2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

saol cnm desteğin için evet birgün bizde anne olucaz ama sabır işte. kızım olursa yağmur koymak isterdim gerçekten güzel isim ama kocacımın r harfine takıntısı varbizim çocuğumuzun isminde r harfi olmuycakmış daha varmış gelmenize hadi bakalım hayırlısı

tüh yaaa üzüldüm simdi halbuki benim adimi hatirlamayan pinar der bana.. bu iki isimde uyumlular hani.. neyse.. caniniz sagolsun

ayy sorma canım başım çatlıyor ağrıdan ya bilemedim ben onu:44:yarın sabah dra gidicem bana dua edin guatrm düşmüş olsun

guatr mi var sende canim??? cok cok gecmis olsun... ilaclarin vs vardi di mi?? düzeli kullanmissindir umarim ne zaman gitceksin dra??? muhtemeln ben isteyken geri gelirsin, ben anca aksam haber alirim senden...

ciceeeeggiiiiiimmmmmmmmmm nasilsin??? kelebegimiz nasil????

canlarımmm bi siz merak etmişsiniz kızımıı cok saolun teyzelerı :) Bebişim maşallah cok ıyıydı Hatta 1 haftada fazla gelişmişti, boyu 41 cm kilosuda 1600 gr dı :) 2 kilo almışımmm toplamda 6 kilo ettii :) Bundan sonra 2 haftada bir gidicem...ocak ayındada her hafta gidicem nts ye baglıycaklarmıss

masallah tugcecim bebisinin kilosu güzel bence insallah sağ salim kucagina da alirsin canım bu arada kac haftalık bebisin sanırım aramızda fazla birsey yok

ne yani simdik sen bu aya kadar hepi topu 6kilo aldin ve bebegin 1600 gr.. masallaaahhh yaa bizim kreste de var hamileler, 6.ayin icinde 10kilo almis.. kis ne güzel, koysana bi ara fotolarini görelim sizi.. olmaz mi???

ayy sorma canım başım çatlıyor ağrıdan ya bilemedim ben onu:44:yarın sabah dra gidicem bana dua edin guatrm düşmüş olsun

aah geçmiş olsunnn.guatr ın mı var senn helvacımm. benm testlerm de de braz yüksek demşti dr. ama ilaç vermemişti. nedir ki bu guatr?neden olur acaba

ewet yqağmurcum guatr çıktı bende geçen ay ama ilaç kullanı6yorum işte kontrol altına alıntı yarın düşmüşmü diye gidicem kontrpole sabahtan çıkıcam yarın gelince hemen yazarım sizeesağol meryemcim sen nasılsın canımcım

:44::44::44:takılı kalmadım ben...

siz sohbete dalmıstınız bende oturdum seessizce sizi dinliodum

ne bileyim fistigim, gelsene girsene araya, ben de gecmisi okuyorsun sandim.. yani asagi takili kalmak, gecmisi okuyor anlaminda kullaniyoruz yani yanlis anlama... nasilsin bakem???

sagol regencimmmmmm cok sükür iyiyim ama artık iyice agirlastım geceleri rahat uyuyamıyorum elim ayagim uyusuyor bir de sürekli tuvalete gidiyorum yaaa bebek baskı yapıyor hanımefendinin keyfi yerinde masallah sürekli oynuyor arada bir de hıckırık tutuyor teyzesi cok keyifli oluyor
mpb canım sende üzülmemeye calıs biliyorum kolay degil ama insanın elinden bir sey gelmiyor cok sükür hamile kalabiliyorsun dua et canım bol bol insallah rabbim sana da regencigime de diger kızlara da nasip edecek minik mucizelerinizi

mericim beninki strese bağlı olarak çıktı daha önceki gebeliğimdede vardı ama fazla yüksek değildi o zamanda ilaçla düşürmüştük sonra yine çıkmış ne olur çok dua edin düşmüş olsun hemen tüp bebeğe başlayalım

iyi bari canim düzgün kullan da ilaclarini bak o önemli ihmal etme.. düsmüstür ama bence..

ne bileyim fistigim, gelsene girsene araya, ben de gecmisi okuyorsun sandim.. yani asagi takili kalmak, gecmisi okuyor anlaminda kullaniyoruz yani yanlis anlama... nasilsin bakem???

iyiyim canımmm geldm sizleri gördüm daha mutlu oldum sen nasılsın bakalım?
uyuttun mu kocaişi bakem ben geç oldu kmse yoktur dedm ama maşşşş.

ne yani simdik sen bu aya kadar hepi topu 6kilo aldin ve bebegin 1600 gr.. masallaaahhh yaa bizim kreste de var hamileler, 6.ayin icinde 10kilo almis.. kis ne güzel, koysana bi ara fotolarini görelim sizi.. olmaz mi???

valla canım tugcenin yazdığıydı o alıntı yapayim dedim öyle cıkmıs benim bebis 31+3 iken 1700 gr dı ben 10 kilo aldim canım yaa simdiye kadar fotomu koymustum o ara sen yoktun galiba görmedin ama senin icin bir gün ayarlayayım koyarım

ahh canm herşey strese bağlı galiba,artık buna emin oldum..tüm dualarım seninle,hemen başla tür bebişine de güzel haberler ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…