- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.161
tatlım sen dinlensene backalrın arsına yastık al ayklarını yüksek kaldır uzat yat sende
iyi gelirmiki? yumurtlama sancısı diye şüpheleniyorum ama çok uzadı ya ve şiddetli nedense bu sefer. ağrı eşiğimmi düştüki acaba
ay kızlar ben dayanamıyorum gidip yatacağım. öpüyorum hepinizi kocaman. iyi geceler
ay kızlar ben dayanamıyorum gidip yatacağım. öpüyorum hepinizi kocaman. iyi geceler
oooo gitme yaa... ben bitirdim geldim, sen hem soruma cevap vermedim bakaliimmm... kcmaaaaaaaa gel buraya...
canim bence hormonlar.. valla bak.. ama olsun, demekki hormonlarin dogru calisiyor her sey yolunda... ben valla cok mutluyum senin bu kadar duygusal olaman, hülyanin midesinin bulanmasina... bunlar hepsi olabilecek-olmasi gereken seyler... ayyy bebis kocaman oldu ya... saka maka daha dün diyorduk test sonucu ne cikacak diyeacaba kiz mi erkek mi??? valla ben cok merak ediyorum yaa...bana erkek gibi geliyor dermisiim.. yalan yalan ben herkese erkek hissediyorum öyle istedigim icindir heralde..
cicişim geldimmmmmm kısss ayhh neler yapmadım kiii. ama hamişler var mı aramıs da slemeyim.
sen bana ne sordun bebegim,kaçırmışım bennn
heheheheeeeolsun canim valla benim aklima hic tüp olayi gelmedi.. hani 40. hafta sonunda geliyor evine diye düsünmüstüm ben.. eveettt isimleri alalim lütfen...
he iyi sevindim bak buna... hadi bi konu acalim yaa olmaz mi???
tamam fistik bi hamis olalim ticker kolay di mi??? sen yap o zaman ilk tickerimi.. ben zaten bi hamis olayim zirt pirt resim tickerla ugrasirim artikay her seyi atlattim da ticker kaldi ayyy bi yumurtlama günüm geleydi cok heyecanliyim cooookkk....
yumurtalarımı nsl topluycaklar breshkammmmmm:18::18:yağmurum kuzum ne pastası yaptın sen ayyy yakın olskta yesem bendeşeydacım hoşgeldin zuzum nasılsın bakalım meryemmmmm kıssssss sen neler yapıyosun bakalım
regenim ben hamile kalırsam bir gün, sen de benimkini yapar mısın? acaba ozamanda sizler b urada olurmusunuz,beni bırakıp gidersenizz
breshkaya diodum ama oturdum bende ağlıyorum adet düzenleme hapımı böle yapıyor acaba beni... ya da yarının stresi...
ne güsel demişsin regeim ben hamiş olunca zırt pırt değiştiririm diye ama ben diyomiyorum bile böyle,işte bazen hiç umudum olmuyor..
regenim ben hamile kalırsam bir gün, sen de benimkini yapar mısın? acaba ozamanda sizler b urada olurmusunuz,beni bırakıp gidersenizz
breshkaya diodum ama oturdum bende ağlıyorum adet düzenleme hapımı böle yapıyor acaba beni... ya da yarının stresi...
ne güsel demişsin regeim ben hamiş olunca zırt pırt değiştiririm diye ama ben diyomiyorum bile böyle,işte bazen hiç umudum olmuyor..
bu gece burası çok sessiz
ahh benm işim bitti ben geldm biraz takılayım die ama kimse kalmamışşşş
yarında malum tüm gün misafirlerimi ağırlayacağım...
akşama görüşürüz artık
ahh benm işim bitti ben geldm biraz takılayım die ama kimse kalmamışşşş
yarında malum tüm gün misafirlerimi ağırlayacağım...
akşama görüşürüz artık
merhaba meri ordamısın
beeeeeeeeeeeeeennn varimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?