- Konu Sahibi screamaway
- #32.421
çoooooooook mersi yorumlara canlarım benimmmm cevaplarıma da bakın ha
hade ben kaçtımm artık duş alıp cicilerimi giyip süslenme zamanıııı
ben kacirdim mi guzelim? bi yere mi gidiyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sılacım bu arada herkesi hatırlamışsın, benim dışımda ağlıyorum baaaak...
inşallah canım yarın senden güzel haberler bekliyorum gelirsin dimi topice :26: ondan sonra da müjdeli haberler vereceksin inşallahahh canımmm ınssss.. az kaldı yarın busaatte cekılıyor olcam sanırsam....
hımmm gaz ıse canım gecıcıdır ama genede rahat bırseyler gıymekte fayda var.. olsun bebısler olsunda kılo verılır dımı :)))
tatlım, bu dönemde şişkinliğinin olması normal, bebiş büyüyor içerde, yer istiyor, daha da büyücem yer aç bana diyor:))) ayrıca bol kiyafetlere geçiş yap artık. kaçıncı haftadasın? senin göbüş de hülyanınki gibi çıkmışmıdır? yaa resim eklesene, sana da bi bakalım, he? 2-3 hafta sonra da bir daha yüklersiniz, değişikliği farkederiz, nedersin?
benim face neredeyse tüm gün açık oluyor, başında durmuyorum ama ara ara yeni gelen yazılara gözatıyorum, yani face'e de gözat arada, seni de görelim ok?
canimm benim bende sana yazacaktim,arka sayfaya bakinayim dedim sende bana yazmissin..
valla guzelim hulyamla ayniyiz canim haftamiz gunumuz ayni. benide onun tickerinde takip edebilirsiniz!! yarin 9.haftamiza giriyoz Allahin izniyle.. sanirim suan en cok bulanti bende mevcut, bikeresevdim de de varmis heralde insallah az kaldi onunkilerin gecmesine... oyle iste tatlim..
aaa inan yazacaktim canim ikinci bi tur yaacaktim valla osiraya hlyacimin fotolari devreye girdi.. breshkacima da yazcam cunku...
hem senin face de fotolarin varmis biz burda screamawaycimla seni cok merak ediyorduk!!! ben hjemen facemi actim vallahi sana bakabilmek icin arkadaslikta yollamistim... canimbenimm... almadin mi istegimi sila diye..
sılacım sanırım benim yazılarımı ve göz yaşlarımı hiç görmüyooosun
inşallah canım yarın senden güzel haberler bekliyorum gelirsin dimi topice :26: ondan sonra da müjdeli haberler vereceksin inşallah
canım ben kilo aldım hatta baya şişkinliğimde var ama maşallah hülyamın göbüşü gibi olmadı henüz ben 7+1 deyim bugün :) akşam eve gidince yemek yiyim de öyle çekeyim bare accık göbüş olsun zaten gazda var akşam eklerim
beni de görmedi şekerim
sılacım sanırım benim yazılarımı ve göz yaşlarımı hiç görmüyooosun
caniim beniim bu benim yapacagim en son hatalardandir.... afedersin ,gec kaldim biraz arkadasim kiyar miyim ben sana???.....
senin sinav hazirliklari nasil gidiyor??? inan basarili olmani en az senin kadar isteyebilirim sanirim!!! insallah jinekologlugunu gormekte nasip olur!!!kadin dogumcu olmak istiyordun yanilmiyorsam!!!
tamam canım ben şimdi çıkayım eve doğru yol alayım yemekten sonra resmi çeker eklerimo zaman bugün 1 resim önden ve yandan, tam 1 hafta sonra da 8+1'ken bir önden bir yandan resim daha çekiver, değişikliği hemen hissediceksin, ve biz de hissedelim)) ne dersin?
yazıyordur, breshkaya da yazıcam dedi çünkü, bekle acıcık
yaaa ben agliyorum simdii..demek silayi hatirlayamadin!!!! canim benim face donuk sadece bizim kizlardan,haber,foto gibi durumlarda aciyorum. ben ozaman sana yeniden yollarim fece imide dondurmustum zaten aktif oluyum da yollarim. screamcida sanirim kullanmiyor face.inanmıyorum yaaa, sıla diye biri beni eklemek istemiş, ama şöyle bir durum var, face'imde istek yoktu, mailimde vardı, mailden face'e girince de baktım istek yok, hatta kızlara sordum, Sıla isimli biri beni eklemek istemiş, ama isteğini bulamıyorum dedim. tatlım ya tekrar gönder yada burdan özel mesaj olarak bana face ismini soyadını yaz, ben seni bulayım, screamcim de eklesin beni. Hülyacımla aynıysa gününüz, senden de resim isteriz ona göreya buraya ya face'e ekle, ara ara sizleri görmek ve göbüş değişikliklerinizi farketmek istiyorum. kendim için de yapıcam demiştim, hatırlıyorsundur, her hafta 1 resim önden ve yandan çekicem ALLAH nasip ederse :)
beni de görmedi şekerim
aaaa buneymis boyle tatlimm.... sanki hazirlandiginiz sey kolaymis gibi atip duruyorlar..bide zamanla yarisiyorsunuz... cidden arkadasim sen birakma isin pesini.. bak arkasina dusunce nasilda gelmis dersler eline... haklisin eger yine baslamazsa hakkin yani parani almak.. dedigim gibi zamanda geciyor,gun yaklasiyor. ama masallah issin arkasindasin ve basarili olacagina gonulden inaniyorum canim benim!! sinav tarihi nezamandi hayatiim!!canımsın benim
sınav hazırlıklarım feci şekilde, çünkü hocalarımız habire kaytarıyor, bu hafta yine ders yok, haftaya paz-sine başlayacakmış, haftaya da başlamasın, o zaman işte paramı iade istiyicem, ne bu ya??? dalgamı geçiyorlar anlamadım ki... 1 hafta ders verdiler, 3 haftadır boştayız...
ALLAHtan söylendim söylendim, bari eski derslerin offline görüntülerini gönderin diye, önce elimizde yok, hepsini sildik dediler, yalancılar, ağlamayana meme yok misali, pişmanım kursunuza kaydolduğuma deyince, derslerin hepsi geri geldi, nasıl olduysa, yükleyiverdiler programa, şimdi onları izliyorum.
tamam canım ben şimdi çıkayım eve doğru yol alayım yemekten sonra resmi çeker eklerim
ben gidiyorum artık neysssse yinede öptüm sılamı da seni de birkaç saat sonra görüşürüz
Kızlar, bende çıkıyorum, namazımı kıliyım, sonra pilav yapiyim, sonra da ders çalışiyım:))) öptüm hepinizi
sılam beni eklemeyi unutma tatlım, yada buraya özelden adını soyadını yaz, ben seni ekleyeyim. beni bulamaya bilirsin, face ayarlarımı bayağı bi gizli vaziyete getirdik, kociş sağolsun, pek kıskançtır
hulyyaaammm....
kuzucuumm yaa sakamisin dedigim gibi yaaaaaa... masallah canim gobus almis basini gidiyor balim!!!! Allah esirgesin bitanem..mercimekte sende cook tatlisiniz!!!
ayy kuzum benim okumustum oysaki dogum gunundu bugu yaa..neguzel bi dogum gunu seninicin.... her sene boyleee ayniheycanla ayni guzelliklerle gecer insallah bitanem... seneye 3 kisisiniz isnallah...
valla canim cicekten hic haberim yok da tugcenin bi 50gün civari olmustu... sorariz geldiklerinde..
bugün beniim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmm
hem mutluyumm hem huzurluu iyiki doğmuşummm canım annem ve kardeşim var.. iyiki doğmuşumm canım kocacımm varr...iyiki doğmuşumm canımm akrabalarım varr... iyiki doğmuşumm sizinn gibi can DOST larım var.... ne mutlu bana ki iyiki doğmuşummm
canımmmmmmm çok saolasınnn ama valla yemekten sonra böle normalde o kadar değil hatta ben 2 kg zayıfladım bileee... hem ben bayılıyom bu halimee elimi atıp seviomm hepp
doğum günü dileklerin iiçinde çok saol canımmmmmmmmmmm aminnn
canımsın benim
sınav hazırlıklarım feci şekilde, çünkü hocalarımız habire kaytarıyor, bu hafta yine ders yok, haftaya paz-sine başlayacakmış, haftaya da başlamasın, o zaman işte paramı iade istiyicem, ne bu ya??? dalgamı geçiyorlar anlamadım ki... 1 hafta ders verdiler, 3 haftadır boştayız...
ALLAHtan söylendim söylendim, bari eski derslerin offline görüntülerini gönderin diye, önce elimizde yok, hepsini sildik dediler, yalancılar, ağlamayana meme yok misali, pişmanım kursunuza kaydolduğuma deyince, derslerin hepsi geri geldi, nasıl olduysa, yükleyiverdiler programa, şimdi onları izliyorum.
yaaa ben agliyorum simdii..demek silayi hatirlayamadin!!!! canim benim face donuk sadece bizim kizlardan,haber,foto gibi durumlarda aciyorum. ben ozaman sana yeniden yollarim fece imide dondurmustum zaten aktif oluyum da yollarim. screamcida sanirim kullanmiyor face.
insallah canim haftaya cuma doktor randevumuz var ondan sonra hem usg yi,hem kendimi,hemde pasa oglumu koycam!!!
bak hemsoom he sIkIstirdiniz beni agir vasitayim su aralar..cidden yaa hiic keyfim yook!!! hani seni arada yokluyorya bulanti iste o bende 7/24 mevcut.. gerisini tahminedersin sanirim... hatta pcylede aram yok.. oglusa yemek yapmak zorundayim.. oyle iste yetismeyealisiyorum..
agrilarin arada olursa normal canim endiselene insallah... sende 7.haftaya basladin demek.. buyuyoruz hee... darisi bekleyen tum arkadaslarimiza..