- Konu Sahibi screamaway
- #32.281
aa kızlar ben gelirim aranıza ben hep burdayım yalnız kalmazsınız benim 2012 yılı olur inşallah bebeğimiz korunma aşamasındayız(
hoşgeldin canım bende 2012 mayıs ayını bekliyorum... yalnız değilsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa kızlar ben gelirim aranıza ben hep burdayım yalnız kalmazsınız benim 2012 yılı olur inşallah bebeğimiz korunma aşamasındayız(
nette takılıyorsunya o yuzden sordum. benımkı mesaıdede bende burdayım...
ay ay ay tam hamıslık moduna gırdım dıyorsun... ohhhh al ve gule gule kullan.. belı lastıklı kot gordum kısss bende gecenlerde.. bayıldım resmen.. harika bir kottu.. bende istoooom yaa... Allah gosterır ıns o gunlerı....
napıyonuz bakem kızlarrrr
haberleri özet geçin noluururrrrrr.... geçmiş çok uzunnnnn....
bu hafta bizim şirketin uyuz karısı hep depoya geldi bi rahat bırakmadı pc yi gelemedim hiç kk yaaa
bende gelcem buluşmayaaaaaaaaa banane banane
kankitoooooooo napıyon yavrimuuuuu sen doktora gitcektin naptınnn
kız duydun mu sesini oy yavrum kurban olurum heeeee :))
günaydin kizlarr
valla mecburenn giriyom çünkü pantolonlarım hep dar paçalar karnımı sıkıyolarr hele yemekten sonra anammmmmmmmmmmmm
sanada sıra gelcek canım benimm az sabrett hsg den sonra inşallahhh
canımm valla özledim be senii aaaaaa yetti garii duymaz mıyım duydumm tabii canım beniimm uzuncaaaa bi post yazdım 2-3 sayfa önceee
günaydın hayatımmmmm
ay gidip dusa gircem hiiic canim istemiyor xyaa... banyo soguk cünkü
ay anammmm toton donar kızzzzzz
sıcak su gelince ısınızrsın ama ben yaptım duşumu sabah sabah
valla mecburenn giriyom çünkü pantolonlarım hep dar paçalar karnımı sıkıyolarr hele yemekten sonra anammmmmmmmmmmmm
sanada sıra gelcek canım benimm az sabrett hsg den sonra inşallahhh
canımm valla özledim be senii aaaaaa yetti garii duymaz mıyım duydumm tabii canım beniimm uzuncaaaa bi post yazdım 2-3 sayfa önceee
ay gidip dusa gircem hiiic canim istemiyor xyaa... banyo soguk cünkü
ay anammmm toton donar kızzzzzz
sıcak su gelince ısınızrsın ama ben yaptım duşumu sabah sabah
biz yeni kalktik valla... esim babasinin yanina gitti... ben de kalkcam evi havalandircam hatta acayim camlari da gireyim yorganin icine... biraz evin isinmasi bekleyip dalcam dusa... gerci dedigin gibi sicak su isitiyor baynoyu, banyom öyle cok büyük degil ya... sen napiyorsun?? var mi bugün icin bi plan'??? ay burda carsilar pek güzel süslendi benimkinin gönlü olsa da biraz yürüsek..
biz yeni kalktik valla... esim babasinin yanina gitti... ben de kalkcam evi havalandircam hatta acayim camlari da gireyim yorganin icine... biraz evin isinmasi bekleyip dalcam dusa... gerci dedigin gibi sicak su isitiyor baynoyu, banyom öyle cok büyük degil ya... sen napiyorsun?? var mi bugün icin bi plan'??? ay burda carsilar pek güzel süslendi benimkinin gönlü olsa da biraz yürüsek..
ayy yirim ben senı.. demek hepsi dar paca.. al alda sıkısmasın senın fasulye gorunumlu mercımegın.. rahat et yavrumm..
inss canım saollll....
kız ac sıcak suyu ısınsın banyon.. buhar yapsın ohhh.... cooook severım sıcak suyu sıcak banyoyu soguk adamı
bende bende... bende yaptımmmm...
hayırdır kız neden suslendı carsılar?? ozel bır gun mu merak ettım..
korkunun ecele faydası yok.. ac sıcak suyu ısınsın banyonn.. dal sonra... yardıma gelem mı :)))) ıkı kese atarımmmmmm...
ayy yirim ben senı.. demek hepsi dar paca.. al alda sıkısmasın senın fasulye gorunumlu mercımegın.. rahat et yavrumm..
inss canım saollll....
kız ac sıcak suyu ısınsın banyon.. buhar yapsın ohhh.... cooook severım sıcak suyu sıcak banyoyu soguk adamı
bende bende... bende yaptımmmm...
hayırdır kız neden suslendı carsılar?? ozel bır gun mu merak ettım..
korkunun ecele faydası yok.. ac sıcak suyu ısınsın banyonn.. dal sonra... yardıma gelem mı :)))) ıkı kese atarımmmmmm...
ohhhhh iyi yaptın hayatım, napıyn kocan iştemi ??
he valla yaa... dur evi havalandirayim ciktiktan sonra yaparsam üsütürüm felan daha yeni atlattim zaten... canim yilbasi hristiyanlarin dini bayramiya, ay öncesinden basliyorlar kutlama.. ay boyunca carsida pazar kurulu oluyor.. yiyecek ve hediyelik esya standlari oluyor.. iste isanin dogumunu kutluyorlar felan.. ama ne kötü olduki, normal calisanlar icin, yilbasi da cumartesiye denk geliyor, beles tatil yok.. birde iste isanin dogum günü araligin 24-25 oldugu icin o günler de tatil oluyor ama o da haftasonuna geliyor esim felan cok kiziyordu.. ama tabi benim icin daha iyi cünkü calistigim kadar kazaniyorum ya ben.. öyle iste..
sempatiğimmm mersii canımm şimdidenn gelince size resim atarım belkimm
kankitomm sormaa valla ne atraksiyon doluyduu ama çok şükürr gördüm yavrumuu fasulye görünümlü mercimeğim benimmmmm
hımmmm anladım canımm.. cok acıklayıcı oldu.. cahıl ben.. bılmıyordum ıste.. evet canım o zaman sen once evını havalandır ooohhh mısss.. ondan sonrada gıt dusunu al..
bende huyum kurusun. sabah kalktıgım gıbı olmayı sevıyorumm...ondan sonra iş guc..ondan sonrada neden hastalnıyorsun oluyor ıste bu yuzden ama gun ıcerısınde iş yapıp terleyınce gene gıırıyorummm.. yazın bu sayı 3-4 lerı buluyorr :)))
slmmmm
regen canımmm sana verdigim sözümü tuttum ve resimlerimi attım bir bak begenecek misin