2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlım sen dinlensene backalrın arsına yastık al ayklarını yüksek kaldır uzat yat sende

iyi gelirmiki? yumurtlama sancısı diye şüpheleniyorum ama çok uzadı ya ve şiddetli nedense bu sefer. ağrı eşiğimmi düştüki acaba

Son düzenleme:

cicişim geldimmmmmm kısss ayhh neler yapmadım kiii. ama hamişler var mı aramıs da slemeyim.

sen bana ne sordun bebegim,kaçırmışım bennn

cicişim geldimmmmmm kısss ayhh neler yapmadım kiii. ama hamişler var mı aramıs da slemeyim.

sen bana ne sordun bebegim,kaçırmışım bennn

aklindan neler geciyor sessiz sessiz duruyorsun demistim kocacina ne planlar kuruyorsum demistim... valla ne yaptin merak ettim yaa... ben de kalkip yemek yiycem birazdan..

regenim ben hamile kalırsam bir gün, sen de benimkini yapar mısın? acaba ozamanda sizler b urada olurmusunuz,beni bırakıp gidersenizz

breshkaya diodum ama oturdum bende ağlıyorum adet düzenleme hapımı böle yapıyor acaba beni... ya da yarının stresi...

ne güsel demişsin regeim ben hamiş olunca zırt pırt değiştiririm diye ama ben diyomiyorum bile böyle,işte bazen hiç umudum olmuyor..

şekerim geldim ben ama senmi gittin nedir?

ayhhh ben neler yaptım tam 4 çeşit,salata türlerinide yarına bıraktım bebeğimmm.. ama sölemiyorum burda

tatlım senn bi dur stres yapma düşüdndüğnden olmuyoı...sende fsh hormonu salgısı beynden gelo o yznden takma ltfen

sen bi hamis ol da canim ticker micker kolay yaa... oluruz canim buralada ama bulantisi olan gidiyor ona da yapcak bir sey yok.. bu kadar sIk olmasa da geliriz canim benim... hele bi hamis olalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…