2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

idrar tahlili yaptıom cnm ama gecen ayda 38.gunde olmuştum sabah ilk idrarımla yaptım ve yarımm saat bekledim hatta hemende atmadım sonrasında bilmiyorum korunmayı bıraktığımdan beri bu 3.ay hep gecikmeli anlamadım ama regenin demesi gibi strest çok etkiliyo ve ben 2.çocukta bukadar strest olcamı duşunmemiştm ilk çocuk kadar çok istiyorum

allh gönlüne göre vrsınn tatlım sennde stres evet en büyk etken...inaşllh erken oldundan belli değilidr

bugün beniim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmm

hem mutluyumm hem huzurluu iyiki doğmuşummm canım annem ve kardeşim var.. iyiki doğmuşumm canım kocacımm varr...iyiki doğmuşumm canımm akrabalarım varr... iyiki doğmuşumm sizinn gibi can DOST larım var.... ne mutlu bana ki iyiki doğmuşummm

dogum günün kutlu olsun canımmm ailenle mercimeginle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllara iyiki doğmusun iyiki seninle tanısma firsatımız olmus dün aldığın kıyafetleri cook begendim iyi günlerde giy canım
tugcecim cook tesekkür ederim insallah rabbim hepimize de kolay doğumlar nasip etsin benden sonra sıra da sen varsın

saolasın çiçekcimmm amin inşallahhh yavrumla sağlıklı sıhhatli uzun ömürler geçiririz hepimiz tabikii cicilerim içinde teşekkürler

breshkacimm.. canim sendede agri olmus gecen gun.. ister istemez insan cook korkuyor ama olagan bi durummus guzelim. kendinisicak tutmayabask ozellikle ayaklarini faydasini goruyorum ben... baska bi durum yoksende sanirim uyku disinda...
sılammm canım ne korktum ama sonra rahatladım çok şükür ay bugün çok midem bulanıyor nazar ettim kendime yaa:26: çubuk kraker yiyip duruyorum valla bu 3.oldu mide bulantısı inşallah biran önce geçer de bidaha olmaz

canımmm maşallah size
baya işkence çekmişsin yol konusunda ama sonunda miniğine kavuşmuşsun çok şükür darısı başıma artık bende c.tesi gününü ipme çekiyorummm

Doğum günün kutlu olsun canımmmmm
bizde seni iyiki tanıdık iyiki anacığın seni doğurmuş bize böyle güzel bir arkadaş olmuşsun
Eşinle mercimeğinle tüm sevdiklerinle hep huzurlu mutlu sağlıklı yıllar geçirirsin inşallah canım

doğum günün kutlu olsun kankicimmm, topiğimizin melek annesi, canım benimmmmmmmm....

breskacımmm aman kıymetlimize dikkat et ama öncesinde kendine dikkat et hayatım. sen kendine iyi bakarsan bebeğinde bunun akabinde sağlıklı olucaktır.

ay benim dün internetim kesildi hatlarda sorun varmış meğer, sinir oldummmm

Dogum günün kutlu olsunnnn..... sevdıklerınle beraber nice nice seneelere... iyi ki dogmussun....

alttakiler hepiniz iyisinizdir insss...

benı yarın ıcın heyecan bastı... sımcık cıkıyorummm.. ısım varr... kendinize iyi bakınn. hoscakalınn.... optümmmmmmmmmmmmmmmmm..

aman da aman bugün topigin cimcimesinin dogum günüymüs, iyi ki dogmus iyiki bu topigi bulmus ve iyiki mercimegin annesi olmus

canim sana esinle, cocugunla-cocuklarinla, kardesinle ve annenle, sevdigin herkesle mutlu nice yillar dilerim..

saolasınnnn canımmmm yol arkadaşımmmm valla çok zor oldu ama şükür gördük yavrumuuuu darısı başına o mükemmel sesi bi duyda hayatın anlamını işte o zaman anlarsın snde benim gibiii

aminnnnnnnnnnn inşallahhhh cümlemizzz hep huzurlu mutlu sağlıklı yıllar geçirelimm yavrularımızla annemizle sevdiklerimizleee

canııııııı gönüldenn teşekkür ederimm kankitomm aminnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Dogum günün kutlu olsunnnn..... sevdıklerınle beraber nice nice seneelere... iyi ki dogmussun....

sempatişkolarınn bitanesiiii çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmm

regentoşumm benimmm çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmm saolasınnn aminn inşallah cümlemizzzz

alttakiler hepiniz iyisinizdir insss...

benı yarın ıcın heyecan bastı... sımcık cıkıyorummm.. ısım varr... kendinize iyi bakınn. hoscakalınn.... optümmmmmmmmmmmmmmmmm..

iyiyiz be tatlım nasıl olsun aynı
senin heyecanını yirimmmm canım benim inşallah herşey yolunda gidicek, bizde heyecanla senden gelecek haberleri bekliyoruzzzzzz. öptüm canım dikkat et kendine

günaydinlar hanimlar...

günaydın güzel bayan, napıyon testlere başladınnnn, nasıl ???

regentoşumm benimmm çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmm saolasınnn aminn inşallah cümlemizzzz

insallah tatlim...

ayyy simardim birden napiiimmm.... basladim iste, bugünlerde cikmasi lazim 8inde de olabilir, hani bikac günlük oynamalarla geliyordu ya hep.. ama silik cizgi cikiyor sanirim LH hormonu yükselmeye basladi ki ikinci cizgi de var ama tam net degil o yüzden halen negatif sonuc... yani bu hafta ici olmali.. sen naparsin?? depoda isler nasil?? aynindaki bayandan kurtuldun dimi??

breskacımmm aman kıymetlimize dikkat et ama öncesinde kendine dikkat et hayatım. sen kendine iyi bakarsan bebeğinde bunun akabinde sağlıklı olucaktır.
canım benim çok sağol dikkat etmeye çalışıyorum ama bugün hiiiiç keyfim yok ya midem çok kötü aklımdan acaba şunu yesem iyi gelirmi diye bişey geçirsem bile midem bulanıyor bugün off biran önce geçse bare Sen nasılsınsın canım gittimi sinir olduğun hatun işler nasıl keyfin nasıl ?

canım benim valla senin kadar heyecanlandım kimbilir sen nasıl oldun tahmin edebiliyorum hayatım Rabbim sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik nasip etsin inşallah bende bi duysam çok rahatlayacağım iyice heyecan bastı valla

breshkaaaa???? hanimefendi nasilsiniz????

iyi diyelim iyi olsun canımmmm sen nasılsın? testlere başlamışsın hadi inşallah ilk ayda tutturursun bitanem

basladik bakalim canim, ben caliscam valla gerisi de Allahima kalmis bakalim ektigimizi bicebilecek miyiz ayyy sen dedin ya midem bulaniyor diye benim de bulandi iiiiii ay ne igrenc bi duygu bu yaa... öööö... benim hamileligimde nolur bulantim olmasiiinnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…