişey yiyemedim eve nasıl aç geldim :56: hemen bişeyler atıştırdım karnımı doyurdum valla :16:

ayy canım bugune kadar gelırım dıyordum ama bı ıhtımal aksam kalabalık olabılırmısızz. esım dedı... bu kadar sanssız olur bır ınsan.. yatıp dınlencektım oysakı.. ınsss benım dedıgım gıbı olur yaaaa... stres yaptım sımcık....

haber verebılcem ıns sıze... merak edın benı tamam mı :9::9:
aaaa orda bi yalnız kalın bee bu nee :20:merak ederiz seni canım ama sende habersiz bırakma bizi:34:

yaa alıntıyla cevap yazamadım bişey oldu pc e :26:
neyse regencim muharrem ayına girdikya (yani müslümanların bizim yeni yılımız)
çok sevaptır onun için birde benim çok borcum var tutayım dedim tutabildiğim kadar,
yarın ara vericem sonra yine devam inş..
bende bu ay ilk defa ölçüyorum ama akıntıyı fln hep yanlış girmişim:1:
bi ara koyarım tablomu anlarsın sen heralde:27:

yaren ne kusuru ben takılıyorum öyle
memnun oldum bu arada.
evet yakın sayılır yazları o tarafa akçakocaya geliyoruz sürekli
yani yakın sayılır yinede :1:

canımmmm takıldım ben sana :34: ay sılammm bugün öldüm öldüm dirildim valla çok zormuş ya Allah yardımcın olsun canım

resim çektim ama kabloyu bulamıyorummmmmm :84::84::84: bulabilirse atıcam canım ama bende bişey yok yaa aldığım kilonun verdiği hafif çıkıntı var sadece :1:

kesinlikle katılıyorum regenimmm Allah kimseyi aç bırakmasın bugün ne sabah nede öğlen bişey yiyemedim eve nasıl aç geldim :56: hemen bişeyler atıştırdım karnımı doyurdum valla :16:

aaaa orda bi yalnız kalın bee bu nee :20:merak ederiz seni canım ama sende habersiz bırakma bizi:34:

eee canim bir de sen daha cabuk cabuk acikirsin... kiyamam ben sana :29::29::29:

yaa alıntıyla cevap yazamadım bişey oldu pc e :26:
neyse regencim muharrem ayına girdikya (yani müslümanların bizim yeni yılımız)
çok sevaptır onun için birde benim çok borcum var tutayım dedim tutabildiğim kadar,
yarın ara vericem sonra yine devam inş..
bende bu ay ilk defa ölçüyorum ama akıntıyı fln hep yanlış girmişim:1:
bi ara koyarım tablomu anlarsın sen heralde:27:

heheheee biliyorum canim ne orucu oldugunu :9::9::9: takiliyorum sana... ben de orucum da ondan hosuma gitti sen de orucum deyince... burda araplar felan da var hic orali olmuyorlar ya... neyse her koyun kendi bacagindan asilir.. beni ilgilendirmez..:20::20:

selam kızlar

wifeofdemon canımcım valla dediklerinde haklısın ama sabırlı insan olmak gerek onun için. bakalım bu aydan bişey çıkmazsa uygulamaya çalışacağım dediğini:31:

sılacım tatlım Allah yardımcın olsun canım. keşke kaynanan,görümcen falan et atsa sana en azından mide bulantın geçene kadar. hem senin yakışıklıyla hemde bu bulantıyla uğraşmak çok zor...

hly fıstığım çok güzel göbüşün. maşallah:nazar: kocaman duruyor (herkes söylemiş sıkılmışsındır ama elde değilkii söylememek) valla senin göbeğin epey büyük olacak. annem anlatırdı bana hamileyken karnını üstüne çay ve tabak koyarmış o kadar büyükmüş,senin gelecekte öyle görünüyor valla :1::1:

breshka tatlım resimlerini bekliyorum bende merakla

regencim açık çok kötü.. kocamı bekliyorum ama midem kazındı resmenn.. nerde bu adam yahuuu:47:

tondora merhaba canım. ateş bende ölçtüm bi ara sonra bıraktım. bir sonraki ay ölçmeyi planlıyorum. tablonu görmek isterim canım:34:

ay sen varyaa ne cadısın hee
canımm benimki geldi sonra yine gelirim bide bu gece 1001 tane ihlas okucam hadi öptüm muckkk :1:

Back