- Emoji Skoru
- 16
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.141
Allah sanada gönlündekini nasip etsin canım . ben kız dedim ama erkekte olsa çok sevinicem isimleri bile hazır
hayırlısı olsun canım inşallah tekrarlanabilecek bişey değildir
sağol teyzesibizimki tüp ya şekerim dışardan geliyo işte ama görünce benimde çok hoşuma gitti
breshkaya gülmesem zaten baya bildiğin ağlıyordum.. ama onun böyle hormonal duygu yoğunlukları hoşuma gitti gülümsedim ağlamaktan kurtardı beni
ayyy çok heyecanlıyım breshkam dilerim rabbim yüzümü tek seferde güldürürsenin mercimeğinide yerim ben yaaaaa zuzum benim kısss yağmur sen bi hamiş kal ben sana tickerların en güzelini bulup yapıcam canım benim şeydacım drun korunma süresi verdimi peki sana işşallah tez zamanda sağlıklı bi bebişin olur ayyy tatlı cadım o kız doğurdumu yani maşşallah yaaaa başına onca şey geldi ma bebiş sapasağlam doğdu yani bazen kocişe diorumki seni alıp bi diziye gidesim var orda hayat daha sorunsuz ve mucizevi haksızmıyım canlarım
ayyy yeni sustum şekerim dur sende ağlama şimdi valla açarım muslukları geneay kızlar ağladım ağlayacağım valla..
bir çocuk sevdimde bebek doğdu. acayip duygulanıyorum böyle sahnelerde..
Allahım bütün hakeden kadınlara yaşatsın bu duyguyu inşallah. öncede bu topicteki arkadaşlarıma inşallah....
oh oh bugün birini güldürmüşümbreshkaya gülmesem zaten baya bildiğin ağlıyordum.. ama onun böyle hormonal duygu yoğunlukları hoşuma gitti gülümsedim ağlamaktan kurtardı beni
amin canım inşallah herşey yolunda gider dualarım seninleayyy çok heyecanlıyım breshkam dilerim rabbim yüzümü tek seferde güldürürsenin mercimeğinide yerim ben yaaaaa zuzum benim kısss yağmur sen bi hamiş kal ben sana tickerların en güzelini bulup yapıcam canım benim şeydacım drun korunma süresi verdimi peki sana işşallah tez zamanda sağlıklı bi bebişin olur ayyy tatlı cadım o kız doğurdumu yani maşşallah yaaaa başına onca şey geldi ma bebiş sapasağlam doğdu yani bazen kocişe diorumki seni alıp bi diziye gidesim var orda hayat daha sorunsuz ve mucizevi haksızmıyım canlarım
he iyi sevindim bak buna... hadi bi konu acalim yaa olmaz mi???
ayyy yeni sustum şekerim dur sende ağlama şimdi valla açarım muslukları gene
oh oh bugün birini güldürmüşüm
bu arada koptum yaaaakanalları geziyordum feriha varmış bugün çocuk kızı öpüyor ama kamburu çıkmış resmen iki büklüm garibim şu kız az daha uzun olaydı keşke
gülüm bana uyar siz bilirsiniz yani
aman aman ağlamıyorum ben valla bak,açma muslıuk falan...
ayrıca o sahneye gülmemek elde değilki. emir sırık ,ferihada bildiğin yanında cüce. kız uzun olsa kaç yazar, ayrıca buzzz gibi biri,güzel ama sevimsiz bence
ay yandim yandim hala yaniyorum
anacim ya su tursuyu acisiz olanini getirseydin bana neolurdu ya ay sümüyüm akti
yok anam iyiki canim cekmiste yemisim azicik. Allah kimseyi yakmasin
eyyyy çok yazmışsınız yaa okumasam olur mu
kankitom canım katalogdan beğenelim canımm... kendine de dikkat et. hafif besinler tüket. öptüm çokkk
napıyorsunuz bakim kızlarrrrrrrrrrrrrr
varmı bi haber, değişiklik.....
hoşgeldin fıstığım.
hoşbuldum hayatım. naptın, nasılsın hala ağrın var mı...
ben bi duş aldım daha iyiyim şimdi :)
kardaiiizzzzz nabarsin abe???
ay çok uykum geldi ya. ama kasıklarımda ağrıyor.. üff napsamki ben şimdi
var gülüm ya . az önce bi vurduki sorma yani.. niye böle oldu anlamadımm
ne yabayım kıssss, kızancıkları yatırdım biraz bakınayım dedim..
sen ne yaparsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?