2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

yaren idrar tahlilimi yaptın sen?15 dkka bekletseydnn bide sabah ilk idrarına yap aç karnına 15 20 dkka bekle kesn çöxm ozamn benm 10 dkka sonra belli olmuştu hafif çıkmıştı saklıcktım bide 4 saat sonra baktım koyuyydu sonra kan tahlili yaptım

idrar tahlili yaptıom cnm ama gecen ayda 38.gunde olmuştum sabah ilk idrarımla yaptım ve yarımm saat bekledim hatta hemende atmadım sonrasında bilmiyorum korunmayı bıraktığımdan beri bu 3.ay hep gecikmeli anlamadım ama regenin demesi gibi strest çok etkiliyo ve ben 2.çocukta bukadar strest olcamı duşunmemiştm ilk çocuk kadar çok istiyorum

idrar tahlili yaptıom cnm ama gecen ayda 38.gunde olmuştum sabah ilk idrarımla yaptım ve yarımm saat bekledim hatta hemende atmadım sonrasında bilmiyorum korunmayı bıraktığımdan beri bu 3.ay hep gecikmeli anlamadım ama regenin demesi gibi strest çok etkiliyo ve ben 2.çocukta bukadar strest olcamı duşunmemiştm ilk çocuk kadar çok istiyorum

allh gönlüne göre vrsınn tatlım sennde stres evet en büyk etken...inaşllh erken oldundan belli değilidr

:24::24::24:

bugün beniim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmm

hem mutluyumm hem huzurluu :nazar: iyiki doğmuşummm canım annem ve kardeşim var.. iyiki doğmuşumm canım kocacımm varr...iyiki doğmuşumm canımm akrabalarım varr... iyiki doğmuşumm sizinn gibi can DOST larım var.... ne mutlu bana ki iyiki doğmuşummm :16::16:

hem mutluyumm hem huzurluu :nazar: iyiki doğmuşummm canım annem ve kardeşim var.. iyiki doğmuşumm canım kocacımm varr...iyiki doğmuşumm canımm akrabalarım varr... iyiki doğmuşumm sizinn gibi can DOST larım var.... ne mutlu bana ki iyiki doğmuşummm :16::16:

dogum günün kutlu olsun canımmm ailenle mercimeginle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllara :16::16::16::16:iyiki doğmusun iyiki seninle tanısma firsatımız olmus dün aldığın kıyafetleri cook begendim iyi günlerde giy canım
tugcecim cook tesekkür ederim insallah rabbim hepimize de kolay doğumlar nasip etsin benden sonra sıra da sen varsın :21::21::21:

dogum günün kutlu olsun canımmm ailenle mercimeginle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllara :16::16::16::16:iyiki doğmusun iyiki seninle tanısma firsatımız olmus dün aldığın kıyafetleri cook begendim iyi günlerde giy canım
tugcecim cook tesekkür ederim insallah rabbim hepimize de kolay doğumlar nasip etsin benden sonra sıra da sen varsın :21::21::21:

saolasın çiçekcimmm :16: amin inşallahhh yavrumla sağlıklı sıhhatli uzun ömürler geçiririz hepimiz tabikii :16: cicilerim içinde teşekkürler :29:

breshkacimm.. canim sendede agri olmus gecen gun.. ister istemez insan cook korkuyor ama olagan bi durummus guzelim. kendinisicak tutmayabask ozellikle ayaklarini faydasini goruyorum ben... baska bi durum yoksende sanirim uyku disinda...
sılammm canım ne korktum ama sonra rahatladım çok şükür ay bugün çok midem bulanıyor nazar ettim kendime yaa:26: çubuk kraker yiyip duruyorum valla :50: bu 3.oldu mide bulantısı inşallah biran önce geçer de bidaha olmaz

:3::3::3::3: biz geldikkkkkkkkkkkkkk :16::16::16::16:

saolsunnn tuğçem yazmışşş ama ben size accık ayrıntı vereyimm çünkü az daha mercimeğimi göremeyecektimm :30::30:

şimdi ben çıktım 15:45 de evden otobüs bekle bekle yok saat 16:00 oldu bnde geç kalıcam diye minibüse bindim karayoluna çıkayım da ordan binerim dedim ona minibüs bekledim sonra karayolundan diğer minibüse binene kadar saat oldu 16:20 :30: kocam aradı ben çıktım sen nerdesinn daha yeni pendiğe varmışımm nysee kozyatağına gelince taksiye binerim dedim ama ben o arada hemen doktoru aradım nolur gecikicem 17:00 deki randevumu 17:30 a verin dedim ilkten yok falan dediler başka gün gelin dedim ben zaten yoldayımm mide bulantımdan otobüs minibüs değiştire değiştire geliyorumm lütfen dedimm doktora sordular tamam dedii nyse ben accık rahatladımm bu gerizekalıı minibüsçü normalde basar giderr benim şansımaa kağnı gibi gidiyoo içim dışıma çıktıı kocamm gelmiş taaaaaaaaaaa akmerkezden küçükyalıyaa ben anca kartala geldimm :47: sen in maltepede ben seni alcam dedi ama acayip trafik var yetişemeyiz dedi. nysee aldı benii ama nasıl trafik ben dakika sayıyorumm doktorun başka görüşmesi var 6 da çıkacakk..saat olmuş 17:15 biz anca bostancıya geldikkk ama yetişemeyecez belli oldu yanii trafik kitlendi ben doktoru arıyodum gelemicem diye kocam dur dedi saati gelince ararsın.. ay sonra kozyatağına geldikk saat oldu 17:23 orda accık trafik açıldı optimuma kadar bastık aha dedim yetişcezz bidaa trafik ben iice umudumu kaybettim üzüldüm falann sonra kocam nasıl kullanıyo ama slolom yapıyo resmen :1: nysee orda accık sonra trafik açıldı kocam bi bastıı valla 140 150 :30: koşuyolu caddesine girdik hastaneye 100mt kaldıı saat 17:30 trafik yine sıkıştıı ben indim koştummm ama nasıll koşmakk kıçıma vuruyo tekmeler neyseki 1dk içinde yetiştimm hemşireye nefes nefese söyledim geldiğimi tamam doktorun hastası var haberimiz var sizi bekliyoduk dedii ben bi OHH çektşm valla :32::32: sonra kocam da geldi bi 10 dk bekledik çıktık yukarı ben hazırlandım doktor girdi ultrasonu koydu kocamı çağırdıı hemencecikk gördümm yavrumuuu kocaman olmuşştuu :nazar: sonra sesi de açtıı Allah ımmm dünyada duyduğummm en harikaa en mükemmel en muhteşemm anlatılmaz bi ses yavrumunn kalbininn sesini duydukkk benim musluklar hemen açıldı tabi kocamda şaşkın şaşkınn baktıı sonra yaklaştırdı yavrum mercimeklikten çıkmışş resmenn fasulyeye dönmüştüü :nazar: çok net belliydii:nazar: doktor da maşallahh ne iyi bakmışsınn görmeyeli kocaman olmuşş okula yazdırın falan diye konuştu :1: ölçtüü yavrum 1.7cm olmuş :nazar: maşallah 8 haftalıkla örtüşüyo dedi :nazar: ama ben hem ağlıyorum hem kalbim küt küt atıyoo hem çok mutluyumm hem şükrediyorumm yanii çok karışıktımm ama muhteşemm ötesi birşeydi yaaa :16::emir_bebek::nazar: sonra testlerimi tekrarlattı doktorumm 3. ay için 1 ay sonra çağırdı bu sefer :31: ilaçlara devam çok şükür herşey yolundaaa :31::nazar:

işte böyle canlarımm ordan çıktık kocamlann mutluluk sarhoşu olmuş bi şekilde gittik yemek yedik film izledikk az önce geldik hemende size yazdım... yavrumun resimini yarın yollarım ancak olur mu :38:

ayy şimdi nasıl uyuyacam bilmiyorum yaaa :52::52:
canımmm maşallah size :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
baya işkence çekmişsin yol konusunda ama sonunda miniğine kavuşmuşsun çok şükür darısı başıma artık bende c.tesi gününü ipme çekiyorummm :16::16::16:

Doğum günün kutlu olsun canımmmmm
bizde seni iyiki tanıdık iyiki anacığın seni doğurmuş bize böyle güzel bir arkadaş olmuşsun :29::29::29:
Eşinle mercimeğinle tüm sevdiklerinle hep huzurlu mutlu sağlıklı yıllar geçirirsin inşallah canım :16::16::16:

doğum günün kutlu olsun kankicimmm, topiğimizin melek annesi, canım benimmmmmmmm....

breskacımmm aman kıymetlimize dikkat et ama öncesinde kendine dikkat et hayatım. sen kendine iyi bakarsan bebeğinde bunun akabinde sağlıklı olucaktır.

ay benim dün internetim kesildi hatlarda sorun varmış meğer, sinir oldummmm :20:

Dogum günün kutlu olsunnnn..... sevdıklerınle beraber nice nice seneelere... iyi ki dogmussun.... :16::16:

alttakiler hepiniz iyisinizdir insss...

benı yarın ıcın heyecan bastı... sımcık cıkıyorummm.. ısım varr... kendinize iyi bakınn. hoscakalınn.... optümmmmmmmmmmmmmmmmm..

aman da aman bugün topigin cimcimesinin dogum günüymüs, iyi ki dogmus iyiki bu topigi bulmus ve iyiki mercimegin annesi olmus :16::16::16::16::16::16::16::16:

canim sana esinle, cocugunla-cocuklarinla, kardesinle ve annenle, sevdigin herkesle mutlu nice yillar dilerim.. :54::54::54::54::54::54::54::54:

canımmm maşallah size :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
baya işkence çekmişsin yol konusunda ama sonunda miniğine kavuşmuşsun çok şükür darısı başıma artık bende c.tesi gününü ipme çekiyorummm :16::16::16:

Doğum günün kutlu olsun canımmmmm
bizde seni iyiki tanıdık iyiki anacığın seni doğurmuş bize böyle güzel bir arkadaş olmuşsun :29::29::29:
Eşinle mercimeğinle tüm sevdiklerinle hep huzurlu mutlu sağlıklı yıllar geçirirsin inşallah canım :16::16::16:

saolasınnnn canımmmm yol arkadaşımmmm:16::16: valla çok zor oldu ama şükür gördük yavrumuuuu :emir_bebek::nazar: darısı başına o mükemmel sesi bi duyda hayatın anlamını işte o zaman anlarsın snde benim gibiii :16:

aminnnnnnnnnnn inşallahhhh cümlemizzz hep huzurlu mutlu sağlıklı yıllar geçirelimm yavrularımızla annemizle sevdiklerimizleee :16:

doğum günün kutlu olsun kankicimmm, topiğimizin melek annesi, canım benimmmmmmmm....

breskacımmm aman kıymetlimize dikkat et ama öncesinde kendine dikkat et hayatım. sen kendine iyi bakarsan bebeğinde bunun akabinde sağlıklı olucaktır.

ay benim dün internetim kesildi hatlarda sorun varmış meğer, sinir oldummmm :20:

canııııııı gönüldenn teşekkür ederimm kankitomm aminnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh :16::16:

Dogum günün kutlu olsunnnn..... sevdıklerınle beraber nice nice seneelere... iyi ki dogmussun.... :16::16:

sempatişkolarınn bitanesiiii çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmm :16::16::16:

aman da aman bugün topigin cimcimesinin dogum günüymüs, iyi ki dogmus iyiki bu topigi bulmus ve iyiki mercimegin annesi olmus :16::16::16::16::16::16::16::16:

canim sana esinle, cocugunla-cocuklarinla, kardesinle ve annenle, sevdigin herkesle mutlu nice yillar dilerim.. :54::54::54::54::54::54::54::54:

regentoşumm benimmm çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmm saolasınnn aminn inşallah cümlemizzzz :16::16:

alttakiler hepiniz iyisinizdir insss...

benı yarın ıcın heyecan bastı... sımcık cıkıyorummm.. ısım varr... kendinize iyi bakınn. hoscakalınn.... optümmmmmmmmmmmmmmmmm..

iyiyiz be tatlım nasıl olsun aynı :37:
senin heyecanını yirimmmm canım benim inşallah herşey yolunda gidicek, bizde heyecanla senden gelecek haberleri bekliyoruzzzzzz. öptüm canım dikkat et kendine:54:

günaydinlar hanimlar...

günaydın güzel bayan, napıyon testlere başladınnnn, nasıl ???

regentoşumm benimmm çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmm saolasınnn aminn inşallah cümlemizzzz :16::16:

insallah tatlim...

iyiyiz be tatlım nasıl olsun aynı :37:
senin heyecanını yirimmmm canım benim inşallah herşey yolunda gidicek, bizde heyecanla senden gelecek haberleri bekliyoruzzzzzz. öptüm canım dikkat et kendine:54:

günaydın güzel bayan, napıyon testlere başladınnnn, nasıl ???

ayyy simardim birden :17::17::17::17: napiiimmm.... basladim iste, bugünlerde cikmasi lazim 8inde de olabilir, hani bikac günlük oynamalarla geliyordu ya hep.. ama silik cizgi cikiyor sanirim LH hormonu yükselmeye basladi ki ikinci cizgi de var ama tam net degil o yüzden halen negatif sonuc... yani bu hafta ici olmali.. sen naparsin?? depoda isler nasil?? aynindaki bayandan kurtuldun dimi??

canım benim çok sağol :29: dikkat etmeye çalışıyorum ama bugün hiiiiç keyfim yok ya midem çok kötü aklımdan acaba şunu yesem iyi gelirmi diye bişey geçirsem bile midem bulanıyor bugün off biran önce geçse bare :50: Sen nasılsınsın canım gittimi sinir olduğun hatun işler nasıl keyfin nasıl ? :34:

saolasınnnn canımmmm yol arkadaşımmmm:16::16: valla çok zor oldu ama şükür gördük yavrumuuuu :emir_bebek::nazar: darısı başına o mükemmel sesi bi duyda hayatın anlamını işte o zaman anlarsın snde benim gibiii :16:

aminnnnnnnnnnn inşallahhhh cümlemizzz hep huzurlu mutlu sağlıklı yıllar geçirelimm yavrularımızla annemizle sevdiklerimizleee :16:

canım benim valla senin kadar heyecanlandım kimbilir sen nasıl oldun tahmin edebiliyorum hayatım :34: Rabbim sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik nasip etsin inşallah :16: bende bi duysam çok rahatlayacağım iyice heyecan bastı valla :52:

canım benim çok sağol :29: dikkat etmeye çalışıyorum ama bugün hiiiiç keyfim yok ya midem çok kötü aklımdan acaba şunu yesem iyi gelirmi diye bişey geçirsem bile midem bulanıyor bugün off biran önce geçse bare :50: Sen nasılsınsın canım gittimi sinir olduğun hatun işler nasıl keyfin nasıl ? :34:

canım benim valla senin kadar heyecanlandım kimbilir sen nasıl oldun tahmin edebiliyorum hayatım :34: Rabbim sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik nasip etsin inşallah :16: bende bi duysam çok rahatlayacağım iyice heyecan bastı valla :52:

breshkaaaa???? hanimefendi nasilsiniz????

iyi diyelim iyi olsun canımmmm sen nasılsın? testlere başlamışsın hadi inşallah ilk ayda tutturursun bitanem :54:

basladik bakalim canim, ben caliscam valla gerisi de Allahima kalmis :1::1::1: bakalim ektigimizi bicebilecek miyiz :1::1::1: ayyy sen dedin ya midem bulaniyor diye benim de bulandi iiiiii ay ne igrenc bi duygu bu yaa... öööö... benim hamileligimde nolur bulantim olmasiiinnnn.....

Back