- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.341
35 sayfayı okumaktttan gözlerim yorulduu yagözlerim şeş beş olcakk...kimseciklerde yok..hep ben gelnce böle oluyoo..zten canım sıkılıyo yarın doktoro gitcem morelim bozuk...off ama yaa bu arada kimn tsh değeri yüksek hamileyken?
aaaaa ask olsun ben burdayim madem istemiyorsun ben de konusmam sana...
yok tatlım ya saat 8 den beri burdyımm kimse yok herkes ii kanka olmuşşş benn hepp arkada kalomm
yok kuzum yaa.. kankaliktan degil de uzun zamandir tanismisligin getirdigi bi muhabbet var.. ben mesela nisandan beri topikteyim yani kaydoldugumdan beri, kizlarin cogunlugu da bende eski.. öyle yani.. sen gir araya takilma hic...
ne bilim bende 22 kasımdan beri burdyım ama ne bilim yaa çokk üüzllymmm...
kızlar meride habernz varmı??? 4 5 aralık regl günüydüü çok merak edyorum yaa???
yok yaaaa hele o kayboldu birden.. Az önce benim de aklima geldi..
merhaba regen bende bi kaç gundur giremiyorum şehirdışımda ablamdaym tam 37 gun oldu dun test yaptım negatif meriyi bende merak ettim yok
ooo diger kácagimiz da gelmis... ablanda oldugunu bilmyiordum canim.. nasil gecti vaktin?? hayirlisi olsun tatlim yaa... bi kere de benim öyle olmustu.. ikinciyi de 68gün olmustu.. kafana takinca gecikiyor iste
inşllh merinn hamile haberlerini duyarızz ben regl günmden 10 dün geçtiğinde yapmıştım hamile oldumu öğrenmştim sonra öğrendkten sonra 10 gün sonra düşk yaptım yarın doktora gitcemm bakm ne dicekk
HADİ YA İNŞALLA GEC DÖLLENMDİR hala ablamdayım yarın döncek bebek sevmeye geldm daha bi aylık çok mis
inşllh merinn hamile haberlerini duyarızz ben regl günmden 10 dün geçtiğinde yapmıştım hamile oldumu öğrenmştim sonra öğrendkten sonra 10 gün sonra düşk yaptım yarın doktora gitcemm bakm ne dicekk
masallah canim sev doya doya.. tatlim gec döllenme felan olursa da cikar bi süre sonra ortaya.. takmayin ya bu kadar.. ben dedim ya kafama taktigim icin bi ara iyice umutsuzluga kapilmistimmesela cicek ve tugcenin de gec döllenme olmustu...
insallah canim duyariz hamis haberlerini.. git bakalim dr ne diyecek.. sonra bize de haber verirsin..
masallah canim sev doya doya.. tatlim gec döllenme felan olursa da cikar bi süre sonra ortaya.. takmayin ya bu kadar.. ben dedim ya kafama taktigim icin bi ara iyice umutsuzluga kapilmistimmesela cicek ve tugcenin de gec döllenme olmustu...
insallah canim duyariz hamis haberlerini.. git bakalim dr ne diyecek.. sonra bize de haber verirsin..
onların geç döllenme olmuş biliyomusun kaç gun sonra öğrendiklerini
ben 7 haftalıkken düşk yaptım kanamam oldu değerlerim düştü bakalım iyice temzlednimi ne yapck bilmiyorumm
valla canim cicekten hic haberim yok da tugcenin bi 50gün civari olmustu... sorariz geldiklerinde..
tekrar gecmis olsun canim.. git tabi ihmal etme benim de 2ayda temizlenmisti.. yani araliksiz kanama.. kürtaj olmamistim ben o yüzden..
50 gun he hmm benimde kızımda 45 gundu
valla canim cicekten hic haberim yok da tugcenin bi 50gün civari olmustu... sorariz geldiklerinde..
tekrar gecmis olsun canim.. git tabi ihmal etme benim de 2ayda temizlenmisti.. yani araliksiz kanama.. kürtaj olmamistim ben o yüzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?