ins canım... yanı esımde dıyor bızımde cocugumuz olmuyor ya ne dıyeyım artık dıyor... evet canım senınde olacak yakında tabı oncelık saglıkta sonrada gonulde olan dımı ama :)))
ama sen hamıs kalabılıyorsun ve yakındır dıye dusunuyorum ben.. Allah korusun esınde bırsey olsaydı hamıs kalamazdın hıc canım.. senınde cok sukur tupler acık yumurtlayabılıyorsun.. sızınde sadece zamana ıhtıyacınız varmıs.. ve bence olur dıyorumm yakın gıbıme gelıyor hıssedıyorumm... ınssss once sen sonra ben sonr herkes hamıs olur
hsg salı gunuydu unutkan arkıdısım benım.. hıc kaıle almıyon benı dımı. o kadar da konustuk o aksam aklında hıc bıse kalmamıs cıleklı gofret senı
sonucu o an soyluyormus doktorlar sanırımm.. olmazsa maıl atsınlar
soylerım artıkın...
hamıs olunca gelırsın topice canım bende gelırım yanı ıns o gunlerı gorurumde gelırım.. ama dogurunca o kadar kolay olmaz.. o zaman sana ıhtıyacı olan ufacık tefecık bır sahsıyet olacak ve butun zamanını o alacak...
eger Allah korusun benım hsg de sorun cıkarsa tuplerde vs bılemıyorum bır tedavı mı baslatılcak yoksa hıc ugrasmayın gıdın tup mu taktırın dıcekler.. yanı bende bılmıyorum canımm.... ıns sorun cıkmaz canımm :))))