ay canım kıyamam mayıstın demek... ben de okudum anlayamadım. mayıstım ne demek mayıs yanı
sonra dank etti..
bende senın gıbı dusunuyorum canım.. yanı bızde 4-5-6 ay dogal yolla korunduk sonrada hıc korunmadık ve hıc hamıle kalamadım.. ılk once ıltıhap felan vardı ona yoruldu bu yuzden hamıs kalamıyorsun dıye.. zaman gectıkce ıltıhapta gıttı.. hıc bır rahatsızlık kalmadı ama gene olmadı.. yanı ıhmal ettık.. olur olur dedık.. bekledık.. bırazda hem maddı hem manevı problemler oldu. sıra bıze gelemedı.. gec kaldık anlayacagın.. bkalım ıns bundan sonra Allah yuzumuze bakarda, meleklerımıze kavusuruz...
yaptım yedık bılem... cayın yanına yaptım degısık bısey. esımın ıs yerınde cıkıyormus bu yemek bana tarıf ettı ılkkez denedım.. fena olmadı hanı.. ama burdan soylemem.. hamıslerımızz cok var.. gercı bunu pek canları cekmez ama.. olsun..
canikommmmm ben hıcc denemedım.. gercı benım pek test yapmama vakıt kalmadan kırmızılar gelıverdı.. senın kac gunun gectı canım + eczane yakınsa gıt bır test alıp yapıver canım merak ettım bende.. ıns hamılesındır...
karbonattan daha verımlı sonuc verır alacagın test..
[/QUOT kapalı şuanda eczane..bıde gunumdaha gecmedıgı için düşünmedım test almayı meraktan bı yapıyım dedım..daha oncede yapmıştım hiç bişekılde kabarmamıştı bu sefer kabardı değişik olunca acabaa?? dedım..belkı deneyenler vardır dıye bı sorıyım dedım..1 hafta var daha hasta olmama