- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.381
basladik bakalim canim, ben caliscam valla gerisi de Allahima kalmisbakalim ektigimizi bicebilecek miyiz ayyy sen dedin ya midem bulaniyor diye benim de bulandi iiiiii ay ne igrenc bi duygu bu yaa... öööö... benim hamileligimde nolur bulantim olmasiiinnnn.....
İnşallah alırsın canımay evet canım yaa çok kötü bir durum ekrana zor bakıyorum valla o yüzden çok kalamıycam yalnız aklıma hep arzu geliyor daha kötü oluyorum nedense :26: o da çok çekmişti yaa inşallah benim bu son olur
canım benim valla senin kadar heyecanlandım kimbilir sen nasıl oldun tahmin edebiliyorum hayatımRabbim sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik nasip etsin inşallah bende bi duysam çok rahatlayacağım iyice heyecan bastı valla
Valla sabah kalktığımda çok feciydim ama şimdi biraz daha iyiyim yine ara ara oluyor offff uykumda var benim eve gitmek istiyorumya böyle gelip gelip gidiyorsa iyi de sürekli olsa artik yani mideni sök atgecti benimki sükür.. sanirim hülyaninki de arada yokluyor.. ama benim arkadasimin araliksiz bir ay oldu yaaa
ayyy breshkaaa valla süperötesi manyak bi duyguu yaa anlatmak mümkün değillllsesi kulaklarımdan gitmiyooo valla ben içimdeyken böyle delleniyomm dışarı çıkınca naparım bilemem
töbe töbeeee ayı yavrusunu severken öldürürmüş yatöbe töbeeeee bnde biraz duygularımı vahşi gösteririm de sölemesi ayıp
bugün beniim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmm
hem mutluyumm hem huzurluuiyiki doğmuşummm canım annem ve kardeşim var.. iyiki doğmuşumm canım kocacımm varr...iyiki doğmuşumm canımm akrabalarım varr... iyiki doğmuşumm sizinn gibi can DOST larım var.... ne mutlu bana ki iyiki doğmuşummm
tatlım uzun zamandır gelmiodum şimdi bakarken gördüm bebişin hayırlı olsun canım allah salıkla kucağına almayıda nasip etsin
Doğum günün kutlu olsun canım. bizde seni iyiki tanımışız. Ailenle nice mutlu,huzurlu,sağlıklı seneler dilerim
sağol teyzesi teşekkür ederizRabbim tez zamanda herkese nasip etsin inşallah Tatlım nerelerdesin yaaa baya merak ettik seni ne face nede buraya geliyorsun iyisin dimi ?
saolasınnn tatlımmmmmmmmmmmmamin inşallahhhhh
İMREAL hanımmm İMREAL hanımmmm bnde hamileyiimmm pardon yaniii benide kutlamadınnnnnnnnnn
pek gelmiyorum canım bilerek canım sıkkın face arada bi bakıyorumda buraya girmiyorum biz hala ev işini halletmedik annemlerin yanındayız ve halletmek için eşim kıçınıda kaldırmıyo ocaktan sonra diyo bakalım o zaman ne yapıcak bide ben eşime çocuk istediğimi söledim çünkü doktorun sölediklerinden korkuyorum dedim ya olurda düşük olursa yada olmazsa diye oda kısmetimiz ama şimdi çocuk olmaz dedi ikna edemedim bu ayda ilaca devam daha ne kadar sürüceğinide bilmiyorum. yani kızlar bi taraf isteyip bi taraf erteleyince böle sinir bişe oluyo
pek gelmiyorum canım bilerek canım sıkkın face arada bi bakıyorumda buraya girmiyorum biz hala ev işini halletmedik annemlerin yanındayız ve halletmek için eşim kıçınıda kaldırmıyo ocaktan sonra diyo bakalım o zaman ne yapıcak bide ben eşime çocuk istediğimi söledim çünkü doktorun sölediklerinden korkuyorum dedim ya olurda düşük olursa yada olmazsa diye oda kısmetimiz ama şimdi çocuk olmaz dedi ikna edemedim bu ayda ilaca devam daha ne kadar sürüceğinide bilmiyorum. yani kızlar bi taraf isteyip bi taraf erteleyince böle sinir bişe oluyo
yürü ordan yalancıı.. seni facede görüp kutladım ben orkideden lütfen yanii hemende bi iftiralar yaniiii
ama doğum gününü kutlamadımnice senelere inşallah bebişinle beraber
aynı benim gibisin canım.benim kocamda aynen seninki gibi istemiyor. hep sallıyor,birşeyler çıkarıyor. şimdide kafama taşınma işini çıkardı. bu ay korunmadım ama önümüzdeki ay korunacağım sanırım. öyle görünüyor.valla çok zor böyleside
Canım benim yaa üzülme sen sanırım eşin seni bıktırıp ailesiyle aynı yerde oturmaya çalışıyor (hatırladığım kadarıyla öyle bir durum vardı ) ama biraz daha sabret ocak ayı da geldi sayılır inşallah gönlüne göre bir yer bulursun önce huzurla bi evinize geçin de bebekte gelir inşallah hem topicin totemini unutma yeni eve taşınan hamile kalıyorpek gelmiyorum canım bilerek canım sıkkın face arada bi bakıyorumda buraya girmiyorum biz hala ev işini halletmedik annemlerin yanındayız ve halletmek için eşim kıçınıda kaldırmıyo ocaktan sonra diyo bakalım o zaman ne yapıcak bide ben eşime çocuk istediğimi söledim çünkü doktorun sölediklerinden korkuyorum dedim ya olurda düşük olursa yada olmazsa diye oda kısmetimiz ama şimdi çocuk olmaz dedi ikna edemedim bu ayda ilaca devam daha ne kadar sürüceğinide bilmiyorum. yani kızlar bi taraf isteyip bi taraf erteleyince böle sinir bişe oluyo
ayy kuzumm yaaa adamlarınn bebek istememesini gerçekten anlayamıyorum yaa.. yani kadınların istemmesini anlarımda erkekleri duyunca şaşırıyomm valla.... bnce korunma kuzumm bak valla bırakk olursa olur ne güzell olunca aldırtcak değil ya töbe töbeeeee
bende hayırlısı dedim bekliyorum bakalım sen benim önceki sorunları falan biliomusun bilmiyorum ben daha önce düşük yaptım ve pekte güzel geçmedi eşim isteyene kadar çocuk yapmıcam dedim eşim istemio hala ben o babalığa hazır olsun ve deli gibi bebek istesin ondan sonra çocuk yapalım istiyorum ...aynı benim gibisin canım.benim kocamda aynen seninki gibi istemiyor. hep sallıyor,birşeyler çıkarıyor. şimdide kafama taşınma işini çıkardı. bu ay korunmadım ama önümüzdeki ay korunacağım sanırım. öyle görünüyor.valla çok zor böyleside
canim benim üzülme sen.. canin sIkkIn olunca gel iste konusur rahatlarsin.. ocaga da bir sey kalmadi sunun surasinda, ev islerini halledince tekrar konuyu acarsin, ya da uygun gördügün baska bi zamanda.. sen boslama bizleri yine de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?